- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Скица ...
Просто скица
Очаквам критики и коментари![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
=D>
d0sta e d0br0 \/
NiK0gA nE zNaEsH k0lK0 rAn0 sHtE sTaNe TvUrDe kYsN0 !!!
----------------------------------------------
JiVoTyT e T0vA,k0eT0 sI tEcHe,d0kAt0 nIe pRaViM dRuGi pLaN0vE !!!
----------------------------------------------
Харесва ми,добро е,Браво =D>
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
o4ite sa strahotni no v dolnata 4ast nA liceto ima ne6to koetone stoi estestveno i az ne moga da opredelq to4no kakvo
Наистина много добра скица ако имаш още такива бих искал да ги показваш! или ако си ги дръпнал кажи откъде. Браво !!! И Мерси !!! =D>
Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!
Супер наистина е много добра =D>
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
много ме кефи.БРАВО! =D>
Хубава е, но носът нещо не ми се нрави. Иначе cool
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Това е едно от малкото непрерисувани неща при мен(то затова и има много гафовеПървоначално написано от Whisskas
)
П.П. @Crazy`Witch , да ,има грешка при носа - липсва eдна светлосянка!!!!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Много е добра!
ieeeeeeeeeee, gotina e ama ako ne be6e samo smoliv4e! Ima potentziql da stane strahotna risunka \/ Brau!
olalaaaaaaaaaaaaa
jeeeeeeeeee, mnogo e qka ,biva ama ako ne be6e samo smoliv, ina4e e hubava. Brau!!! \/
olalaaaaaaaaaaaaa
Супер готинка скица![]()
Рисуваш плахо - сичките ти линии са несигурни и замазвани - голяма грешка. Не размазвай светлосенките с пръстче, може да ти се вижда добре ама ако го види някой разбирач най много да го скъса. При графичните творби голям плюс получават тези при които линиите са адски остри и отсечени. Затва е графика.
2т. системно
Ей мъ кат ти лепна два шамара ше видиш ти.![]()
2т. системно
даа, мега добро е бих казала...
...Bear Me The Light
...
Много хубаво,, определено много ти се възхищавам за таланта! Освен за носа имаш грешка и в ушите - ниско са. Застани рпед огледалото в същата поза и виж, че ушите 1/3 идват на нивото на очите. Твоите са под него. И носа, да.Първоначално написано от Анонимко
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Харесва ми =D>
Samo skica??? LOL...Obiknoveno imat mnogo poveche draskanitzi...Predstavqm si kartinata kolko dobra shte e...
Ustnite mai ne sa mnogo ravni. Ili malko razmazani. (ili taka mi se struva).
Много е добра.![]()