- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- shte me pomislite za lud i iskam da znam zashto ?
Абе, Влади, какви ги говориш? Харесваш някое момиче и искаш да правите секс. Ако те е страх да я пипнеш, значи си на 5.
то аз не ходя с такива сладураниПървоначално написано от `Death`Whore`
просто казвам, че много пъти съм виждал такива момичета, ама колкото и да ме е грях да ги пипна, ще се прежаля за единия секс ако се наложи .. :P
vengeance knows no mercy
А жените не знаели какво искат.
аре сега, какво ми изопачаваш думите, много добре казах какво искам, после ти взе да спориш, че съм бил на 5 и т.н. май са ти дошли гости ?Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
vengeance knows no mercy
A pri men pyk kolkoto po nejni i sladki i nevinni izglejdat syotvetnite momi4eta,tolkova po mi se iska da pravq sex s tqh....prosto vypros na vkus!Ve4e za liubov ala bala...tam e druga materiq!
to hilqda pyti se obqsni 4e syvsem ne e druga materiq ama aide
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Za6to da ne e ... ima liubov i sex...ima i samo liubov bez sex...ima i sam sex?Nqkoi da kaje 4e gi nqma?Edinstveno liubovta bez sex(kakto pri toq pi4)ne e tolkova 6iroko populqrna ... prosto rano ili kysno vinagi 6e se stigne i do sex....no pyk sys sigurnost ima i sex bez liubov nali?
mislq 4e sam si otgovori za6to sa (kakto go kazaha) nerazrivno svyrzani lubovta i seksaПървоначално написано от voaiora
(pravi izklu4enie kogato e samo seks)
spox mnogo si e normalno daje pove4e ot normalnoto.![]()
Ами ... добре си брене се коси толкова много ... от мнението на приятелите ...
oxxxxxx Wind Waker,ako znae6 kolko me drazni6.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pyk ti ako znae6 kolko mi dremeee ;]Първоначално написано от az_slunceto
ta i za kvo ta draznq mm ?
Секс без любов има, но любовта без секс е приятелство. Като под "секс" се подразбират и целувките, и обарванията, които са израз на желание за секс.
Ami... moje nai posle da si se vlubilShtoto gi ima mn takiva kato tvoite priqteli iskat samo da ebat nekoe momi4e dokato ne im se nameri maistora s nekoq macka - vlubvat se v neq i ... ne mogat da razberat kakvo stava... sig e taka, haide uspeh s mackata i samo taka
spok si4ko shte se naredi shte vidish
![]()
Нарича се Любов![]()
Нормално е да не тръгваш с нея заради секса - той ще си дойде в последствие
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
aaaa taka \Първоначално написано от Inzaghi
/ tva imah predvid
![]()
dam, az kat kazvah imenno tva "az_slunceto" me nacepi 4e sym q draznil xaxaaxaxa. mai rezultata e v moq polza zasq ;]Първоначално написано от DeziRe^
Dobre,syglasen sym i az...i liubov moje da e ... i posle da ima i sex....moje i samo priqtelstvo da si ostane...
No ne sym syglasen,4e nemoje da ima liubov bez sex...
Ami ako ediniq ot dvamata e invalid kvo praim?Ami ako jenata e frigidna i t.n. ... myja impotenten ... ako ne izpitvat udovolstvie ot sexa .... ne mislq,4e tova im pre4i da se obi4at!Kolkoto i malko veroqtno da e,mislq,4e e vyzmojno i mislq,4e go ima ... tuk estestveno izob6to ne govorq za konkretniq slu4ai a po princip!
pravila bez izklu4eniq nqma nali znae6 (i obratno)Първоначално написано от voaiora
Много добре казано!Точно това имах и аз предвид с горния пост, само, че ти го каза по-разширено, и по-добре.Първоначално написано от machoka
Ами не, не сме малки.Както казах гушкаме се, целуваме се, от време на време някоя ръчичка, но още до истински секс не се е стигало, а и не бързам - не излизам с нея само заради това.Секса ще си дойде с времето, просто сега се отдаваме повече на любовтаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Изопачаваш нещата. В тази връзка пак ще има някаква форма на интимност - докосване, целувки - ще има страст.
Няма жена къде да не иска да се ебе. Има мъж който не знае как да си поиска.
2т. системно
Qvno predstavite za sex i liubov ni se razminavat...vqrno e,4e vyrvqt i ryka za ryka,no za men dokato nqma pronikvane,ili dokosvane na polovite organi s cel zadovolqvane na partniora i duma nemoje da stava za sex....celuvkite i laskite vinagi sym si gi slagal kym liubovta!
Напълно съм съгласен с теб!Първоначално написано от voaiora
От една страна те се отнасят към любовта, но ако са по-интимни, се отнасят и към секса, към желанието за него.