- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Piercing на хрущяла?
Някой има ли пиърс на хрущяла?
Моля ви дайте ми някво инфо че ще се дупча,ама дори не знам къде точно да си сложа обичката![]()
Еми колко време горе-долу не можеш да спиш на тая страна на която ти е обецата,колко време не трябва да я мокриш...ала-бала..
Ъ... като не знаеш къде за кфо ще се дупчиш?
То варианти... супер много има:
Кфо друго те интересува..?!
Saatana vittu perkele hate crew!
Еми колко време горе-долу не можеш да спиш на тая страна на която ти е обецата,колко време не трябва да я мокриш...ала-бала..Първоначално написано от Boot
Еми колко... различно. Аз още първата вечер си спах. За мокрене... ба ли го, сигурно същатата вечер съм се къпала и тогава съм го мокрила.
Нооо други хора, големи проблеми си имат - с месеци ги боли и дрън дрън. Само ти, ако си познаваш тялото и организма, можеш да кажеш колко време ще зараства.
това се отнасяше за менПървоначално написано от Boot
![]()
боляха ме доста време след пробиването и трябваше да спя по гръб, ама минава![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Е, тъп/а ли си? Сам трябва да решиш.
ama samo kato go pipne6 li boli,ili prez cqloto vreme?
4e ako 1 godina 6te me boli zverski prez cqloto vreme..![]()
Еми различно е, казах ти.
Мен не ме боля. 2-3 седмици и си беше окей. И сега вече каквото и да го правя, както и да го дърпам нищо му няма.
Други хора като ги пипнеш за хрущяла и почват да пискат, пък имат от преди мен...
Зависи дали ще си го гледаш както трябва. Супер комплексно е. Прави там, пък като видиш, че боли много - сваляш.
Макар че ако болката е това, което те спира... пхахах, по-добре не си прави.
e kato q svali6 obecata spira li da boli?![]()
apf zA kvo ti e na hru6tiqla ...
ISKAM OTGOVOR,NE DA MI GOVORITE 4E NE MI TRQA!
Боли при пробиването и около половин година след това, но само когато я пипаш и малко след като си я пипал.
Ми като не слушат съвети и се правят на лоши скунксове...Първоначално написано от exploitedteen
Ми ето ти едно мултифункционално ухо![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз имам горе на хрущияла и после 2-3 дена не можех да спа на тази страна.
ъъъ мен не ме боля, направиха ми я даже в движение, хоп искам и оня вади пи6това...храсс и послееее.....ни6тоаз така или ина4е не спах ве4ерта,ама после не ме боле6е, са ме боли като ме ударят там
доста рдеовно
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Яааа и аз тъкмо исках да си слагам на хрущиала горе и някой пуснал темичка, колко удобноТа исках да питам дали може някой да ми препоръча някво студио, ама по възможност да е в центъра на София или поне близо...
eee sorkaa, az moita si q pravih na morety![]()
daaa s pistolet4ee, nakaraha me da si narisuvam to4ka i kakto si bqh prava, vuzmutena suuum ne me pokaniha i da sedna, i prass![]()
Хората така и не се научиха, че пиърсинги не се правят с пистолет.
Пробих си хрущяла (аз съм създателя на темата).
Чувството от пробиването не е много приятно,но не е болка за умиране,при положение че мен ме мацнаха само с йод.Не ме боли (поне за сега).Продупчих се в "На тъмно".Колкото до адреса...Ми аз лично ви препоръчвам "На тъмно",на други места не
.Начи ако знаете къде е 7 СОУ,продължавате по улицата надолу,и след като пресечете улицата която тряа да се пресече свивате в първата пряка в ляво,и там има един биоборд със слънчогледи.Точно до него е салона.Пада се ул.Иван Вазов 13.Ако попаднете на Нона всичко ще е ок. \
/ Взеха ми 15 лева за продупчването (с абокат) и 6 лева за обицата от медицинска стомана.Общо 21 лева и ето го резултата:
![]()
crazyyyyyyy
namen mi vzeha 4 lv s bi4ka![]()
Къде,на пазара кирков ли?
Ти си Крейзи,не аз![]()
На тъмно съкс.
Пистолети за хрущяла съкс.
Утре отивам на свиждане на Руди![]()