- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как постъпвате когато...
случи ми се нещо малко гадно трябваше да взема едни билети защото исках да изненадам майка ми с една пиеса тя много се зарадва и направо няма търпение да отиде днес купих билетите преди малко тя ме помоли да й ги дам за да ги пази защото аз попринцим съм разсеяна и губя често неща.но вече беше късно защото билетите бяха изчезнали от чантата ми за училищемного се притесних търсих но не ги намерих сега как да съобщя на майка ми деликатно че билетите просто ги няма и няма да има пиеса а пиесата е утре оххх много лошо не искам двете да се караме защото сме в много добри отношения и ще е лошо зарадни едни билети да ги развалим
та мисълта ми е как попринцип казвате на родителите си такива неща че не сте изпълнили тяхна поръчка че сте загубили нещо ценно попринцип темата трябваше да се състой само в това изречение но се сетих за тази случка и направих нещо като тема 2в 1
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
майка ти е,нали?!Значи ще те разбере.Най-много да почне да ти мрънка колко си разсеяна
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ще помрънка , но ще и минене се тревожи.. а ако имаш пари купи нови билети и готово
![]()
Олелее гадно...Еми надявам се всичко да мине добре.Пиши после...
майка ти е,нали?!Значи ще те разбере.Най-много да почне да ти мрънка колко си разсеяна
podkrepqm
AMAN!
ами опитай се да набавиш нови билети ако не успееш просто и кажи че си ги изгубила
Аами .. Моля се да не се скараме и казвам (понякога молбите ми са от полза)![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!