- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Знам,че има стотици теми тук във форума , но реших да си отворя моя и да ви разкажа накратичко какво точно се случва...
Харесвам едно момче , хайде да не казвам , че го обичам , но съм влюбена .. , когато сме по купони идва при мен говорим си , целуваме се и т.н , но на другата сутрин аз съм никоя и така до следващият купон ..
А същевременно той твърди пред моя приятелка , че като му се усмихна и .. полудявал , а като му убърна гръб се вбесявал .. не мога да разбера какво иска той .. опитвала съм , говорила съм с него .. когато той дойде при мен съм го гонила само и само да не се стигне до нещо повече... , но немога и немога да му "устоя".. ! Знам , че вие имате решения за всякакви въпроси , нужен ми е само един съвет какво да правя .. помогнете

Every second chance begins with first step ..
Явно и той изпитва нещо към теб. Най-добре седнете и поговорете като големи хора. Кажи му какво чувстваш и поискай да изясните отношенията си. Ако наистина те харесва толкова , ще иска да е с теб. Ако ли не, няма смисъл да се унижаваш като му позволяваш да се държи така с теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами решението е разговор-един,последен и сериозен!Говориш с него,признаваш му какво чувстваш и го питаш дали иска да се получи нещо сериозно между вас или просто флиртчета от купон на купон
Можеби на купоните се поотпуска повече отколкото обикновено (в добрия смисъл! ). Опитай се ти да подходиш към него. Търси близост, а ако той не влезе в час и не разбере какво иска незнам ....

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Най-добре седнете и поговорете като големи хора.Правилно. Говори с него! Разкрий си чувствата чрез приказка. Ако не може да се говори с него.. не му позволявай да се държи така с тебе. Айде! Късмет!Ако наистина те харесва толкова , ще иска да е с теб. Ако ли не, няма смисъл да се унижаваш като му позволяваш да се държи така с теб.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ох какво да ти кажа и аз..говори с него отново и нека бъде този път очи в очи...разкрий чувстава си и ако този път не прояви интерес му бий шута!Има още много момчета..Айде успех ти желая!Дано пък стане нещо !

Извинявам се,това бях аз!Забравих да се логна!Първоначално написано от Анонимко
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
постави му въпроса кратко, точно и ясно - иска ли да бъде с теб или не!

Объркана ситуация.
Най-вероятно изпитва нещо към теб, но незнайно защо го е страх да го показва в някои моменти. Говорила си с него и няма кой знае какъв резултат.
Може да е глупаво, но говори с твоята приятелка, някой път ей така "случайно" да го заговори за теб и да се опита да разбере защо се получава така.
Успех.
Трябва да поговориш с него както казаха за последно и много сериозно,защото не може да те разиграва така,а и имаш и чувства.Ако не стане нищо просто не си е заслужавало явно.

Първоначално написано от LP_girl_14
Ами да,съгласна съм.Не трябва да се унижаваш и да изглеждаш като момиче на повикване!Не го позволявай.
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Ако с разговора не постигнеш нищо, по - добре забрави за него. Няма да е добре за теб, да си таиш напразни надежди, на всеки купон да се радваш, че най - сетне нещо истинско ще се получи, а после да не ти обръша внимание. Все пак това омръзва. Сигурно искаш нещо по - сериозно. Ако те приема само за занимавка, а ти него за нещо повече от това, откажи се...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)

Не се занимавай повече с него.

Много ви благодаря за съветите момичета , както винаги едно голямо браво за вас =D> , ще се опитам да поговоря с него , но невиждам голям смисал .. Благодаря
Every second chance begins with first step ..

Ами според мен момчето те харесва, но може би не е готов да се отдаде на по-сериозна връзка с теб. А плюс това може би е бил наранен много от друга връзка и сега го е страх да не се случи отново същото и затова е с теб от време на време. Иска да е с теб но нещо го спира аз лично така си обяснявам .. всичко или просто е тъпо момче което не осъзнава че си игра с чувствата на хоратаУспех !!!