- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За използването на пинсета
Еми има ли нещо лошо да се използва пинсета за някои косъмчета.А и да питам - някой има ли малко повече бели косъмчета (мъх) по ушите.Аз имам,моля кажете как да го махам,съвсем отскоро ги забелязах ама не са малко.
Какво значи за някои косъмчета?!За някои косъмчета по краката,по корема,по триъгълника,по веждите,по ръцете,по ушите.....айде моля уточниА иначе си мисля,че би могло да я ползваш на всяко едно място от изброените,едва ли ще навреди
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Е щом са бели за какво ще ги махаш? И то по ушите... Да бяха черни или вътре в ушите, да, ама...
Първоначално написано от drawers
Абе кофти е,а и вече ги махнах,ама има ли проблем,че ги махнах с пинсета,нещо да не се сговнясат![]()
![]()
А дано да не станат черниПървоначално написано от Анонимко
![]()
То пинсета ги маха от корените, което е най-добрият вариянт за обезкосмяване. Но сега май ще се налага да ги махаш като започнат да израстват.
А ти какво си- мъжко илио женско?
Мъжко,амаа защо ще трябва да ги махам след като израстват?
Плс,отговори,защото няма да мога да спя спокойно![]()
Как защо? Нали ще пораснат пак! И има май голяма вероятноста да са по-тъмни. Абе, след 3-4-5 дни ще видим какво ще стане. Може пък да си някое изключение... Сега се успокой и спи спокойно.
Защо ще са по-тъмни,аз това питам -дали от пинсета потъмняват космите?А и не ми се вярва за толкова малко време да пораснат.Но как ще са по-тъмни,те бяха не руси,ами бели![]()
mi da,pinseta moje6 da izpolzva6 po vsqko mqsto na tqloto ti.emi muh4etata po u6ite ne se mahat,6te ti stanat ne muh4eta,a kosmi ako gi maha6.taka 4e tam ne gi pipai.![]()
![]()
![]()