Това е едно нещо,писано от мен.Давам го,за да чуя и вашето мнение...И моля ви не си мислете,че е изпитано-Не,не еПросто дори една тъжна песен ме надъхва да напише нещо...тъжно...
Ето:
Iliuziq
Sega sum s teb,zaedno sme… Ty sum adski 6tastliva,ty sulzite napirat v o4ite mi.Ne te obi4am,no ti si ne6to po-specialno,ti si razli4en!Dnes mi dava6 celiq svqt,a ytre znam 6te me bytne6 ot vyrxa I pak 6te boli.Za6to se dyrji6 taka?Zaradi neq,nail?Za6toto q obi4a6,za6toto tq pritejava tvoeto surce,a az sum prosto porednata trupka,igra4ka v rucete ti.Ne vijda6 li kakvo mi pri4inqva6?Poglejdam prez prozoreca-navun otnovo vali.Ti diode s dyjda…No tozi put I nebeto pla4e s men,pla4e,no ne za teb,a za kyrvq6toto ymira6to surce.Bezbroi godini,godini nared malkoto sur4ice ne dopyska6e nikoi blizo do sebe si I be 6tastlivo.I kogato dopysna edin 4ovek,toi go sma4ka I obre4e na smurt.Za6to li nejnoto detsko surce ti povqrva,za6to li ti se doveri?!To iska6e samo edno,edni4koto,koeto my lipsva,iska6e malko lubov.Samo ti moje6 da my q dade6.Samo ti produljava6 da si v mislite mi.Samo ti si vajen za men.Samo ti me lyje6 bez kapka svqn!Znam,4e q obi4a6,no podqvolite-za6to go otir4a6,za6to togava si s men?Kogato ne si s men sigyrno si s neq…Lynata otnovo zapo4va tyjnata si razxodka,sybiraiki ot samotata na xorata.Tezi 4etiri steni me zady6avat-izlizam.Dyrvetata mra4no pokla6tat tejestta si.Vyrvq I mislq kakvo li pravi6,dali ve4e spi6?!Edna yli4na lapma osvetqva dvama dy6i,o4evidno vlubeni do zabrava,ludost dori.Minavam pokrai tqx burzo,za da ne im pre4a,no edin kamuk me spuva…Padam v krakata im,no gordo vdigam glava i…Tova ste ti I tq!!!
mi ne znam dali tva te ute6ava mn ama se edno az sam go pisala v4era..ili dnes....ili sigurno utre...hm sa6toto e pri men...sa6toto........![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
за кое да ме утешава.това,което съм написала,слава богу не е изпитано,а просто ми дойде като идея ,защото често се случва в живота.Няма какво да ме утешаваш-не съм тъжна,щастлива съм :PПървоначално написано от black_heart
xax,e zna4i spokoino moje da mi go posveti6ina4e e mn gotino
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Прочетох само началото и ми хареса.![]()
Невероятно е. Много ми харесва. И ми прилича на историята на една приятелка. Давай в същия дух.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бозавичко е...
Бръмзе, ти няма ли да веднъж да прочетеш нещо до края? Дислексия да нямаш случайно?
Saatana vittu perkele hate crew!
hahahaha;]Първоначално написано от Boot
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Яко тъпо.