- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- а a we hora vie pu6ite li kogato.........
daaaaaaaaaa to togava e mnogopolezno osobeno s angina mnoo si pasva s sqkvi lekarstva is siropi nai ve4e probvai i trevica e mnoo polezno da pu6i6 probvai i 6e vidi6 nai mnoo da umre6 ma to milioni pu6a4i ima taka 4e edin po malko ne e stra6no
Пази си петната!Първоначално написано от Анонимко
Най-добре да пушиш динамит!
Определено не.Ще ми стане още по-зле отколкото е
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
mi po huuu ne pu6i da ne stane nqkwa 6itnq na garloto 6tot ne e mnooo oferta taka![]()
![]()
mi po huuu ne pu6i da ne stane nqkwa 6itnq na garloto 6tot ne e mnooo oferta taka
daaaaaaaaa
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
emi da ponqkoga, ama po-malko 6toto ne moa bez cigari
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
еми аз си пуша и нищо ми няма ама де да те знам тебе от кво си болен от гнойна ангина ли, от заплес ли, от глупост ли не знам!!!!![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
пушим навсякъде и по всяко време, пуша с много и различни хора, пушил съм и на дж станчо на мотора...както се пееше в една песен