.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    [quote="WILD__BOY"]Може може събуди се приятел - тва е бъдещето.

Баща към сина си:
    - Зарежи го тоя интернет и си намери жена като хората.
    - А ти, тате как намери мама?
    - Е как, спечелих я на покер!

хахаха
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми.. така тръгнах с едно бивше гадже, в чата ме накефи, после на живо ми се стори симпатичен и така Такаче си е супер вероятно това и често практикувано в днешно време
    да обаче вие сте си допаднали след това, в чата ти се е сторил готин, но си се влюбила в него на живо

е то това за мен да се влюбиш в някого без да си го виждал е яко тъпо..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

АТАКАБГ
    Guest
    На мен лично ми се е случвало. Харесахме се много (силно казано е "влюбихме се") още преди да се видим. И като се видяхме се "взехме"

Ami da moito e interesno no e dosta dulgi4ko.Nakratko zapo4nahme da si 4atim toi jivee v 4ujbina i taka v produljenie na godina si 4atehme opoznahme se dosta, razbrahme 4e sme u4ili v edno i sushto u4ilishte dokato e jivql v bulgariq... Mnogo si dopadnahme i reshihme da trugnem,toi doide v bulgariq za lqtnata vakanciq i vsi4ko koeto bqhme si planyvali i kakvoto si govorihme stana...Za prvi put naistina se po4uvstvah obi4ana i istinski shtastliva.Mnogo se obi4ame cqloto lqto prekarahme zaedno ne sme se razdelqli , na moreta kude li ne...No gadnoto e 4e dnes si zamina i zimnata vakanciq pak shte doide,mnogo mi e mu4no za nego no si zaslujava da go 4akam toi e prekrasen 4ovek , priqtel i gaje...Neznam po princip dali e vuzmojno i dali 4esto se slu4va no pri nas se polu4i useshta se 4e prosto vsi4ko e perfektno kato otnosheniq i 4uvstva i za men toi e perfektniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си