Така 1 Блу са по добри като говорим имат и по-хубави песни и са по-големи сладури тай че аз като малка слушах БСБ ама като излязоха Блъ много се зарибих така че за мен Блу са най-добри
Бе и двете са хубави, нали са поп, а не някакви необщоприети и не приети от обществото като нормални метъли. Каквото казва обществото това е верно. Дали ще се подчиниш на себе си или на масата?!? Естествено, че на масата, защото иначе ще станеш смешен и ще те оплюят!
ьхаьхахьха... тея момчешките поп групи са ми СТРАШНО СМЕШНИ... особено, ако е няква балада... дават ги там наредени един до друг и всеки реве, прави някви странни физиономии, пада на колене и какво ли още не...
Реват, ама пеят хубаво. Приятно ми е да ги слушам. А метълът не е музика, а викане на някакви ненормални наркомани. Те нямат никакъв талант. Всеки може да вика и крещи, но не го прави, защото е обществено недопустимо. Стига с тези реформи и други алтернативни глупости. Вътрешно всички хора са едни и същи. Хората са позьори.
Пеят хубаво, ама са смешни... И плюс тва, това дет го пеят е суууууупер банално и дори чалгарите го пеят. Метъла не ме радва, но поне е нещо различно от цялата тая любов...
Абе въобще каквото ми пуснат слушам. Аз не съм от тия лудите дето си свалят музика на компа и знаят биографиите на певците наизуст и постоянно си слушат музика в ушите. Аз обичам да ходя на дискотеки заради хората, а не заради тъпата музика. За мен музиката е само фон.