- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvo obi4ate da si pohapvate
az nai mnogo obi4am...![]()
Пици,сладоледи,палачинки,"Ф аст Бургер" и много други вкусотиики... :P
6okolad,kartofki,spageti
moq nevinnost i greh.....
Ami kato na4alo OBOJAVAM pica,a sled neq se narejdat plodovete...tam praskovi,dinq,pupe6 i .....t.n![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Eeeeee i pala4inki,kak mojax da zabravq nai-vajnoto![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Diuneri, kartofki, caca, skara... awe i si4ko ostanalo za hi6tnici![]()
Обичам един специалитет... пържени охлюви. Стават много хрупкави и много вкусни.Иначе всичко що е храна го обичам може да се каже. Обичам спагети... ммм... какво още? Една супа... млечна супа, и крем карамел. Друго за сега не се сещам...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Nai-mnogo obicham sladoled, shokolad i chips. A sysht i vsichko s kokos ...![]()
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
..пица,палачинки,KFCПървоначално написано от LuCkY^YoU
,шопска салата,цаца (бръмзе,обещал си ми
) ,пилешко обожаавам под сякф вид,кашкавал,сирене,чипс,ки тайско,домати,краставици,з ле.. абе по дяволите,ква е тая тема! Гост-е,предлагам ти да напраиш лекскикон,ебати..
По принцип не ям много храни, наблягам на салати пилешко месо и риба.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
ami vsi4ko kvoto stava za qdene i da ne e s mn kalorii![]()
ми...
аз ще кажа какво не обичам
...пица хамбургери -няма значение какви- пържени картофи чипсове шоколади фафли и такива работи НЕ ОБИЧАМ![]()
meso i shokolad " Milka"![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ориз, картофки, домати, сирене, кашкавал...
спагети,палачинки,панирани пилешки хапки,пилешки къстчета,виенски шницел...абе сичко...ама не сичко ям щото си гледам теглото![]()
Всичко що се яде го обичам, а с изключение на охлюви и гъби
Картофки,пица и шоколада и хамбургери много обичам ама пустите калории
ммм шоколадче натурално най-вече също и аеро... обичам пица (разбира се) Лото пицата (снакс) ми допада, Мура Мегаии много други неща, ям почти всичко
![]()
ммм обичам пица, картовки, дюнер, на мама огретена , на баба тутманика и обичам бонбони Рафаело![]()
'Словаки' незнам дали го има в България.. представлява нещо като дюнер само където можеш да си избереш дали да ти го направят със свинско или пилешко месо и + това можеш да добавиш домати , зеле и други такива.Става многоо вкуснооДруго , което обичам са пилешките дробчета , мусаката , пицата и царевицата.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
краставици