.

Виж резултатите на анкетата: примерно със орална лубов,петинг или директно анален секс?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не съм пробвал/а

23 53,49%
  • изпитвам голямо удоволствие

15 34,88%
  • неизпитвам никакво удоволствие

5 11,63%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

анален секс

въз основа на новата тема за аналния секс реших да направя анкета и да видя колко от вас изпитват удоволствие от стимулация на ануса?въпросът е насо4ен и към мом4ета и към моми4ета.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на amatorium
    Pitash momcheta dali izpitvat ili momichetata ili i dvata pola? Kato otgovarqm kakvo trqbva da mi znachi otgovora?
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Pitash momcheta dali izpitvat ili momichetata ili i dvata pola? Kato otgovarqm kakvo trqbva da mi znachi otgovora?
    mi otgovarq6 za sebe si bez zna4enie dali si momi4e ili mom4e
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Mdam. analniq sex e edna priatna igra

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми з не съм правил до сега

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ми хареса аналния секс, но ми харесва стимулирането на областта около ануса с езх или с пръстче.

Град
    Свищов
    Не ми харесва проникването, не ми харесва болката.......но да ме докосва там ми е приятно. не виждам противоречие. Все едно да казваш, че оралния секс по половите органи и вагиналния доставят едно и също усещане!

Град
    Свищов
    А какво си чела, че не е било толкова страшно, ли? Ами да, аз очаквах много по-голяма болка, но не мога да отрека, че такава нямаше. След като вече 2-3 месеца не съм правила, значи не ми е допаднало.

Shmatko
    Guest
    Чукал съм разни девойки в гъза и не мога да кажа че им е било неприятно или ги е боляло защото съм го правил нежно, но нито на мен нито на тях ни е било върховното изживяване.

Nai mi haresvat izkazvaniqta na Milena_Pld. Taq macka q priznavam na MAX prosto.

Nai mi haresvat izkazvaniqta na Milena_Pld. Taq macka q priznavam na MAX prosto.
    и аз съм на тва мнение . по темата .. амиии сегашната ми приятелка като я шибам в задника свършва почти всеки път , много и харесва като я чукам в гъза да вкарвам пръсти в путката или обратното .. понякога като го вкарвам я боли и след самия секс също я е боляло около 3-4 дни след тва

ок

От скоро правя анален секс ,броят се на пръсти все още опитите ми с аналния ,но веднъж изпитах страхотен оргазъм от този вид секс.Само не знам дали оргазъм е точната дума но щом е прието оргазъм от анален секс нека да е така.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от funk_nation
    и аз съм на тва мнение . по темата .. амиии сегашната ми приятелка като я шибам в задника свършва почти всеки път , много и харесва като я чукам в гъза да вкарвам пръсти в путката или обратното .. понякога като го вкарвам я боли и след самия секс също я е боляло около 3-4 дни след тва

kolkosi dovolen ot fkta , che q boli tvoqta "priqtelka"
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Добро е, много

Analniqt sex trqbva da ostavq v edna jena edno useshtane za totalno izpulvane, a ne bolki pri sqdane i vuzpalen zadnik! Vse pak sexa e udovolstie, ne iztezanie.

Град
    *in a pink dream*
    Analniqt sex trqbva da ostavq v edna jena edno useshtane za totalno izpulvane, a ne bolki pri sqdane i vuzpalen zadnik! Vse pak sexa e udovolstie, ne iztezanie.
    +1
    da haremva mi dokosvaneto i samiq analen
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Свищов

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А какво си чела, че не е било толкова страшно, ли? Ами да, аз очаквах много по-голяма болка, но не мога да отрека, че такава нямаше. След като вече 2-3 месеца не съм правила, значи не ми е допаднало.

Ne sam 4ela podobno ne6to ,kazah ti ne mi se spori.Kato ne ti haresva ne se 4ukai v zadnika....Nikoi ne ti e oprql noja do vrata.Ama az ti kazah i drug pat v SKYPE 4e nqkoi ti draska ot profila...Moje da e bil tozi nqkoi
    Съмнявам се.................всеки ден си преглеждам мненията и все аз съм си ги писала
    Кажи какво имаш предвид и къде съм си противоречала!

М нЕ Аз в ГъЗъ НеДАвАм!!!!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Re: ок

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    От скоро правя анален секс ,броят се на пръсти все още опитите ми с аналния ,но веднъж изпитах страхотен оргазъм от този вид секс.Само не знам дали оргазъм е точната дума но щом е прието оргазъм от анален секс нека да е така.
    това на аватара ти ли си мА?

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Да аз съм БЕ!!!

Sladko e Gergancheto sladko ... Tozi put po natatushniq komentar shte go premulcha

Emi bate ydovolstvieto e golqmo , kfo ti kaa drugo
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

miss california .. не че съм доволен ,но ми е малко смешно , a за удоволствието тя определено го изпитва , дори казва , че понякога болката ако е по-малко разбира се и харесва .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Vupreki 4e mi haresva riadko pravia analen sex.Ina4e stimylaciata v oblasta na anysa s prust4e mn mi haresva

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Да аз съм БЕ!!!
    Изпитвам непреодолимо желание да ти доставя още един страхотен оргазъм от този вид секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си