- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- плс спешна нужда от отговор
Естествено, че можеш да се заразиш. Гъбичките се предават много лесно. Най-добре е след като се излекува. И аз имам в момента и вече месец не съм правил секс с приятелката си.
18 левчета струва хапченцето, не помня как се казваше. Наложи ми се да пия едно превантивно.
Ползва търсачката.
kato ne ti e qsno mu lapaj i ne ni zanimavaj. Vsi4ki ti kazvat, 4e e zarazno i ti pak ne zacepva6Първоначално написано от barbi-DOLL
hah toi teq gabichki ot teb gie lepnal ,magete nemogat dagi razvagdat genite sa prenositeli na gabite samoche na vas nevi prechi
да ама аз имах гъбички и накрая ми резнаха хуя![]()
обрязаха ме
![]()
![]()
Разбира се ! Може. Не пробвай!Първоначално написано от barbi-DOLL
to taka se reje hujПървоначално написано от Анонимко
![]()
i moq go obrqzaha . gadno li ti e
a puk az si misleh 4e obrqzvaneto ne e otrqzvane na celiq hui..Първоначално написано от KANE
syjelqvam 4e pi6a na latinica no ne sym v ku6ti i nqma fonetika..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
има опасност разбира се..![]()
абе ти наколко си бе душа???Биология не си ли учила???
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Уважаема пациенте!Първоначално написано от barbi-DOLL
Оралната любов от страна на жената предизвиква унсофелтен кипреж (т.н. спиране на кръвните проходи до пениса). Ако продължавате в същия дух ще се наложи отсраняване на пажигул-а (главичката на пениса). Сигурни ли сте, че го желаете?
Това може да довете до изпразване на червните съединения през пениса. Има и вероятност партниора ви да мутира и кожата му да се втвърди и да придобие зелен цвят (заради недостиг на лъбреихон). Виждали сте го по филмите като Hulk. В това състояние партниорът изгаря мозъчните клетки и се превръща в пълноценна горила. Тази мутация продължава до пръсване на костите. Противотровата се намира в далечна Аризона зад бамбуковото дърво от лявата му страна.
Разбира се, че има опасност. По-добре не пробвай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Едното хапче струва 16лв, а аз трябваше да пия 3бр. Стоях, стоях и накрая като се разпространиха взех мерки и не можех да вървя от болка. Така че да бега на лекар и да не се чуди, а ти никакъв секс и орална лубов. Хапчето се казва "Mycosist".
Напълно съгласен съм колегаПървоначално написано от д-р Ох-Боли
Може!Така че не му прави свирка!
Не е хубаво да се дават имена на лекарства така открито,все още няма универсално лекарство за гъбички,та с лека ръка да предписваме на различни хора.
Точно за това има лекари професионалисти,то ако беше така,ами айде да се оперираме сами,а?
Мъжете са преносители на гъбички,в много редки случаи могат да проявят симптоми и при тях лечението е много по-леко отколкото при жените.
Така,че го накаряй да иде на лекар-а и откъде знаеш,че са гъбички може да са мастни жлези.
Не го правете,докато не се излекува![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mojesh da gi prihwanesh, no te ne sa SPIN - shte ostanat w ustnata kuhina. No ako ste imali polow kontakt nqkoga, trqbwa zadyljitelno da otidesh na ginekolog, dori da nqmash nikakwi simptomi.