.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    че какво ни е?супер сме \/ България ще се гордее с нас
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    makar i na[raveno s ironiq klipcheto pokazva deistvitelnostta...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от MimityYy
    4ydq se dali da se smeq ili da pla4a ...za jalost moje bi ve4e i na taq avzrast 6i go praqt
    напълно съм сагласна повечето си го приемаме на голям маитап това клипче,ама ако се замислим малко то натам са тръгнали нещата още от сега като погледнеш по кафетат някакви си петокласнички се заглеждат по момчета на по 20 и отгоре,не искам да убидя никои ама за мен това не е нормално
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Според мен проблемът е в телевизията. Децата са си деца - те правят това, което виждат от другите, от родителите си, от по-големите. Но сексът е нещо лично. Децата трябва да се запознават с него по-късно и така ще бъдат малко по-дълго деца, преди да започнат да с еправят на смели и да си мислят,ч е като праят секс, без нищичко да вдяват от смисъла му, са големи. Защото децата на 12 точно затова правят секс! И следователно - гледайки по телевизията те правят това, което е нормално за децата - копират! Welcome to the real world! Не е нормално момче, което дори още няма сперма, да прави секс. Не е естествено момиче, което още няма цикъл да прави секс... Наречете ме фанатична и морално закостеняла. Хубаво! Аз искам моето дете да си остане девствено поне до 15, когато ще има малко повече мозък в тиквичката.
    Клипчетата са забавни, но определено заглавието , под което са поставени ми навява подобни черни мисли.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Първо като видях клипа с бебето останах потресена, и изобщо не ми беше до кеф! Добре поне че са го направили с кукла .
    А на второто клипче изцяло гледах простотията на хората
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Положението е трагично. Инак прочетете 1вото ми мнение на 2ра страница
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Lele...gadni4ko e..no taka e kato ima takiva roditeli,koito davat takuv primer na decata si 6te imai takiva deca...i po televiziqta kato davat takiva raboti sled 12 4asa i nqkoi deca,koito ne spqt- gledat...Kogato novoto pokolenie stane takova,nqma da sum jiva,pone za da vidq tezi prostotii ...
    Nai-loshoto predstoi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си