Първо да се представя-аз съм едно мн отчаяно момиче от Добрич, което има нужда да поговори с някои за своята изкривена сексуална ориентация ... е реших да пиша във форума на teenproblem.net, защото тук мога да получа съвет от хора на моята възраст. В края на юни бяхме на зелено. Първата вечер останах сама с едно момиче, което мразех до тази нощ. Когато тя заспа аз останах будна и я гледах как спи като невинно и сладичко бебенце. Тогава рзбрах че е било грешка да я мразя, защото всъшност от този момент че чак до сега тя притежава сърцето ми. Чудя се дали да и кажа всичко, но ме е страх, защото може да ме нарани. Моля ако има някои, който е преживявал такова нещо и НЕ ИСКА да ми даде съвет във форума да ми пише на les_bi_14@abv.bg, а другите - моля ви помогнете ми да надделее разума над чувствата ми. Давайте ми съвете без значение дали мислите, че ще ми помогнат, защото от всички планове които измисля аз ще скроя един - най-добрият. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
ПП: Моля хора, които им е смешен моя проблем и смятат да ме убиждат, да не пишат в тази тема, защото така няма да ми помогнат, а нали това е целта на този форум-да си помагаме!!!