.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен
    Град
    Burgas

Re: ONLY GIRLZ ! SEX ??? Chakane !!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    Dobre iskam pr KAto na "glupak" da mi napishete s nqkolko reda
    Koi sa tiq neshta deto chakate da se sluchat
    Deto vi karat da se chystvate che "Toi" e pravilniq chovek
    CHe Iskate da pravite sex s nego ....
    Koi sa neshtata koito vi tlaskat na tam ... koe e tova chystvo izobshot kakvo chakate ??? Mn mi e stranno nemoga da razbera ... Chystvo li hormoni li godini li seir li kakvo ... ili prosto shtoto taka kazva MAMa ..
    Kakvo e tova podqvolite koeto vi kara da reshite CHe tova e TOi i che momenta e sega !
    syvet ot men - nikoga nedei se opitva da razbere6 glupostite na jenite......po skoro 6te te zaboli glavata
    Obqsnqvam, za da sprete s chudeneto- VSI4KI jeni se prietsnqvat ot 1- az shte spq s nego, a toi shte me zareje. VSI4KI muje iskat sex. Onzi den po Btv imashe dori reportaj, che mujete sa suzadedeni za poligamiq i tva strqska nas jenite. Preodoleem li vednuj ideqta "toi shte bude s men zavinagi" "toi e princa na bql kon", si zajivqvame v chudo, prikaz i mnoooogo sex. No tva stava sled kato navurshim 20. Do togava priemeto go momcheta- momichetata spichat i tova e polojeneito i stiga ste pitali "zashto?". Mi ei taka!
    to tva prosto dokazva 4e neznaete ko iskate :P

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    mmm az otdavna sam reshil pr Tursq nachini da zaobikolq "praviloto"
    Smisal shte si q chakam dr izbor nqmam vse pak si q obicham mn !
    Bez znachenie kolko
    ....... vreme dano ne poveche ot 10-15 mec oshte che shte mi e muka no da shte si q chakam .... Nali sam "Dobro Momche" !! imam li izbor podqvolite . ?
    гледай Адам и Ева (Adam and Eve се пише на англ май )
    Gledah go otdavna ...... I da Trqbvashe da skusat i da mine kosyr vreme da stane nomera !

Фен
    Град
    Sofia

Koi sa neshtata koito vi tlaskat na tam ... koe e tova chystvo izobshot kakvo chakate ??? Mn mi e stranno nemoga da razbera ... Chystvo li hormoni li godini li seir li kakvo ... ili prosto shtoto taka kazva MAMa ..
    Kakvo e tova podqvolite koeto vi kara da reshite CHe tova e TOi i che momenta e sega !
    syvet ot men - nikoga nedei se opitva da razbere6 glupostite na jenite......po skoro 6te te zaboli glavata
    Mdaa 4oveka e napalno prav! Jena sam i ti kazvam, 4e naistina nqma smisal da se probv6 Makar4e qvno o6te si novobranec 6tom o6te si msili6, 4e moje6 da razbere6 ne6to za "jenskata psihika"... sled 2/3 godini sam se otkaje6 ot opitite...

a ina4e za men ako trqbva blabla :hm strast.. i seksialno privli4ane...

Фен
    Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Obqsnqvam, za da sprete s chudeneto- VSI4KI jeni se prietsnqvat ot 1- az shte spq s nego, a toi shte me zareje. VSI4KI muje iskat sex. Onzi den po Btv imashe dori reportaj, che mujete sa suzadedeni za poligamiq i tva strqska nas jenite. Preodoleem li vednuj ideqta "toi shte bude s men zavinagi" "toi e princa na bql kon", si zajivqvame v chudo, prikaz i mnoooogo sex. No tva stava sled kato navurshim 20. Do togava priemeto go momcheta- momichetata spichat i tova e polojeneito i stiga ste pitali "zashto?". Mi ei taka!

KAM ATULA:
    Taka liii q gledai ti tc tc tc.... zna4i za informaciq ima edni ne6ta v 4ove6koto tqlo, deto im se vika hormoni! Majete sa poligamni po pripoda....jenite sa6to(da si 4uvala 4e pove4eto jesnki jivotni sa s razli4en partnior vsqka godina- estestven podbor za nai dobriq ekzemplqr)
    Seksat e vajen! Seksat dviji sveta i vseki iska seks(pone taka si mislq ) E az sas sigurnost iskam seks. Majete sa6to i tova nqma ni6to 4udno- bih se pritesnla ako gadjeto mi ne iska6e seks ili se interesuva6e samo ot men dori i v mislite si! I tai kato seksat e vajen i tai kato majete iskat malko pove4ko ot nego, prosto silata na edna jena e v tova da bade dobra lubovnica! Edna jena moje taka da vleze pod kojata na maja, 4e ne samo da ne q zareje, a i da go manipulira(ako 6tete iznudva) i to samo 4res seksa i estestveno akala si ( e mai parvo inteligentnite hora dvijat sveta...posle sa tezi sas seksa...no go upravlqvat tezi koito imat i 2te ( za da ne kajete,a kvo stana s parite- ami inteligenten i dobar lubovnik manipolator- sledstvie- pari pari pari) mai stavam za lektor a?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    :P awe vinagi sam kazal che tajnata na sveta e slednata ( ama ne kazvaite na drug)

Vsi4ko i Vsi4ki ... sa upravlqvani Ot muJe ... Pari politika Prostitutki ... narkotici vsi4ko....
    Zad vseki 1 takuv muj ima 1 jena koqto go manipolira i kontrolira i exploatira .. T.e. Jenite KOntroliraT vsi4ko ....
    I vse pak ot vr na vr se Vmetva 1 muj koito pak "Opianqva" vsi4ki jeni i gi manipulira i gi pravi na ludi ....
    T.e. again Mujete biqt v hranitelnata veriga ... T.e. seki si znae maistora :P

Фен
    Град
    Reality
    :P awe vinagi sam kazal che tajnata na sveta e slednata ( ama ne kazvaite na drug)

Vsi4ko i Vsi4ki ... sa upravlqvani Ot muJe ... Pari politika Prostitutki ... narkotici vsi4ko....
    Zad vseki 1 takuv muj ima 1 jena koqto go manipolira i kontrolira i exploatira .. T.e. Jenite KOntroliraT vsi4ko ....
    I vse pak ot vr na vr se Vmetva 1 muj koito pak "Opianqva" vsi4ki jeni i gi manipulira i gi pravi na ludi ....
    T.e. again Mujete biqt v hranitelnata veriga ... T.e. seki si znae maistora :P
    Ахам.ахам-Ти откри тайната на ЖиВОта! Congratulations!You win 1.000.000 $ for solving the unsolvable !
    А по темата-всичко според мен зависи от това колко я обичаш, но пък не се тормози-кажи й как се чувстваш и че я обичаш истински(а ко е така де)

Мега фен Аватара на koalka
    Просто е:разбира се,че го искаш когато го обичаш и той те обича и искаш да си сигурна в него и че това е правилния човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си