.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    С приятелите по лесничко ...

Споделям с най-добрата си приятелка,споделям с майка ми,споделям с баба ми,но има неща,които бих се усмилила да кажа само на приятелката ми и други ,които бих поверила единсвтено на баба си или майка си :!
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    и с родители и с приятели не споделям мн мн.Може би приятелите ми знаят повече неща за мене, демек с тях споделям повече.А от семейството само с майка ми и мн рядко с баща ми, а с брат ми хич

Хм..аз специално споделям повече неща на приятели отколкото на майка ми или на който и да е било близак..което не е мн хубаво.Понякога даже ми е много кофти ,че скривам неща от майка ми ,но се налага защото знам какво ще каже и как ще реагира..се пак не мислите ли че не всичко трябва да се споделя с родителите ?!

с приятелите, РАЗБИРА СЕ! по-то4но само с двама
    аз с родителите си нищо не споделям
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

i s roditelite, is priqtelite.Po-princip spodelqm s roditelite si,no ne vsi4ko.Ima ne6ta,koito te ne razbirat,zatova az prosto im gi spestqvam,za da nqmame konflikti

Голям фен
    С братовчедка ми,с която се виждаме веднъж годишно.Понякога си чатим или изчаквам да се съберат интересни неща до срещата ни
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

<?php
    $info=$infonaroditeli+$infonafr;
    $info=100.x;
    if($infonaroditeli>$infonafr) {
    print "Trebva da se gramna";
    } elseif($infonaroditeli<$infonafr) {
    print "Nai-uda4no";
    } elseif($infonaroditeli=$infonafr) {
    print "Kriti4na to4ka";
    }
    ?>

Тоя код ще отпечата "Най-удачно". Тоест ако не сте разбрали кода , ако инфото казано на родители е повече от това казаното на фр требва да се гръмна. Тъй като е обратно ще изпищше най-удачно , но ако двете се изравнят става критична точка.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да си призная по-лесно споделям с приятели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си