- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един съвет от сърце!
Гледам че вав този форум много се говори за диети и т.н.Искам да кажа на всички, които са тръгнали по този път че диетите не са начин.Преди имах мания да отслабвам.Непрекаснато се гледах в огледалото и се мислех за дебела,кантара показваше 47 и аз мислех че е много.Не живеех с родителите си и те не ме контролираха.Започнах с диети.Направо се вманиячих,резултата- сега сам анорексичка.Повярваите много е зле.Вече не се чувствам човек.НЯМА СМИСЪЛ ОТ ДИЕТИ.ФИТНЕС!
Da be kak che nqma smisul ako naistina imash problem s kilogramite ima nujda i ot dieta i ot fitnes! ednoto ne vurvi bez drugoto ako trugnesh da svalqsh kilogrami 80% ot rabotata ti q vurshi dietata a drugite 20% dvijenieto!Първоначално написано от Анонимко
A drug e vuprosa che nqkoi hora si vtulpqvat che sa debeli a vsushtnost NE SA!i tova e na psihichna osnova ne sa vinovni dietite ili fitnesa!!!
Пълни глупости. Момичето е права, диетата е абсурдно тъпо нещо. Да ограничиш мазнините и въглехидратите да, ама да следваш измислена диета е за йоги и други подобни...Първоначално написано от BlOoD_rOsE
2т. системно
Kakvo napadate dietite...dietite ne prichinqvat anoreksiq!vsichko e na psihichna osnova...! a i dieti ne se spazvat ei taka shtoto si si naumil neshto a zashtoto imash realen problem! te sa suzdadeni za tova.A i zashto mislite che dumata dieta oznachava nepremenno gladuvane?!Първоначално написано от Amayo
Напълно съм съгласна! Диетата е ограничаване от нещо, не непременно гладуване, така е. Но вече има създаден модел и един вид значение на думата "ДИЕТА". Четох едно списание и в него имаше статия от сорта "Как да намалим обиколката", или нещо такова. Беше дадена диета, в която се казва: Сутринта изяжте 2 парчета пъпеш, през деня пийте вода, а вечерта пак 2 парчета пъпеш. Какво е това?! Диетата не е гладуване, нали?! Но всеки ти втълпява друго...Първоначално написано от Amayo
На мнение съм, че диетата не "върши толкова работа", колкото един час на ден прекаран в залата, в продължение на месец. И плюс това, диетите не са магически... Всеки си представя, че като почне диета... и хоп, след 2 седмици е маце и половина... Няма такова нещо. Спорт, спорт и само спорт! Не отричам разделното хранене, но мисля, че спорта ще даде много по-добри резултати, от колкото едноседмично "гладуване".
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
анорекция не се хваща от диета... анорекция се хваща от гладуване... а диетата няма нищо общо с гладуването... просто се ядат определени храни и т.н.
много хора си мислят че като гладуват и ще отслабнат.. мне е точно така...
10x za syveta
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и аз това исках да кажаПървоначално написано от `Silvester`
![]()