.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Същото като при нас момчетата!Тласка ги възбудата,желанието и обичта към момчето поне така мисля
    абсолютно прав...
    нз не е така както вие си мислите...просто или ни се прави секс или не :P това е няма точно определен момент
    Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми чакам да го поопозная малко, да речем към 3-4 седмици и когато съм толкова загоряла, че не мога повече да го карам само на натискане, и го опъвам
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А аз го чаах да порасне,да осъзнае какво иска от връзката ни,да разбере,че не съм му даденост, а трябва да се бори за мен.И когато това стана-той влезе в казармата,та го чаках да излезе понеже не исках да правим секс,докато е войник.И не сбърках де-като знам от тогава как ме тресна хормона и ми се прави секс-нямаше да издържа.Та ние се виждахме 1 път на 2 месеца!
    А,да чаках и да преодолее част от срамежливостта си и да разбере,че не ми пука как изглежда,а що за човек е.Имало е какво да чакам и си струваше!

значи
    1-вото което е че не е правилно некви пикли на по 12 да се чукат
    2-рото което е че ти трябва да изпитваш мн силни чувства за да спиш с някого
    3-тото е че е глупаво да спиш с някого само за да останете заедно а не защото го искаш

gone _with _the _sin
    Guest
    dobre be hora az ne moga da razbera za6to temata se otvqva na vsi4ki vyzmojni posoki no ne i kym konkretniq vypros? :P ne stava duma za ednata ve4er ...sega ako si na kupon napil si se ....emi zdrave da e hva6ta6 si nqkoi i gotovo. no ako si s edin 4ovek i ne si s nego samo zaradi sexa vse si mislq 4e moje da po4aka6 malko dokato momi4eto se po4uvstva gotovo! nikoi ne govori za 4akane ot porqdaka na pyrva bra4na no6t i podobni otjivelici. no kazvam go ot li4en opit ako edno mom4e e vlubeno e gotovo da iz4aka momenta v koito tq e uverena 4e go iska.dali 6te e devstvena ili ne nqma 4ak takova zna4enie ako iska6 da si s tozi 4ovek. pyk ako ne iska6 da 4aka6....prav pyt,se 6te se nameri takyv koito da iska

gone _with _the _sin
    Guest
    dobre be hora az ne moga da razbera za6to temata se otvqva na vsi4ki vyzmojni posoki no ne i kym konkretniq vypros? :P ne stava duma za ednata ve4er ...sega ako si na kupon napil si se ....emi zdrave da e hva6ta6 si nqkoi i gotovo. no ako si s edin 4ovek i ne si s nego samo zaradi sexa vse si mislq 4e moje da po4aka6 malko dokato momi4eto se po4uvstva gotovo! nikoi ne govori za 4akane ot porqdaka na pyrva bra4na no6t i podobni otjivelici. no kazvam go ot li4en opit ako edno mom4e e vlubeno e gotovo da iz4aka momenta v koito tq e uverena 4e go iska.dali 6te e devstvena ili ne nqma 4ak takova zna4enie ako iska6 da si s tozi 4ovek. pyk ako ne iska6 da 4aka6....prav pyt,se 6te se nameri takyv koito da iska

Guest
    znae6 li pri men kakav be6e problema?(sas sigurnost ne znae6 )az sam ot malakgrad i ako go napraveh s koi i da e csi4ki 6tqha da razberat . za tova izbrah po diskreten 4ovek. ne sam 4akala"prica na bql kon" prosto mom4etata ste klkari

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Ми не знам исках го и ми беше яко а и му вярвах защото ходехме почти година и знаех че няма да ме заебе след това и да се хвали....и аз не знам чувствам си го като част от мене

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А аз го чаах да порасне,да осъзнае какво иска от връзката ни,да разбере,че не съм му даденост, а трябва да се бори за мен.И когато това стана-той влезе в казармата,та го чаках да излезе понеже не исках да правим секс,докато е войник.И не сбърках де-като знам от тогава как ме тресна хормона и ми се прави секс-нямаше да издържа.Та ние се виждахме 1 път на 2 месеца!
    А,да чаках и да преодолее част от срамежливостта си и да разбере,че не ми пука как изглежда,а що за човек е.Имало е какво да чакам и си струваше!
    I kolko vreme go 4aka?Godina,dve,tri li...kolko?

