- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- s kogo spodelqte po lesno!!!
Споделям с най-добрата си приятелка,споделям с майка ми,споделям с баба ми,но има неща,които бих се усмилила да кажа само на приятелката ми и други ,които бих поверила единсвтено на баба си или майка си :!
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
и с родители и с приятели не споделям мн мн.Може би приятелите ми знаят повече неща за мене, демек с тях споделям повече.А от семейството само с майка ми и мн рядко с баща ми, а с брат ми хич
Хм..аз специално споделям повече неща на приятели отколкото на майка ми или на който и да е било близак..което не е мн хубаво.Понякога даже ми е много кофти ,че скривам неща от майка ми ,но се налага защото знам какво ще каже и как ще реагира..се пак не мислите ли че не всичко трябва да се споделя с родителите ?!![]()
с приятелите, РАЗБИРА СЕ! по-то4но само с двама
аз с родителите си нищо не споделям![]()
обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!
i s roditelite, is priqtelite.Po-princip spodelqm s roditelite si,no ne vsi4ko.Ima ne6ta,koito te ne razbirat,zatova az prosto im gi spestqvam,za da nqmame konflikti![]()
![]()
С братовчедка ми,с която се виждаме веднъж годишно.Понякога си чатим или изчаквам да се съберат интересни неща до срещата ни![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
<?php
$info=$infonaroditeli+$infonafr;
$info=100.x;
if($infonaroditeli>$infonafr) {
print "Trebva da se gramna";
} elseif($infonaroditeli<$infonafr) {
print "Nai-uda4no";
} elseif($infonaroditeli=$infonafr) {
print "Kriti4na to4ka";
}
?>
Тоя код ще отпечата "Най-удачно". Тоест ако не сте разбрали кода , ако инфото казано на родители е повече от това казаното на фр требва да се гръмна. Тъй като е обратно ще изпищше най-удачно , но ако двете се изравнят става критична точка.