.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Guest

Къде свършват приятелите ви?

po vreme na sex e qsno-v prezervativa.no kogato priemrno mu pravq svirka toi mn iska da svu6i v/u men-kude moje osven na korem4eto,dupeto,gurdite-gultaneto go izklu4vame kato variant. i iskam da pitam ne e li opsna taka primerno na dupeto i ako se ste4e nadolu??ili korem4eto....imali takava opastnost?

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    emi ti izredi vsi4kite mesta,vaob6te po cqloto tqlo,ne i blizo do....a ako e na dupeto i se ste4e,nqma opastnost,6toto spermatozoidite v dopir s vuzduha umirat.

em men nai-me kefi priqtelq mi kato sv1r6va na g1rba mi ot zadna
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

д-р Грешков
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    emi ti izredi vsi4kite mesta,vaob6te po cqloto tqlo,ne i blizo do....a ako e na dupeto i se ste4e,nqma opastnost,6toto spermatozoidite v dopir s vuzduha umirat.

ОМГ!

Може би жените са херметически затворени и вакуумирани при забременяване, за да не умрат сперматозоидите от въздуха, а?

д-р Пръцков
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    emi ti izredi vsi4kite mesta.
    Можеш да пробваш в ушите, носа, в косата, под мишниците, м/у пръстите на краката и респективно ръцете, на врата и в очите.

глезената
    Guest
    ако му правя свирка то е или в устата или на лицето ми

рика
    Guest
    В мен абсолютно винаги. Има три варианта, но винаги в мен

Guest
    Ostana pod mishnicite ili po rycete.

vazdishka
    Guest
    ami v ustata ili v men

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като му прав свирка той не свършва-ползваме това удоволствие като увертюра за секса!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като му прав свирка той не свършва-ползваме това удоволствие като увертюра за секса!
    e като си в мензис свирки не му ли правиш?

Death`Whore
    Guest
    Ne e zadyljena...az za 1 godina sym mu prawila 2 pyti swirki, dokato sym w menzis.

ГостА
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Death`Whore
    Ne e zadyljena...az za 1 godina sym mu prawila 2 pyti swirki, dokato sym w menzis.
    леле

на момчето като му се ебе и иска да свърши, а гаджето му го обича, не е задължена, а се препоръчва да му угажда орално

Death`Whore
    Guest
    Predporychitelno e i myjete da lijat gadjetata si po 1 chas predi seks i sled towa da izdyrjat oshte 1 chas, obache ne stawa.

Death`Whore
    Guest
    Ti kogato si mnogo umoren ot sex ili ot drugo, lijesh li priqtelkata si, za da swyrshi naprimer?

Guest
    Predporychitelno e i myjete da lijat gadjetata si po 1 chas predi seks i sled towa da izdyrjat oshte 1 chas, obache ne stawa.
    не си попаднала на правилния мъж! става и още как

Death`Whore
    Guest
    Obache ne me kara da mu duham postoqnno, nali?

Guest
    Ti kogato si mnogo umoren ot sex ili ot drugo, lijesh li priqtelkata si, za da swyrshi naprimer?
    обожавам да я лижа по всяко време и преди и след като вече съм и го вкарал, пак го вадя и я излизвам :P

а за 1 час лизане и 1 час секс... да ти кажа, като я лижа 1 час, после свършва за 20 мин. същинско чукане, та трябва да ме довършва тя мен я на чикия, я на свирка

Guest
    Obache ne me kara da mu duham postoqnno, nali?
    аз пък обожавам свирките и я карам да ми духа винаги, тоест не я карам, тя сама не издържа да не го лапа

death`Whore
    Guest
    Beshe hipotetichno.

A towa s lizaneto po wreme na sex ne si go izmislil ti...ne e nowo za men. Oralnata ljubow po wreme na sex e neshto prekrasno.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от death`Whore
    Beshe hipotetichno.

A towa s lizaneto po wreme na sex ne si go izmislil ti...ne e nowo za men. Oralnata ljubow po wreme na sex e neshto prekrasno.
    че аз не казвам, че съм го измислил, споделих че го правя
    и се съгласявам с теб... оралната любов по време на секс е нещо прекрасно

д-р Посмъртен
    Guest
    Както и инстинктивно правещите секс птички също са нещо прекрасно...ехх

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не! Толкова 4 дни без секс можем да издържим-да не сме животни! А и без това правим секс 1 път седмично,такаче...........

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не! Толкова 4 дни без секс можем да издържим-да не сме животни! А и без това правим секс 1 път седмично,такаче...........
    1 път седмично????? заслужено си в клуба на пенсионерите значи

д-р Грешков
    Guest
    Госпожо Драгоманова, казах ли ви да не си харчите пенсията за Интернет, а да пробвате с дядото сините хапчета? Един път седмично... То е като без хич - защо мъчите бай Драган така, а?

Ако все пак не сте вие (по ника не мопга да ви позная) и сте под 60 годишна, засрамете се и не мъчете така момчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си