- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kvo mislite za u4enicite koito pravqt ru6vet za da vleznat..
Kvo mislite za takiva koito ne znaqt ni6to a vlizat kadeto zasluzavat drugi?A obratnoto dali mozete da mi kazete kolko iskat za da vleze6 4rez pari v elitno daskalo?Znam 4e tva ne vi interesuva ma imam golemo jelanie da se premesta pri brat mi v edno daskalo .Tam imam super mnoo priqteli daze i gadje.No ve4e 2 godina probvam i ne staa.Blagodarq predvaritelno za vsi4ko kvoto 6e mi kazete!U4ili6teto e 7mo!I mislq da napraa darenie!
mi za da vlezesh ti trqbvat minimum 400 leva
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
v ntbg ako naprai6 darenie za daskaloto 1000 lv vliza6 ako ne otiva6 da kopa6 kartofi![]()
в 10-ти клас едно момиче дойде в нашия клас (аз уча в 9 ФЕГ) и каза че е писала некви молби до министерството и там са я питали по какви причини иска да се премести в това училище и тя е казала че просто е по близко до тях и й е по-удобно и те са я преместили. всичко идвало от министерството и вече наща директорка я накара да държи приравнителни,а момичето беше много зле по френски просто нищо не знаеше почти ама пак я приеха. та значи пробвай и така и измисли някаква причина на която няма как да ти откажат преместването.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Кой както може...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ако имаш пари,защо да не бутнеш?!![]()
Кой как се уредил.Който нема кинти да си учи. Аз за тва нлезох в частно щото поне си признавам че не ми се учеше. (пак научих повече отколкото в некое дъжавно)
2т. системно
Първоначално написано от Анонимко
ох, говорите без да знаете..
уча там и парите не са 1000лв, а около 2000лв, според това какви са ти доходите...Бая дере даскалото ми..
Но вече има частен клас и май няма да има парашутисти или поне не толкова..
А това,че взимат местата на тези, които заслужават не е така,защото един клас би трябвало да е от 26 човека, но е от към 31-32(поне при нас),т.е парашутистите не взимат местата на никого,просто ..вкарват над бройката 26 - 5-6 ученика..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
глупости говориш! ами хората дето си блъскат по цели нощи главите над учебниците?! значи трябва в елитно училище да влезе някоя дрисла дето хабер си няма от нищо освен от това как да се гримира, вместо да влезе човек, който действително се е мъчил и е полагал старание да учи?!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
при вас може да е така, но при други не! уча в икономическа гимназия и повярвай ми - няма паралелка от 7-ми до 12-ти клас в която учениците да са повече от обявеното. а някъде дори броят им е по-малък, но това си зависи от годината в коята са кандидатствалиПървоначално написано от miloto_girl-4e
е, и тях кфо ги боли(говоря за тия с парите)? те са си влязли, боли ги кура, че някой се е трудил много повече от тях...по темата - всеки да се оправя както знае, аз си влязох в гимназия и без да фкарвам кинти, щот можех, ако някой е толкова прост, че не може...да плаща бе, щом има париПървоначално написано от anito.sl
...според възможностите си.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Хаха кога ще се научиш,че хората не ги интересува кой учи и кой не,важното е да лапнат дебела пачка пара.Първоначално написано от anito.sl
mi ni6to ne mislq za tqh
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Здравей,аз имам подобен случай като твоя.Брат ми учи там и познавам много хора.От както се помня искам да уча в това даскало ,нз защо но ме влече страшно много.Та така аз сега завърших 7-ми класи и имах изпити.Цяла година си скъсах дупето от учене ,ходих на два урока по математика и един по бг.Една от моя клас щеше да остане на поправителен по математика ,но госпожата се смили над нея и и остави 4!!На изпитите преписваше от една наша приятелка и изкара по високи оценки от мен.С няколко стотни не ми достига , за да вляза със английска паралелка.Та тя значи иска да влезе там а не си е мръднала пръста цяла година.Не е честно.Много ги мразя тея коит чакат сичко на готово...........стискам ти палци да влезеш щото тфа даскало е страшно![]()
az znam 4e e 2000Първоначално написано от Анонимко
хахахах кефиш мислиш ли че някой го интересува кой колко се е трудил и кой колко заслужава да влезне имаш ли пари имаш всичкоПървоначално написано от anito.sl
az li4no nqmam ni6to protiv 4ovek da si plati ako deteto mu znae a po nqkakva pri4ina ne se e predstavilo dobre na izpititeПървоначално написано от anito.sl
![]()
Те са тъпи,разглезени задничета,дето не си мерят парите,после влизат в гимназията и пак са двоикаджии.Тъпи пубери,които не ценят на мама и тате парата...вместо да си седнат на гъза и да научат нещо,разчитат на париците на татенцето.Тои ще ги оправи...да мръъъъъъъъъъттттт!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П:Ами хората,които учат по цяла нощ?????????За тях какво?Идва тъпата лигла,дава парите и влиза и взима мястото на детето,дето се е мъчило толко време.Така са щели да преебат баба ми,обаче е направила скандал тогава и са я пуснали...аман от шибаните богаташчета дето се мислят за важни.И маика ми е с частен бизнес ама не хода с 100 лева на ден да си ги харча е така...като дар от бога.
Абе аз малко се отплеснах,сори ма се ядосах!!!
Много навътре приемате нещата,а говорите още за училище.Плащат им на няко и влизат в училище.После плащат пак и в университет влизат.Да,ама не.В университета не е като в училище.Там или си вземаш стабилно изпитите или не.Така,че..и тяхното време идва,за да засвидетелстват простотията си.Споко.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Абе не може така да прдължава.Като платиш веднъж да влезеш в гимназия става навик и виждаш че можеш да минеш метър.После се почват едни "дарения" на даскали,доректори,класни за да ходят да йм оправят оценките.Аз имам един такъв случай в моя клас една дрисла ходи подарява разни неща на учителите и й пишат по-високи оцеки.Не казвам че нищо не знае напротив на някои предмети е факир ама по други е просто гола вода ,а пак има само шестици.Тя и с толко завърши 6.00 при положение ,че само по 1 предмет ме минава а аз имам по-малко.Както каза някой "имаш ли пари имаш всичко".Има и друга страна тоя въпрос.Забелязъла съм че и даскалите са много лесни и самите те правят намеци и се бутат за рушвет.Гледат те на кой майка му и баща му какво бачкат и отиват при детето почват да му дават разни привилегий ,усмивки пускат и то се знае ,че като имаш гръб на даскала можеш да си правиш квот си искаш ,после даскала ходи да йм оправя бъкийте и съответно си получава наградата....абе нямам думи.Заради парите някои хора остават ощетени а други .....и не говоря само за обучение.....
=D> =D> =D>Първоначално написано от anito.sl
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Д. Дукова е рушветчийка.
за мен тия с рошветите са абсолютно малоумни празноглавци ...на които би трябвало да им е срам от себе си и от жалкото си съществуване....![]()