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)

Re: ONLY GIRLZ ! SEX ??? Chakane !!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Dobre iskam pr KAto na "glupak" da mi napishete s nqkolko reda
    Koi sa tiq neshta deto chakate da se sluchat
    Deto vi karat da se chystvate che "Toi" e pravilniq chovek
    CHe Iskate da pravite sex s nego ....
    Koi sa neshtata koito vi tlaskat na tam ... koe e tova chystvo izobshot kakvo chakate ??? Mn mi e stranno nemoga da razbera ... Chystvo li hormoni li godini li seir li kakvo ... ili prosto shtoto taka kazva MAMa ..
    Kakvo e tova podqvolite koeto vi kara da reshite CHe tova e TOi i che momenta e sega !
    ще се опитам да ти обясня от моя гледна точка какво се случва, ако естествено те интересува и си четеш мненията в темата...
    та аз започнах да правя секс почти на 14 и то не за друго, а щото бях с един 'батко' и имах мн силни чувсва към него. тогава знаех, че за последна вечер съм с него и на другия ден вече няма да го видя, защото заминаваше и естествено го направихме. от тогава сменях партньорите, естествено изчаквах да мине време преди да правим секс, защото все пак ме беше срам да се съблека пред тях...иии така. обичах силно, даже прекалено, и 2 момчета разбиха сърцето ми и ме използваха за това, че бях сляпа. страшно мн неща съм преживяла и сега вече почти съм сигурна, че не мога да обичам вече. просто всички хора в живота ми взимаха адски мн чувства, време, внимание. можех да обичам силно, сега обаче съм съвсем друга - имам връзка, която се крепи на уж доверие и любов, но това е само от негова страна, а аз съм с него, защото просто знам, че така е най-добре за мен, и имам връзка, в която има само секс и съвсем малко привличане.
    винаги съм мислила, че ако не бях започнала да го правя толкова рано всичко щеше да е различно.
    все пак ти ще решиш за себе си къде ми е грешката, защото все пак аз не мога безпристрастно да реша.
    това исках да ти кажа...ако си решил да спиш с някое момиче и то ти откаже... замисли се за нея и нейното бъдеще...

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    I kolko vreme go 4aka?Godina,dve,tri li...kolko?
    Ами направихме го след година и половина връзка.Но имаше и други обстоятелства.на практика 9 месеца се виждахме супер рядко.

Бе жените сами си противоречат. Просто си чакай.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    Koi sa neshtata koito vi tlaskat na tam ... koe e tova chystvo izobshot kakvo chakate ??? Mn mi e stranno nemoga da razbera ... Chystvo li hormoni li godini li seir li kakvo ... ili prosto shtoto taka kazva MAMa ..
    Kakvo e tova podqvolite koeto vi kara da reshite CHe tova e TOi i che momenta e sega !
    ще се опитам да ти обясня от моя гледна точка какво се случва, ако естествено те интересува и си четеш мненията в темата...
    та аз започнах да правя секс почти на 14 и то не за друго, а щото бях с един 'батко' и имах мн силни чувсва към него. тогава знаех, че за последна вечер съм с него и на другия ден вече няма да го видя, защото заминаваше и естествено го направихме. от тогава сменях партньорите, естествено изчаквах да мине време преди да правим секс, защото все пак ме беше срам да се съблека пред тях...иии така. обичах силно, даже прекалено, и 2 момчета разбиха сърцето ми и ме използваха за това, че бях сляпа. страшно мн неща съм преживяла и сега вече почти съм сигурна, че не мога да обичам вече. просто всички хора в живота ми взимаха адски мн чувства, време, внимание. можех да обичам силно, сега обаче съм съвсем друга - имам връзка, която се крепи на уж доверие и любов, но това е само от негова страна, а аз съм с него, защото просто знам, че така е най-добре за мен, и имам връзка, в която има само секс и съвсем малко привличане.
    винаги съм мислила, че ако не бях започнала да го правя толкова рано всичко щеше да е различно.
    все пак ти ще решиш за себе си къде ми е грешката, защото все пак аз не мога безпристрастно да реша.
    това исках да ти кажа...ако си решил да спиш с някое момиче и то ти откаже... замисли се за нея и нейното бъдеще...
    mi isotirqta mi e poznata do nqkade chyval sam takiva ... Ne sam zapoznat .. no ti si reshavash i ti si znaesh kade kak i zashto si postypila ! dali e pravilno ili ne nqmam pravo da te korq.
    Otnosno da zamislil sam se za bydeshteto ... i Ako tq ne pravi neshtata kato teb primerno Men da me Durji samo za liubovta a s nqkoi dr da se sreshta samo za sex-a shte imame mn krasiva vruzka .... Ako nqkoga nadysha neshto ot sorta . Shte q naritam (s dymi) kato mrusno kote i shte q pratq podqvolite ... kato sys sigornost shte i vgorcha pone 1 godina ot jivota i napred *zashtoto moga da go napravq* ....

No ako vsi4ko si e po reda na neshtata i me obicha i Zaradi samata liybov i zaradi sex-a sled vreme .,..... Moga da ostana s neq do kraq na vremeto
    Ne mi puka Nikoi ne izpolzvam ... Znam li te shto si reshila taka
    Shtoto si izburzala shtoto e bil specialen shtoto si e trugval iskala si da ti ostane spomen mn traen ot nego zashtoto si go obichala NEznam TI KAJI ZASHO !

Фен
    Град

mi isotirqta mi e poznata do nqkade chyval sam takiva ... Ne sam zapoznat .. no ti si reshavash i ti si znaesh kade kak i zashto si postypila ! dali e pravilno ili ne nqmam pravo da te korq.
    Otnosno da zamislil sam se za bydeshteto ... i Ako tq ne pravi neshtata kato teb primerno Men da me Durji samo za liubovta a s nqkoi dr da se sreshta samo za sex-a shte imame mn krasiva vruzka .... Ako nqkoga nadysha neshto ot sorta . Shte q naritam (s dymi) kato mrusno kote i shte q pratq podqvolite ... kato sys sigornost shte i vgorcha pone 1 godina ot jivota i napred *zashtoto moga da go napravq* ....
    No ako vsi4ko si e po reda na neshtata i me obicha i Zaradi samata liybov i zaradi sex-a sled vreme .,..... Moga da ostana s neq do kraq na vremeto
    Ne mi puka Nikoi ne izpolzvam ... Znam li te shto si reshila taka
    Shtoto si izburzala shtoto e bil specialen shtoto si e trugval iskala si da ti ostane spomen mn traen ot nego zashtoto si go obichala NEznam TI KAJI ZASHO !
    dobre suglasna sum za podchertanoto. taka, a inache na vuprosa ti: da, obichah go, no se okaza che toi me e izpolzval, sled tova obshti priqteli (bez da znaet che sum spala s nego) mi kazaha che toi 4 godini e obichal druga i e bil s mene shoto tq mu kazala che ne mojela tochno togava da e s nego, shtoto imala izpiti nqkakvi si. izvodi? ti si pravi.
    a da ti napomnq samo che temata beshe kakvo tolkova chakat jenite/momichetata i az spodelih, che az ne sum chakala i suotvetno - posledstviqta.
    tfa beshe peace

Голям фен
    Град
    Pleven

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    syvet ot men - nikoga nedei se opitva da razbere6 glupostite na jenite......po skoro 6te te zaboli glavata
    Obqsnqvam, za da sprete s chudeneto- VSI4KI jeni se prietsnqvat ot 1- az shte spq s nego, a toi shte me zareje. VSI4KI muje iskat sex. Onzi den po Btv imashe dori reportaj, che mujete sa suzadedeni za poligamiq i tva strqska nas jenite. Preodoleem li vednuj ideqta "toi shte bude s men zavinagi" "toi e princa na bql kon", si zajivqvame v chudo, prikaz i mnoooogo sex. No tva stava sled kato navurshim 20. Do togava priemeto go momcheta- momichetata spichat i tova e polojeneito i stiga ste pitali "zashto?". Mi ei taka!
    Blame the sin, not the sinner.

Еми то момента съм го правила само с един човек и когато си го поисках от него .. просто вече (а и от самото начало) знаех, че е душичка. Просто Човек. Уважава ме, обича ме. Това нещо освен, че се доказва може и да се усети. Женска интуиция ! Това е.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Obqsnqvam, za da sprete s chudeneto- VSI4KI jeni se prietsnqvat ot 1- az shte spq s nego, a toi shte me zareje. VSI4KI muje iskat sex. Onzi den po Btv imashe dori reportaj, che mujete sa suzadedeni za poligamiq i tva strqska nas jenite. Preodoleem li vednuj ideqta "toi shte bude s men zavinagi" "toi e princa na bql kon", si zajivqvame v chudo, prikaz i mnoooogo sex. No tva stava sled kato navurshim 20. Do togava priemeto go momcheta- momichetata spichat i tova e polojeneito i stiga ste pitali "zashto?". Mi ei taka!
    тфа най-ми хареса

