.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Guest

Re: shte me pomislite za lud i iskam da znam zashto ?

Цитирай Първоначално написано от fiser@abv.bg
    ne si napisah user-a da ne zeme nqkoi poznat da vidi che ujast

emi znachi haresah si sq 1 momiche ala bala....
    s neq flirtche tfa onova shte se zemame...
    i po nachalo 99.99% ot momchetata si hvashtat "gadje" kakto mu vikat puberite samo i samo za sex-a....
    tq e kukla napravo 100 tochki ... obache !!!
    kakto gore kazah vsichki momcheta iskat sex...
    no s men ne e taka .... na 17 sam i nito sam devstven nito sam gei xax....
    no mi e po priqtno kato sam s neq na kafe ili prosto si govorim ala bala ot kolkoto da iskam sex tfa onova....
    vsichkite mi priqteli do sega s koito sam q sreshtal sled kato tq se otdalechi na nqkakva distanciq ot nas mi zadavat vaprosa " e** li q "
    naprao mi lazqt po nervite !!!!
    ta iskam da znam ima li i drugi kato mene ili samo as sam takav izmikqr ?
    от бургас ли си

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз съм така ма заради това ми викат че съм педал
    е що годе умея да изслушвам и да съм мил...ама нали знаеш така не си мачо а това значи че ставаш аутсайдер...така е това е напълно нормално но гледай да не го казваш на приятелите си нека си мислят квот си искат не е нужно да им докладваш!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Tuk 6te si pozvolq da vmetna o6te,4e kolkoto po-dobyr i mil si s momi4eto,tolkova po golqm e 6ansa da popadne6 v kategoriqta "meka kitka" ili "mom4e za vsi4ko" ... nakraq qko 6e te izpolzvat!Naposledyk se nabliudava vse po-golqmo jelanie pri momi4etata myjete da sa grubi s tqh...dori nqkoi obi4at da im govorqt na "ma"
    Az sy6to sym autsaider (starata 6kola-kakvo da se pravi)no mi e vse taq...kato nemoga da sym izrod kakvo da pravq

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ееее първият човек дет да не ме нарече директно педал!Мерси
    Old School Rulzzz
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Old School Rulzzz
    6te si pozvolq da se syglasq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си