- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- искам дълга брада
здравейте ! аз сам мом4е и искам да попитам нещо за хининовата вода понеже разбрах 4е е за разтеж... :P Та аз си пускам бради4ка ,ама нещо адски бавно растеако слагам хининова вода дали ше порасне по дулга
![]()
![]()
![]()
Абе ако си на 16-17-18 години...по-добре не си пускай,защото седи малко смешно,когато брадата е рядка и е дълга(а готина гъста брада не съм виждала на момче на тези години)Иначе аз съм луда фенка на брадите,ама изчакай да ти стане като на индийски шаман и тогава я пускай дългаА до тогава и козята брадичка е супер печена и готина
А по темата-да,хининовата вода спомага за растежа на косъма.Действай и след известно време покажи някоя гъзарска снимка
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SIMPATQGA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Обръсни се 5-6 пъти и после я пусни.
Абре ... брат ... още не са ти толкова силни хормоните, че да ти расте брада бре ... пфу треа станеш поне на 17-18 при това да се бръснеш още ... от 14 годишна възраст...да да то ей така става брада ... щрак с пръстите ... и готов ... Аз се бръсна от 13-14 годишна възраст ... сега съм на 16 и имам само няколко редки косъма ...![]()
kato pop li iska6 da stane6?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
напълно подкрепям каузата ти за брадата! само така! и аз съм чувала,че хининовата вода помага, нооооо нищо не знам със сигурност. все пак никога не съм искала аз самата да имам брада,че да се интересувам![]()
![]()
![]()
Rock'n'roll saved my soul!
Който пие бира не умира!
![]()
![]()