- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Може ли гърдите да не ми порасват заради пушенето
Eto go i moqt problem....zna4i az pu6a ot ve4e godina a cikulut mi doide min godina dekemvri mesec.....i zapo4vam da se 4udq dali pu6eneto moji da mi uvredi ne6t0..smisul na moite priqtelki kato im doide i im porastnaha gurdite a moite si stoqt su6tite....Moje li tova da e ot cigarite ili tepurva si4ko 6a se oprai...?........
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
spored mene pu6eneto nqma ni6to ob6to s cikula oba4e zabavq rasteja no vapreki vsi4ko ne si misli 4e 6te si ostane6 ploska
Животът е това което става,докато ние кроим други планове!!!
Ednoto nqma nishto obshto s drugoto..![]()
Цигарите забавят развитието на организма или буквално го спират.Така че може и от тва да е![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Точно така!Като пушите на по 12-13,как мислите,че ще се развиете?!Първоначално написано от Svirka```
na kolko godini si,vse pak tova zavisi ot mnogo neshta,ne samo ot pusheneto
Няма цигарки,има цицки!Ти избираш!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
като пушиш ще си останеш плоска до края на живота си![]()
![]()
![]()
пушенето няма нищо общо с тая простотия !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
А бе, ако спреш цигарите ше изглещдаш по добре, но те си нямат нищо общо с циците ти... Не е задължително да ти поранат цици веднага следкато ти дойде!!!!!
Не се коси... Апък и за да те харесват момчетета не е необходимо да имаш 120см. гръдна обиколка!!!!!!
![]()
ami ne e garanciq 4e ne e ot tova,cigarite i kafeto spirat ili pone zabavqt razvitieto,tova go 4etoh nqkade ama ne pomnq kade
ххахаахахахха якоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Офф пак ли да казвам. Почти няма влиание. То си е в генетичния код колко ще си плоска или висока, ниска и т.н. Цигарите влиаят в минимални размери на разтежа на гърдите ти. Защото аз познавам пушачка от 7 години с гръдна обиколка 110. Тай, че рилакс, не си от цигарите плоска
хахахахха ако още някой обясни че ня нищо общо ще е за сифте ..и след тва ако има хора дето още да питат дали има нещо общо ще се счупя от сякаде хахаххахах ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Цигарите само забавят растежа и развитието но не го спират !
и тва не е вярно !Първоначално написано от Cro`Cop
бих казала само..o my gash...ti.. няма такива неща!! \/
Мда е...мноо ясно, че могат да спрат...циците растат до 2* години ама ти като умреш на 19 от рак на белите дробове нема да достигнат своя потенциал![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
Ludi li ste ve hora ednoto nqma nishto obshto s drugoto da vqrno zabavq razteja ma kato mi pushite ot 11-12 godini???A poznavam i deca deto pushat ot 1-2-ri klas i napravo mi iska da gi prebiq samo pri misylta na kolko godini sa?Emi kak iskate da se razviete togava?Est 4e kato si na 11-12 nqma da si SEX bomba...4akai malko si4ko vreme to si...
Jivotyt e zapalena cigara,mislite sa sqnka v dim,spomenite nedovqna pepel,a jivota ubivasht nikotin!!!
na men ne mi se vqrva ne moje
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
pusheneto zna4itelno zabravq rasteja poznavam 4ovek koito e ot 9-ti klas a kato go vidish she kaesh che e 1-vi ili 2-ri taka moje ako pu6i6 otdavna i e napalno vazmojno da e ot tova spri cigarite dokato porasnesh malko ili pak zavinagi koeto e nai dobre
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()