.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Яка тема, ама ако ти кажа как се запознахме с мойто пиже ше паднете... Добре ще разкажа... Да срещах истиснката любов и много съм благодарна и щастлива... макар са да сме в малко труден момент в момента ! Много си го обичам, държа на него и не искам да го губа Той е различен - точно заради това ми хареса толкова, защото бе такъв какъвто е, без маски, без лъжи - очи в очи! Еми значи стана така... понеже съм си CS говедо и се си плайкам та значи... се запознахме в CS (за някой, който не знаят това е компютърна игра (Counter-Strike) ) И така в продължение на 3 месеца сме си писали лафи ли ... по компа не се бяхме виждали ( а искахме, но ни беше срам (мене да сме по точни ) ), пишехме си редовно всеки ден... смс-и също... CS играех ме... Аз първоначално го сметнах за поредния 'задрастен тъпак' , а не беше така просто ми трябваше само няколко дни, да кежеме седмица за да разбера, че е добър и мил, нежен и грижовен... че може да бъде добър приятел (защото ако трябва наистина от самото начало да започна, тогава ме лажеше ,че пуши трева и т.н. и че само ме еб*ва, защото още от 2-ден сам му станала най-добра приятелика което не възможно реално погледнато шот не ме познава! ) И ще съкрата малко... и така 3 месеца чат, смс-и , мисли по него , CS... и привикнахме един към друг постепено се привързахме и дойде любовта... (при него по-рано..., при мен по късно, все още си пазех приятелското у него, защото знаех,че с любовта всичко ще се промени... , но аз го обичах , обичах го, защото когато бях далече исках той да е до мен, когато се връщах от даскало тичах до вкъщи, зашото нямах търпение да се прибера да седна пред компа и да го вида , даже, когато ме пращаха до магазина, а аз през това време съм с него сме си лафили и тичах като побеснелите (не питаите как взимах завойте ), само и само по-бързо да съм там, при него , даже няма да забра 1-ден в у-ще в час по алгебра...мисля ...няма значение... , и понеже не съм зубарка и не пишех в час само присъствах... (както и да е) и си спомням как се мислех постоянно, къде е сега? Какво праиви? Мисли ли си за мене? Как е? ... и такива неща... просто се влюбвах, к'во друго моа да кажа ... и на 02.12.2005г. му предпожих да се видиме той дойде видяхме се ... говорихме си цели 5 часа ...е понякога и мълчехме, бяхме в едно кафе в мой квартал. И така изпратих си го до спирката не ме е {}, нито аз него (щот повечето биха т'ва направили... за къде бързате?!? ) Здрависах ме се .... ( не съм била в живота си по възпитана а тогава бях, ама са малко от обща кълтура неможе да се излагам... ) И така... на следващия ден ми беше рождения ден (03.12.05г.) и той дойде... ... добре си прекарахме...танцувахме ... и когато дойде време да си ходи го изпратих и тогава не се старпях... и го гушнах... и така от там нататака...започна всичко... идваше така по честичко виждахме се и...така започна всичко до ден днешен вече, сме 10 месеца заедно, и аз се радвам изключително много... , защото той ми показа к'во е да си исктински обичан...ценен...боготворен, да даваш всичко за някого... да бъдеш обграден с нежни ласки и внимание... .Той ми даде всичко това за което, някога не вярвах, че ше имам... любов, нежност, разбирателство, подкрепа, нежност, топлина, съчувствие, топлота, и най вече разбиране и любов, защото ме разбра (мене майка ми не мепуска да излизам по центара и насам натам...мисля, че се сещате... както и ми забрани и него да виждам , а толкова ми е мъчно без него ...) а с любовта си ме обичаше (до ден днешен )и дори за миг, макар да можеше не пожела и недокосна друга, верен ми беше по верен от самия Господ ..., моя янгел ... Много го обичам и дано още дълго време да сме заедно! Пожелавам на всички да срешнете истинската любов! Обичайте се!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Oooo mn e dulgo .....ako iska6 da razbere6 pi6i mi na li4no.....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    случвало ми се е 2 пъти .. първият път не бяхме сами, ами той си водеше някого и аз една приятелка(и с двете момчета беше така...)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    vlubena sum v DoPye \/
    Или в гърба му? хАхаХа

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

SaD_BoY
    Guest
    Най чистата любов която съм имал...срещнах я в чата съвсем случайно, всичко се случи спонтанно и съвсем случайно...заедно сме 3 месеца, но незнам дали всичко ще продължи, защото се случват адски много неща, но наистина е момичето което адски много обичам...

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    Ведях едно момче в галерията на форум в който влизам отодавна, писахме си и се оказа че живее в блока срещу моя, естиствено се запознахме и станахме приятелчета а след това и нещо повече още сме заедно

Фен
    Град
    ahtopol
    ami da v momenta sam s edno momche...chata ni sabravsashtnost momcheto e ot moqt grad ama dokato ne pochnahme da si chatime az bqh zabravila che sashtestvuva che ima takav chovek.predi da pocheneme da si pisheme ne mn rqdko sme se vijdali...no posle kadeto otida i toi e tam i taka pisahme si pisahme si i nai-nakraq sled tolkova mn vreme sam s nego(tolkova mn zashtoto imahme malko problemcheta) sega mi e gotino s nego...vseki den sam si s nego...i taka...
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си