- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски изпревари Реал (Мадрид)
ей,селяндурко...само колко си важна АХАХАХАХАХАХПървоначално написано от az_slunceto
искам само да видя резултата след мача с Барселона хахаахахахахахах
hehehehe i otkude razbra 4e kato sam momi4e ne razbiram ot futbol,a?ot 8 godi6na obojavam futbola i nai blizkite mi rodnini sa futbolisti,no kakvo li ti se obqsnqvam!moje bi sam bila na mnogo pove4e ma4ove ot tebe moito mom4e!No nali znaesh koito ne razbira ot futbol e ot levski!![]()
![]()
6te si govorim sled ma4ovete im!az s tupi goveda ne se zanimavam!6te vidim dokoga 6te produlji prikazkata!
![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ох слава Богу!Продължавай така, не се разправяй с нас, че ставаш жалка!Отървини от присъствието сиПървоначално написано от gery_to
първо - пиши на кирилицаПървоначално написано от gery_to
второ - че не резбираш от футбол разбирам от думите ти.
трето -нямам спомен да съм те вкарвал в казана с чорбата, че ти да ме наричаш тъпо говедо. но това си е за тебе. момиче да говори така... може би на 12 приказката да свърши. е, вашата няма да свърши, че вие нямате нищо. хайде, не се занимавай повече с мен. чао и всичко хубаво.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц