- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
въз основа на новата тема за аналния секс реших да направя анкета и да видя колко от вас изпитват удоволствие от стимулация на ануса?въпросът е насо4ен и към мом4ета и към моми4ета.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Pitash momcheta dali izpitvat ili momichetata ili i dvata pola? Kato otgovarqm kakvo trqbva da mi znachi otgovora?![]()
Eating isn't cheating - Arnold
mi otgovarq6 za sebe si bez zna4enie dali si momi4e ili mom4eПървоначално написано от amatorium
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Mdam. analniq sex e edna priatna igra![]()
ми з не съм правил до сега
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Не ми хареса аналния секс, но ми харесва стимулирането на областта около ануса с езх или с пръстче.
Не ми харесва проникването, не ми харесва болката.......но да ме докосва там ми е приятно. не виждам противоречие. Все едно да казваш, че оралния секс по половите органи и вагиналния доставят едно и също усещане!
А какво си чела, че не е било толкова страшно, ли? Ами да, аз очаквах много по-голяма болка, но не мога да отрека, че такава нямаше. След като вече 2-3 месеца не съм правила, значи не ми е допаднало.
Чукал съм разни девойки в гъза и не мога да кажа че им е било неприятно или ги е боляло защото съм го правил нежно, но нито на мен нито на тях ни е било върховното изживяване.
Nai mi haresvat izkazvaniqta na Milena_Pld. Taq macka q priznavam na MAX prosto.![]()
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от amatorium
. по темата .. амиии сегашната ми приятелка като я шибам в задника свършва почти всеки път , много и харесва като я чукам в гъза да вкарвам пръсти в путката или обратното .. понякога като го вкарвам я боли и след самия секс също я е боляло около 3-4 дни след тва
![]()
От скоро правя анален секс ,броят се на пръсти все още опитите ми с аналния ,но веднъж изпитах страхотен оргазъм от този вид секс.Само не знам дали оргазъм е точната дума но щом е прието оргазъм от анален секс нека да е така.
Първоначално написано от funk_nation
kolkosi dovolen ot fkta , che q boli tvoqta "priqtelka"
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Analniqt sex trqbva da ostavq v edna jena edno useshtane za totalno izpulvane, a ne bolki pri sqdane i vuzpalen zadnik! Vse pak sexa e udovolstie, ne iztezanie.![]()
+1Първоначално написано от amatorium
![]()
da haremva mi dokosvaneto i samiq analen![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Съмнявам се.................всеки ден си преглеждам мненията и все аз съм си ги писалаПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Кажи какво имаш предвид и къде съм си противоречала!
М нЕ Аз в ГъЗъ НеДАвАм!!!!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
това на аватара ти ли си мА?Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
Sladko e Gergancheto sladko ... Tozi put po natatushniq komentar shte go premulcha![]()
Emi bate ydovolstvieto e golqmo , kfo ti kaa drugo![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
miss california .. не че съм доволен ,но ми е малко смешно , a за удоволствието тя определено го изпитва , дори казва , че понякога болката ако е по-малко разбира се и харесва .
Vupreki 4e mi haresva riadko pravia analen sex.Ina4e stimylaciata v oblasta na anysa s prust4e mn mi haresva![]()
Изпитвам непреодолимо желание да ти доставя още един страхотен оргазъм от този вид сексПървоначално написано от gergana_sweet
![]()