.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

искам дълга брада

здравейте ! аз сам мом4е и искам да попитам нещо за хининовата вода понеже разбрах 4е е за разтеж... :P Та аз си пускам бради4ка ,ама нещо адски бавно расте ако слагам хининова вода дали ше порасне по дулга

Супер фен Аватара на Sarabi
    Абе ако си на 16-17-18 години...по-добре не си пускай,защото седи малко смешно,когато брадата е рядка и е дълга(а готина гъста брада не съм виждала на момче на тези години)Иначе аз съм луда фенка на брадите,ама изчакай да ти стане като на индийски шаман и тогава я пускай дълга А до тогава и козята брадичка е супер печена и готина А по темата-да,хининовата вода спомага за растежа на косъма.Действай и след известно време покажи някоя гъзарска снимка
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен

Re: искам дълга брада

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здравейте ! аз сам мом4е и искам да попитам нещо за хининовата вода понеже разбрах 4е е за разтеж... :P Та аз си пускам бради4ка ,ама нещо адски бавно расте ако слагам хининова вода дали ше порасне по дулга

SIMPATQGA
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Обръсни се 5-6 пъти и после я пусни.

Абре ... брат ... още не са ти толкова силни хормоните, че да ти расте брада бре ... пфу треа станеш поне на 17-18 при това да се бръснеш още ... от 14 годишна възраст...да да то ей така става брада ... щрак с пръстите ... и готов ... Аз се бръсна от 13-14 годишна възраст ... сега съм на 16 и имам само няколко редки косъма ...

Супер фен
    kato pop li iska6 da stane6?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

напълно подкрепям каузата ти за брадата! само така! и аз съм чувала,че хининовата вода помага, нооооо нищо не знам със сигурност. все пак никога не съм искала аз самата да имам брада,че да се интересувам
    Rock'n'roll saved my soul!
    Който пие бира не умира!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си