- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хайде да си направим тийн среща във Варна...
Хайде да си направим тийн среща във Варна.Ако има има съгласни, да пишат тук, да се разберем за мястото и датата на срещата.![]()
tova bqh azХайде да си направим тийн среща във Варна.Ако има има съгласни, да пишат тук, да се разберем за мястото и датата на срещата.
Аз съм навита, ако се съберем повечко хора..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
И аз съм навит.
11 tochka deaktiven profil.
Е то, като всички викат така и няма да има среща изобщо. И как очакваш да има много хора? Все пак не сме София. И малко хора да сме пак може да е готино.Първоначално написано от In4iTu_
Пишете ЛС-та на Лъвчето и Немец. Те са варненци.![]()
ee aide kazvaiTe nqkoe mqsto.. i az moje da namina da vidq za ko staa vupros ;]
mi... az predlagamna 6 septemvri na fontanite... v 17.00 4asa
ako imate drygi predlojeniq pi6ete..![]()
Mo6no, да, прав си...ама, ако пък ще сме само 2-ма човека има ли смисъл?Аз съм съгласна за утре в 5...p4elata_brumze ей сега ще им пиша
![]()
The journey never ends.
am da e moje az nqmam problem mai![]()
..impossible...
...is nothing...
Za koga go re6ihte posledno ? 4e az utre da sym zaeta po tva vreme ve4erta![]()
Да и аз не съм съвсем сигурен дали ще мога утре. Според мен трябва да се изчака малко с дататата, че повече хора да го видят това. След 3-4 дена примерно за 8 семтеври.Първоначално написано от Jessika_MG
hora as ne moga na 6ti sajalqvam prosto nqma da sam vav grada po semeini pri4ini....... izvinete me ako izmislite dr den moje da doida
Ок. И аз сигурно няма да мога да дойда. Ако всички са съгласни, да го оставим за 8.09.06 :P А за часа ще се разберем после.
The journey never ends.
И аз съм съгласна за 08.09.06Първоначално написано от In4iTu_
да е, може и да дойда
in4e ai za saota ili nedelq ? 6toto az sam na rabota do kam 6-7 dokato se opravq to stava greda ai za sabota i nedelq hora a ?Първоначално написано от In4iTu_
dam nqi dobre s1bota ili nedelq da ei kajete tam kolko 4asa i koga 6i e ma 2 3 dena po rano si4ki da znaqt
![]()
..impossible...
...is nothing...
Туй време може да съм на Варна и може да дода и аз, ама не е сигурно, да си кажа![]()
Re6ete to4en 4as i data i gi slojete v zaglavieto na otdelna tema.Taka 6te byde po-lesno da go vidqt pove4e hora a i nqma da se lutat vyv stranici s ugovorki koi koga e svoboden :P
Ама и ние сме толкоооова организирани...
Дай да решим като последно определен час и може би друга дата и да не ги сменяма, защото ние може да продължаваме така догодина. Аз ще кажа, че не ми е удобно в Събота. Ще се намери друг, на който не му е удобно в Петък, на трети в неделя...
napravih nova tema zverove eto q pi6ete tam http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=54147
Като последно какво стана?
Аз пък няма да дойда, защото не познавам никой, както и никой не ме познава \/