.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Izr0dche{}
    Guest

Kak tochno se pravi..nqma pravila no vse pak pri vas kak e:}

Ta..pyrviq put, nai banalnata tema moj bi..Az sum momiche, na 16 sum.Ne sym go pravila oshte no s gajeot mi imame namerenie da go napravim skoro ii taka..Interesno mi e kak tochno e pri vas v smisul pyrvo s celuvki i t.n.,sublichate se vednaga ili ne vinagi se sublichate izcqlo i kak tochno stava vsichko - toi si postavq prezervativyt, btw za kolko vreme gore doly stava tova..i sled tova pronikva vuv vas huh..za bolkata nqma da pitam, ima si dosta temi..10x predvaritelno za infoto =D>

Супер фен
    Град
    Burgas
    dam, banalne e temata. i az ve4e stavam banalen kato ti kaja 4e to4no za tva koeto pita6 v poslednite 24 sa puskani sigurno 10-takiva temi. razgledai. ima kvot si poiska6. (tozi pyt sym u4tiv)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    namerix temite i izobshto ne sa kato moita..f smisyl tam se pita za bolki. za kryv i t.n., az ne pitam tova..:}

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    vij sq mila,purviq put vinagi e mnogo napregnat kakto za momi4e taka i za mom4eto,nai dobre i dvamata se otpusnete,za da ne se izlojite i deistvaite bavno i nejno.estestveno 4e purvo vinagi s celuvki,leki hapanie,draskane leko s nokti,oblizvane na cqloto tqlo it.n.otpusni se i deistvai inpulsivno,kakto ti taka i gadjeto ti.za bolkata,nqma kak da e nqma,no pri 3-tiq put ve4e nqma da izpitva6 takava.uspeh mila!!!

Ако не се отпуснете и не се желаете един друг няма да стане нещо повече от секс между скумрии.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами мила то си е строго индивидуално.Сега ние можем да ти кажем 100 неща,а то да не протече така.Естествено,че започва с целувки,прегръдки,докосван ия по тялото.за събличането както искаш-може да го оставиш да те съблече и ти него-така е възбуждащо,а може да се съблечеш и самичка.Ако не си виждала гол мъж може и да се постреснеш,но ще ти мине-аз поне първия път се стресирах де.Задължително е дълга любовна игра,да си отпусната и възбудена.Презервативът се слага лесно,ама четете упътването.Става за секунди-не е 2 часа.Споко,мила ще мине добре. и дори да не стане така ще имаш 2-ри,трети и прочие пъти.И всеки път ще е по-хубаво от предния!

Guest
    krem4eto mn me uspokoqva6,6toto i az usm na 16 i mai 6te mi e skoro 1viq put.a kolko vreme g/d e hubavo da e lyubovnata igra-20min primerno???

Боро
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    vij sq mila,purviq put vinagi e mnogo napregnat kakto za momi4e taka i za mom4eto,nai dobre i dvamata se otpusnete,za da ne se izlojite i deistvaite bavno i nejno.estestveno 4e purvo vinagi s celuvki,leki hapanie,draskane leko s nokti,oblizvane na cqloto tqlo it.n.otpusni se i deistvai inpulsivno,kakto ti taka i gadjeto ti.za bolkata,nqma kak da e nqma,no pri 3-tiq put ve4e nqma da izpitva6 takava.uspeh mila!!!
    Чакай да видя дали съм те разбрал правилно ... значи, хем трябва да са отпуснати и спокойни, хем трябва да действат импулсивно, така ли?

Моуст интърстинг ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    krem4eto mn me uspokoqva6,6toto i az usm na 16 i mai 6te mi e skoro 1viq put.a kolko vreme g/d e hubavo da e lyubovnata igra-20min primerno???

ne mislq 4e trqbva da si zasi4ate kolko vreme tr da produlji "prosto se ostavete po te4enieto"btw mislq 4e 20 min ne sa dostatu4ni,pone za men deuspeh!nqma ni6to stra6no,no tova 6te go osuznae6,sled kato ponatrupa6 opit

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първия път любовната игра при мен се състоеше от гледане на 2 филма,опипване,прекъсване за малко лиз-близ и така в продължение на 4 часа.Сега естествено това си е доста време,ама до ден днешен си правя секс минимум с 30-40 мин любовна игра-освен,ако не е на бързо и трябва до час д сме приключили.За мен лично поне 1 час трябва да има,когато ще ти е за първи път.

алек
    Guest
    Аз съм сигурен,че това "момиче" няма такъв проблем.И ако наистина имаше нещо такова въпросите нямаше да бъдат такива.Иначе съветите ми харесват и съм съгласен със тях.

алек
    Guest
    Аз съм сигурен,че това "момиче" няма такъв проблем.И ако наистина имаше нещо такова въпросите нямаше да бъдат такива.Иначе съветите ми харесват и съм съгласен със тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си