- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загина Steve Irwin, "Crocodile Hunter"
Лека му пръст!
Dnes kato 4uh nemojeh da povqrvam 4e e istina.No posle vidqh v abv-to i mi stana nekvo gadno.Jalko ot malak gledam predavaniqta mu po Animal Planet![]()
.Po4ivai v mir!
Знам...![]()
почти всеки ден по ТВ-то го гледах и ми беше много интересно ама сега след трагедията ше гледам старите които съм и гледала...
![]()
Да така е.Аз страшно много му се кефех на този човек.направо бях потресена от новината.Това е Ужасно.Енимъл Планет вечр няма да е същата.Първоначално написано от protoss
![]()
R.I.P
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Определено няма да е същата...той беше най-гледания (до колкото знам) а сега...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i na men 6te mi lipsva. be6e napravo varhat![]()
Всеки ден гледах Animal Planet заради този човек![]()
РЕСТ ИН ПЕАСЕ БРО! ШЕ УБИЕМ ТОЯ СКАТ ДЕТ ТАААА ЦАПАРДОСАЛ!
ДА,наистина много жалко![]()
стига... мислех че е безсмъртен...
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Еми R.I.P. ..тоз като котките...умира няколко пъти ...може би този е окончателно...![]()
http://www.dnes.bg/article.php?id=27154
ето още една статия...
готин човек ,но това е живота...нямам кво да кажа
e mn jalko s tate mn obi4ahme da go gledamejalko za bebenceto mu i jenamu
![]()
Много кофти той си пъхаше главата в устата на крокодилите ами да го ужили няква рибаготин беше
![]()
Този човек много го харесвах- предаванията му, предизвикателствата които предприемаше само за да заснеме и покаже на зрителите интересни и любопитни кадри от дивия живот.. И наистина това, което е правел докато е загинал е толкова бледо пред всички други неща, които е показвал докато е вършел работата си...Странно ще ми е да гледам предаванията на човек, който е починал..![]()
Много много кофти наистина.Аз също много го харесвах човека.Всеки път рискуваше толкова много живота си, че накрая....Сигурно това беше най-смелия човек в света!Да почива в мир! [-o< [-o< [-o< [-o<
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, be6e super 4ovek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P
![]()