- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ето това е бъдещето поколение :)
че какво ни е?супер сме \/ България ще се гордее с нас
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
makar i na[raveno s ironiq klipcheto pokazva deistvitelnostta...
напълно съм сагласна повечето си го приемаме на голям маитап това клипче,ама ако се замислим малко то натам са тръгнали нещата още от сега като погледнеш по кафетат някакви си петокласнички се заглеждат по момчета на по 20 и отгоре,не искам да убидя никои ама за мен това не е нормалноПървоначално написано от MimityYy
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Според мен проблемът е в телевизията. Децата са си деца - те правят това, което виждат от другите, от родителите си, от по-големите. Но сексът е нещо лично. Децата трябва да се запознават с него по-късно и така ще бъдат малко по-дълго деца, преди да започнат да с еправят на смели и да си мислят,ч е като праят секс, без нищичко да вдяват от смисъла му, са големи. Защото децата на 12 точно затова правят секс! И следователно - гледайки по телевизията те правят това, което е нормално за децата - копират! Welcome to the real world! Не е нормално момче, което дори още няма сперма, да прави секс. Не е естествено момиче, което още няма цикъл да прави секс...Наречете ме фанатична и морално закостеняла. Хубаво! Аз искам моето дете да си остане девствено поне до 15, когато ще има малко повече мозък в тиквичката.
Клипчетата са забавни, но определено заглавието , под което са поставени ми навява подобни черни мисли.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първо като видях клипа с бебето останах потресена, и изобщо не ми беше до кеф!Добре поне че са го направили с кукла
.
А на второто клипче изцяло гледах простотията на хората![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Положението е трагично. Инак прочетете 1вото ми мнение на 2ра страница
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Lele...gadni4ko e..no taka e kato ima takiva roditeli,koito davat takuv primer na decata si 6te imai takiva deca...i po televiziqta kato davat takiva raboti sled 12 4asa i nqkoi deca,koito ne spqt- gledat...Kogato novoto pokolenie stane takova,nqma da sum jiva,pone za da vidq tezi prostotii...
Nai-loshoto predstoi!