- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде свършват приятелите ви?
po vreme na sex e qsno-v prezervativa.no kogato priemrno mu pravq svirka toi mn iska da svu6i v/u men-kude moje osven na korem4eto,dupeto,gurdite-gultaneto go izklu4vame kato variant. i iskam da pitam ne e li opsna taka primerno na dupeto i ako se ste4e nadolu??ili korem4eto....imali takava opastnost?
emi ti izredi vsi4kite mesta,vaob6te po cqloto tqlo,ne i blizo do....a ako e na dupeto i se ste4e,nqma opastnost,6toto spermatozoidite v dopir s vuzduha umirat.
em men nai-me kefi priqtelq mi kato sv1r6va na g1rba miot zadna
![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Първоначално написано от malka_kukla
![]()
ОМГ!
Може би жените са херметически затворени и вакуумирани при забременяване, за да не умрат сперматозоидите от въздуха, а?
Можеш да пробваш в ушите, носа, в косата, под мишниците, м/у пръстите на краката и респективно ръцете, на врата и в очите.Първоначално написано от malka_kukla
ако му правя свирка то е или в устата или на лицето ми
В мен абсолютно винаги. Има три варианта, но винаги в мен![]()
Ostana pod mishnicite ili po rycete.
ami v ustata ili v men
e като си в мензис свирки не му ли правиш?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Ne e zadyljena...az za 1 godina sym mu prawila 2 pyti swirki, dokato sym w menzis.
лелеПървоначално написано от Death`Whore
![]()
на момчето като му се ебе и иска да свърши, а гаджето му го обича, не е задължена, а се препоръчва да му угажда орално
Predporychitelno e i myjete da lijat gadjetata si po 1 chas predi seks i sled towa da izdyrjat oshte 1 chas, obache ne stawa.![]()
Ti kogato si mnogo umoren ot sex ili ot drugo, lijesh li priqtelkata si, za da swyrshi naprimer?
не си попаднала на правилния мъж! става и още какПървоначално написано от Death`Whore
![]()
Obache ne me kara da mu duham postoqnno, nali?
обожавам да я лижа по всяко време и преди и след като вече съм и го вкарал, пак го вадя и я излизвам :PПървоначално написано от Death`Whore
а за 1 час лизане и 1 час секс... да ти кажа, като я лижа 1 час, после свършва за 20 мин. същинско чукане, та трябва да ме довършва тя мен я на чикия, я на свирка
аз пък обожавам свирките и я карам да ми духа винаги, тоест не я карам, тя сама не издържа да не го лапаПървоначално написано от Death`Whore
Beshe hipotetichno.
A towa s lizaneto po wreme na sex ne si go izmislil ti...ne e nowo za men. Oralnata ljubow po wreme na sex e neshto prekrasno.
че аз не казвам, че съм го измислил, споделих че го правяПървоначално написано от death`Whore
и се съгласявам с теб... оралната любов по време на секс е нещо прекрасно
Както и инстинктивно правещите секс птички също са нещо прекрасно...ехх![]()
![]()
1 път седмично?????Първоначално написано от krem4et0
заслужено си в клуба на пенсионерите значи
![]()
![]()
![]()
Госпожо Драгоманова, казах ли ви да не си харчите пенсията за Интернет, а да пробвате с дядото сините хапчета? Един път седмично... То е като без хич - защо мъчите бай Драган така, а?Първоначално написано от krem4et0
Ако все пак не сте вие (по ника не мопга да ви позная) и сте под 60 годишна, засрамете се и не мъчете така момчето.