.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Мега фен
    ООооооооооооооооооооооооо ооооооооооо, аз от 1 седмица съм си ги сложила на мп3 плейъра и не ми дреме Бсб са велики!

Guest
    Така 1 Блу са по добри като говорим имат и по-хубави песни и са по-големи сладури тай че аз като малка слушах БСБ ама като излязоха Блъ много се зарибих така че за мен Блу са най-добри

Цитирай Първоначално написано от Ctrl+Alt+Del
    не знам дали е било споменавано в предишните страници, ама...
    запек или разстройство? също толкова сериозна дилема...

Guest
    Бе и двете са хубави, нали са поп, а не някакви необщоприети и не приети от обществото като нормални метъли. Каквото казва обществото това е верно. Дали ще се подчиниш на себе си или на масата?!? Естествено, че на масата, защото иначе ще станеш смешен и ще те оплюят!

Град
    Behind You... BOO o_O
    ьхаьхахьха... тея момчешките поп групи са ми СТРАШНО СМЕШНИ... особено, ако е няква балада... дават ги там наредени един до друг и всеки реве, прави някви странни физиономии, пада на колене и какво ли още не...

Guest
    Реват, ама пеят хубаво. Приятно ми е да ги слушам. А метълът не е музика, а викане на някакви ненормални наркомани. Те нямат никакъв талант. Всеки може да вика и крещи, но не го прави, защото е обществено недопустимо. Стига с тези реформи и други алтернативни глупости. Вътрешно всички хора са едни и същи. Хората са позьори.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Пеят хубаво, ама са смешни... И плюс тва, това дет го пеят е суууууупер банално и дори чалгарите го пеят. Метъла не ме радва, но поне е нещо различно от цялата тая любов...

Guest
    Е то и в чалгата не е само любов. "Нестандартни сме" е песен за младостта и купоните.

Фешън момче
    Guest
    Абе въобще каквото ми пуснат слушам. Аз не съм от тия лудите дето си свалят музика на компа и знаят биографиите на певците наизуст и постоянно си слушат музика в ушите. Аз обичам да ходя на дискотеки заради хората, а не заради тъпата музика. За мен музиката е само фон.

Град
    Нови Искър
    BSB

Град
    София
    не съм няква фенка,обаче и двете групи имат по някоя друга добра песен

Tesinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от martinka_91
    BLUE eстествено!!!
    Lee Ryan ...
    Podkrepqm te!!!