- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блондинка или Брюнетка
Кажете какви момичета предпочитате блондинки или брюнетки ,момчета?!
А вие момичета кой цвят за косата ви допада повече?!
az mnogo se radvam na tamnite kosi...
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Аз предпочитам естествения цвят на косата![]()
tvoq ili po princip?Първоначално написано от Анонимко
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
многократно пускана тема. нямам абсолютно никакви предпочитания относно цвета: на всяко момиче му отива различно.
BlOnDy RyLeZzZ
Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
YeaH!! \/
![]()
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Аз лично съм брюнетка и предпочитам кафявия цвят на косата \/
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Руси предпочитам (момчета разбира се) .Аз съм естествено руса.
И аз като елито съм брюнетка и предпочитам кафеви коси.
Zavisi.. Az obicham edna kosa da e jiva i luskava..Bez znachenie dali e rusa ili tumna.. .
az sum kestenqva i mn si mi haresva ..
Abe ot estestvenoto po-hubavbo nqma!![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
определено предпочитам тъмния цвят, била съм и блондинка и червенокоса.. а само аз ли напоследък забелязвам едно масово изрусяване? Всяка втора е блондинка, баси..!
ami az sum s rusolqva kosa i me kefi za momi4e da e rusi4ko,no ne ot onova signalnoto ruso,ami takova zlatisto.za mom4e predpo4itam da e s tumna kosa,no 4esno kazano mi e vse taq(samo da ne e izrusen![]()
![]()
moq nevinnost i greh.....
Po princip nqma zna4enie cveta na kosata i na vseki razli4no mu otiva,no men poveche me kefqt svetlite cvetove(rusichkite) \/
Chervenokosi haha che az sum taka sega haha :P Inache glasuvam za briunetkite che poprincip se podvizavam s tumna kosa :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
brionetkite sa mi slabots![]()
Predpo4itam da sum s 1 brionetka pred tova s 2 blondy![]()
![]()
Дайте да направиме още една тема , че до тука от три не можахме да разбереме какви харесвате![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31077
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=53361
az sum tumno kestenqva ,i si xaresvam kosata,no poneje sum sus sini o4i i mslq da se boqdisam rusa e mojebi ne sega a za drugoto lqto ,no mislq da go napravq posuvetvaiteme?......pls![]()
nikooo v takuv slu4ai az sum na sre6ta![]()
![]()
блондинкиииии![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз съм си естествено тъмно руса и си харесвам цвета, не мисля да си го сменям. Тия вицове за блондинки обаче само ни съсипват авторитета
![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
abe sega sam na ki4uri,ama mislq 4e ne mi otiva ednocvetna kosa.