.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

сЕКС ПО ВРЕМЕ НА ПАУЗА(КОНТРАЦЕПТИВИ)

ЗДРВЕЙТЕ,
    Пия противозачатачни вече 2ри блистер,и сега съм в дневната пауза в 2рия ден.С гадвето ми правихме секс и той сварши в мен,искам да попитам има ли опасност да забременея,докато съм в такава "пауза".МОля Вии Отговорете ми бързоо

Guest
    nqma kak da zabremenee6, za6titena si i prez 7te dni pauza

mersi mn mn mn mn))

Guest
    molq i az piq hap4eta i ne e stra6no

mojete li da mi kajete ne6to pove4e za tezi hap4eta..to4no naimenovanie,cena i kak se piqt i do koga?!

Emi mn zavisi,az piq DIANE 35,te mislq 4e sa edni ot nai-silnite ,ako ne sa i nai-silnite de..edin blister e 13 lv i se pie 28 dena,7 dni pauza pravish i posle pak..NO trqbva da si se konsultirala s ginekolog predi tova!!!

Мега фен
    Прочети листовката. При някои противозачатъчни сексът не е безопасен през едноседмичната пауза.

Guest
    Na men mi gi prodavat na blisteri(nqma opatvane kum hap4etata) az piq DIANE 35...znaete li dali i pri tqh vaji tova,4e pri 7dnevnata pauza pak sum zashtitena?

Guest
    az piq yasmin
    nai-novite i nai-dobrite sa, nisko dozirani, podhodq6ti za mladi momi4eta
    18 lv e opakovkata
    mn sym dovolna

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз пия Диане35.Мисля,че няма проблем.Ама през тази пауза не ти ли идва,защото нали тогава е менструацията.Свършваш хапчетата и до 2-3 дни ти идва.Предполагам правиш секс именно тези 2-3 дни.Не е опасно,ама за по-сигурно ползвай презерватив.Останалото време от месеца може и без,но за да не задаваш излишни въпроси тогава ползвай!

Guest
    Егати,как може да са ви предписали ДИАНЕ 35,ако разбира се сте се консултирали с лекар-това са едни от най-тежките противозачатъчни!Ужас,те се предписват само на раждали жени,или жени,които имат проблеми с поликистоза и други хормонални проблеми..

Имат супер много странични ефекти,защото са едни от най-старите хапчета.

По-добре се посъветвайте с нов лекар-има толкова много нови хапчета и монофазни и трифазни без такива натоварвания-ужас просто.

Град
    Свищов
    Аз имам кистозен яйчник и за това пия тези.назначени са ми от гинеколог!

Точно това написах,че се предписват ако има проблем,а не за единствена причина контрацепция.

Не е маловажно това,особено за едно младо момиче.

Трябва да ти дойде в тази пауза и си защитена по време на паузата.Няма противозаатъчни,които да не предпазват по време на паузата,с изключение на старите опаковки Регулон,но сега вече има ново решение за тези хапчета.

Винаги искайте листовката,задължение е на аптекарите да ви дадат.

Град
    Свищов
    Но наистина на Диане не дават листовки-аз от страницата на Пирогов си я смъкнах.

Защото са шматки,а и искат да си запазят листовката за някой,който купува цялата опаковка,а не на блистери.

Направо трябва да си е подсъдно това,защото все пак малко или много листовката е важна част,а и не случайно на повечето листовки пише-пазете листовките!

Мега фен
    Как е възможно да са без листовка? Да не би да ги купуваш от сергия?

Град
    Свищов
    Не разбира се-купувам си ги от аптеката,но понеже Диане са няколко блистера в 1 кутийка и не дават упътването.Ама аз се оправих-свялих го от инттернет,а и е противозачатъчно,та съм запозната как действат те по принцип.

Мега фен
    АААммм...а защо не купуваш по няколко наведнъж? Ти си се сетила, че тези неща ги има в интернет...за разлика от авторката на темата...

Град
    Свищов
    Ами,защото трябваше само 2 месеца да ги пия.Какво да правя другия блистер?Абе с 1 дума тези Диане не са добре.Днес с 1 приятелка,чийто баща е лекар гворих по въпроса и тя каза,че е чела в неговите учебници от преди 15-20 години за Диането.Представяте ли си колко вреден е този продукт.На мен не ми действа добре,ама като се налага..........

Мега фен
    Ясно, ясно...всъщност майка ми не виждам да е повредена от противозачатъчните, които е използвала преди 25 години...

Град
    Свищов
    Е,но все пак не са като съвремените.Аз не казвам,че ще ме повредят,а просто че не се чувствам добре-болки,обилна менструация и ужасно главоболие,което вече 5-ти ден не ми минава!

Мега фен
    ООоо...аз преди пиех някакви противозачатъчни - след всеки прием имах отвратително главоболие...познато ми е...

IneD
    Guest
    Deba i az predi 4 dnisvarshih vtoriq blister i trqbva v 7 dneven srok da mi doide.ve4e e 4ti den,nqma nishto,no ima oshte vrem vse pak.A dobre da popitam ima i varant da ne doide? i ako ima..zashto ..kak :/?

Град
    Свищов
    Ами.........ако си направила гаф-в смисъл не си ги пила в точния час може и бебе да има.Едва ли е това проблема.Не се тревожи-можеш да ги почнеш преди да ти е свършила менструацията.Ако обаче,не ти дойде-направи си тестче преди да ги почнеш пак,защото колкото и да е малка вероятността да си бременна,не трябва да ги пиеш при тази ситуация!

Dooide mi,spasena suM MErsi mn ina4e za savetite i mneniqta))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си