.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Търся програмата Photoshop за Windows 98

zdaveite, ot kade moga da si svalq photoshop? za windows 98 ?? nqkoi moje li da mi kaje ili nai dobre da mi dade nqkaf link 10x predvaritelno..

Moderated by Tiffany
    по т.7 от правилника.

Толко ли не знаеш един фрий сървър или тракер?!

Re: Мoderated:От къде да сваля Photoshop za Windows 98?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdaveite, ot kade moga da si svalq photoshop? za windows 98 ?? nqkoi moje li da mi kaje ili nai dobre da mi dade nqkaf link 10x predvaritelno..
    Защо неминеш на ХР про? До няколко дни и аз бех на 98 , но попаднах на една доста стабилна версия на Хр про , която би представата ми за производителност. На 366 мегахерцоф работи почти перфектно. Няма какво да му мислиш минавай на ХР.

На 366 MHz?
    Аз съм с Intel 2.93 Ghz и засича

Цитирай Първоначално написано от MeGa_F3n
    На 366 MHz?
    Аз съм с Intel 2.93 Ghz и засича
    Не зависи само от тва. Колко памет имаш? А и втория ми комп е на 333MHz и беше с XP Pro за кирията и вървеше. Са не мога да кажа перфектно щото зареждаше 4 - 5 мин.

Няма токова живтно Фотошоп за ХР или Фотошоп за 98. Програмата е една. Друг е въпроса, че компа ти е слаб и ще ти сече.

http://torrents.data.bg/details.php?id=37812&hit=1
    Тва е Photoshop 6 пробвай може да ти тръгне ама не е гаранция , че няма да ти сече!

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си