Повече от фен
    Град
    mmm sory Prosto go nqma distancionnoto ot "Click" inache na byrzo da stane 20 ... Neznam vii si znaete ili ne znaete !
    No vse pak 10x mn za razlichnite mneniq i gledni tochki it.n. sqka jena e unikalna .....
    Mi Da Moje i za pOligamiq da sme syzdadeni .... No ako naistina obichash nqkoi ! shte si monogamen osven ako i toi/tq ne go poiska >... i ne si s dosta razchypeno mnenie po vuprosa ...
    Lichno ... "Nqma da pogledna dr momiche" ako sym s neq i si4ko e normalno ! tva go kazvam za 1000-den put no vii si znaete priqtesnqvaite se ala bala vasho pravo si e! Dori chovekut da vi obicha adkski mn i sys vsqko 1 Typ-typ na syrceto da go pokazva ... sys vsqko 1 svoe poemane na vyzdyh ! nqma losho ... Produljavaite da se pritesnqvate !!!
    Imenno na takyv tip devoiki posle im se pada nqkoi "Player" ... I im razkatava familiqta ... imenno shtoto Kogato Imat neshto ne go ocenqvat ... a kogato go zagubqt hodqt da revut podire my .....
    Nema se plashite ! Jivota e pred vas ! Vqrno Mn trudno se razpoznava Chovekut koito istinski vi obicha .... Sred ena tajfa Deto iskat ot vas samo 1-to cHYkane ....... no Podqvolite Ako naistina ste s nego Kyde vi e prOblema togava..... Zashto trqbva Imenno Pri Player ... da popadnete che togava da vi e QKo

Град
    Свищов
    Жените сми симазохистки-тичаме след тези,които ни правят на парцал,рони горчиви сълзи за тези,които са ни предали искаме да сме с тези,които не ни искат.Фактът си е факт-аз най-много съм обичала 1 човек,който се отнасяше ужасно с мен и ми третираше като боклук.Не го искам-просто жените обичат лоши момчета-за жалост.А свестните не винаги ги оценяват.За това след този горчив опит си казах-скромен,мил и девствен.Иначе-чао.И си намерих такъв с времето.сега си правим секс като за световно,ама ми се наложи да почакам,докато го открия.А посе да разбера,че е това което искам.А да и от първия път ме беше страх,защото гинеколожката каза,че имам много дебела ципа и ще ми е трудно.
    NicknameANdPasswORd-ти какво реши.виждам,че да чакаш приятелката си е бреме.Ако действително я обичаш колкото казваш изобщо нямаш да го правиш на въпрос,че и тема да пишеш.щеше да я уважиш.Приятелят ми каза,че би ме чакал и 5 години,ако трябва.За времето,в което сме заедно и не правехме секс не ми е намеквал нито 1 път,не го е поставял на въпрос и не е искал.Шегували сме се по темата,че трябва да ходим 20 години за да стане.Но нищо повече.Ако го беше направил отдавна нямаше да ми е приятел да ти кажа често!

Повече от фен
    Град
    mmm az otdavna sam reshil pr Tursq nachini da zaobikolq "praviloto"
    Smisal shte si q chakam dr izbor nqmam vse pak si q obicham mn !
    Bez znachenie kolko
    ....... vreme dano ne poveche ot 10-15 mec oshte che shte mi e muka no da shte si q chakam .... Nali sam "Dobro Momche" !! imam li izbor podqvolite . ?

Супер фен

syvet ot men - nikoga nedei se opitva da razbere6 glupostite na jenite......po skoro 6te te zaboli glavata
    Тактиката е не да ги чакаш те да се натуткат (ще чакаш вечно) ми ти да действаш.
    2т. системно

Повече от фен
    Град

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Тактиката е не да ги чакаш те да се натуткат (ще чакаш вечно) ми ти да действаш.
    To
    Tova granichi s Iznasilvaneto ne mersi !

Супер фен
    Само едно нещо ще кажа и повече няма да пиша по темата - БАТЕ ТИ КЪВ БАЛЪК СИИИИИИИИИ!
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Само едно нещо ще кажа и повече няма да пиша по темата - БАТЕ ТИ КЪВ БАЛЪК СИИИИИИИИИ!
    bate .... Bate ... kat ne ti haresva temata napysni i ne pishi e ! BATe !

Фен
    Град
    mmm az otdavna sam reshil pr Tursq nachini da zaobikolq "praviloto"
    Smisal shte si q chakam dr izbor nqmam vse pak si q obicham mn !
    Bez znachenie kolko
    ....... vreme dano ne poveche ot 10-15 mec oshte che shte mi e muka no da shte si q chakam .... Nali sam "Dobro Momche" !! imam li izbor podqvolite . ?
    гледай Адам и Ева (Adam and Eve се пише на англ май )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си