ЗДРВЕЙТЕ,
Пия противозачатачни вече 2ри блистер,и сега съм в дневната пауза в 2рия ден.С гадвето ми правихме секс и той сварши в мен,искам да попитам има ли опасност да забременея,докато съм в такава "пауза".МОля Вии Отговорете ми бързоо
Emi mn zavisi,az piq DIANE 35,te mislq 4e sa edni ot nai-silnite ,ako ne sa i nai-silnite de..edin blister e 13 lv i se pie 28 dena,7 dni pauza pravish i posle pak..NO trqbva da si se konsultirala s ginekolog predi tova!!!
Na men mi gi prodavat na blisteri(nqma opatvane kum hap4etata) az piq DIANE 35...znaete li dali i pri tqh vaji tova,4e pri 7dnevnata pauza pak sum zashtitena?
И аз пия Диане35.Мисля,че няма проблем.Ама през тази пауза не ти ли идва,защото нали тогава е менструацията.Свършваш хапчетата и до 2-3 дни ти идва.Предполагам правиш секс именно тези 2-3 дни.Не е опасно,ама за по-сигурно ползвай презерватив.Останалото време от месеца може и без,но за да не задаваш излишни въпроси тогава ползвай!
Егати,как може да са ви предписали ДИАНЕ 35,ако разбира се сте се консултирали с лекар-това са едни от най-тежките противозачатъчни!Ужас,те се предписват само на раждали жени,или жени,които имат проблеми с поликистоза и други хормонални проблеми..
Имат супер много странични ефекти,защото са едни от най-старите хапчета.
По-добре се посъветвайте с нов лекар-има толкова много нови хапчета и монофазни и трифазни без такива натоварвания-ужас просто.
Точно това написах,че се предписват ако има проблем,а не за единствена причина контрацепция.
Не е маловажно това,особено за едно младо момиче.
Трябва да ти дойде в тази пауза и си защитена по време на паузата.Няма противозаатъчни,които да не предпазват по време на паузата,с изключение на старите опаковки Регулон,но сега вече има ново решение за тези хапчета.
Винаги искайте листовката,задължение е на аптекарите да ви дадат.
Защото са шматки,а и искат да си запазят листовката за някой,който купува цялата опаковка,а не на блистери.
Направо трябва да си е подсъдно това,защото все пак малко или много листовката е важна част,а и не случайно на повечето листовки пише-пазете листовките!
Не разбира се-купувам си ги от аптеката,но понеже Диане са няколко блистера в 1 кутийка и не дават упътването.Ама аз се оправих-свялих го от инттернет,а и е противозачатъчно,та съм запозната как действат те по принцип.
Ами,защото трябваше само 2 месеца да ги пия.Какво да правя другия блистер?Абе с 1 дума тези Диане не са добре.Днес с 1 приятелка,чийто баща е лекар гворих по въпроса и тя каза,че е чела в неговите учебници от преди 15-20 години за Диането.Представяте ли си колко вреден е този продукт.На мен не ми действа добре,ама като се налага..........
Е,но все пак не са като съвремените.Аз не казвам,че ще ме повредят,а просто че не се чувствам добре-болки,обилна менструация и ужасно главоболие,което вече 5-ти ден не ми минава!
Deba i az predi 4 dnisvarshih vtoriq blister i trqbva v 7 dneven srok da mi doide.ve4e e 4ti den,nqma nishto,no ima oshte vrem vse pak.A dobre da popitam ima i varant da ne doide? i ako ima..zashto ..kak :/?
Ами.........ако си направила гаф-в смисъл не си ги пила в точния час може и бебе да има.Едва ли е това проблема.Не се тревожи-можеш да ги почнеш преди да ти е свършила менструацията.Ако обаче,не ти дойде-направи си тестче преди да ги почнеш пак,защото колкото и да е малка вероятността да си бременна,не трябва да ги пиеш при тази ситуация!