.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

плс спешна нужда от отговор

зна4и проблемът е следния:гаджето ми има гъби4ки.ако му направя свирка има ли някакъв на4ин да се заразя с някъква инфекция.Има ли някъква вероятнот???моля ви искам помощ и сериозни постове!

благодаря предварително

Естествено, че можеш да се заразиш. Гъбичките се предават много лесно. Най-добре е след като се излекува. И аз имам в момента и вече месец не съм правил секс с приятелката си.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ест , че има .. това да не е шега работа . Гаджето ти да ходи на лекар , няма да му е нито страшно , нито скъпо лечението .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    18 левчета струва хапченцето, не помня как се казваше. Наложи ми се да пия едно превантивно.
    Ползва търсачката.

ama moje i typo da wi se stori ,no kak ot swirka 6te 6te se zarazq?smisal prosto ne mi stava qsno?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от barbi-DOLL
    ama moje i typo da wi se stori ,no kak ot swirka 6te 6te se zarazq?smisal prosto ne mi stava qsno?
    kato ne ti e qsno mu lapaj i ne ni zanimavaj. Vsi4ki ti kazvat, 4e e zarazno i ti pak ne zacepva6

Guest
    hah toi teq gabichki ot teb gie lepnal ,magete nemogat dagi razvagdat genite sa prenositeli na gabite samoche na vas nevi prechi

Guest
    да ама аз имах гъбички и накрая ми резнаха хуя обрязаха ме

Guest

Re: плс спешна нужда от отговор

зна4и проблемът е следния:гаджето ми има гъби4ки.ако му направя свирка има ли някакъв на4ин да се заразя с някъква инфекция.Има ли някъква вероятнот???моля ви искам помощ и сериозни постове!

благодаря предварително
    Разбира се ! Може. Не пробвай!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да ама аз имах гъбички и накрая ми резнаха хуя обрязаха ме
    to taka se reje huj

KANE
    Guest
    i moq go obrqzaha . gadno li ti e

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KANE
    i moq go obrqzaha . gadno li ti e
    a puk az si misleh 4e obrqzvaneto ne e otrqzvane na celiq hui..
    syjelqvam 4e pi6a na latinica no ne sym v ku6ti i nqma fonetika..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    има опасност разбира се..

абе ти наколко си бе душа???Биология не си ли учила???
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

благодаря предварително
    Уважаема пациенте!

Оралната любов от страна на жената предизвиква унсофелтен кипреж (т.н. спиране на кръвните проходи до пениса). Ако продължавате в същия дух ще се наложи отсраняване на пажигул-а (главичката на пениса). Сигурни ли сте, че го желаете?
    Това може да довете до изпразване на червните съединения през пениса. Има и вероятност партниора ви да мутира и кожата му да се втвърди и да придобие зелен цвят (заради недостиг на лъбреихон). Виждали сте го по филмите като Hulk. В това състояние партниорът изгаря мозъчните клетки и се превръща в пълноценна горила. Тази мутация продължава до пръсване на костите. Противотровата се намира в далечна Аризона зад бамбуковото дърво от лявата му страна.

Разбира се, че има опасност. По-добре не пробвай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Едното хапче струва 16лв, а аз трябваше да пия 3бр. Стоях, стоях и накрая като се разпространиха взех мерки и не можех да вървя от болка. Така че да бега на лекар и да не се чуди, а ти никакъв секс и орална лубов. Хапчето се казва "Mycosist".

Град
    В института по наУчни изследвания

Цитирай Първоначално написано от д-р Ох-Боли

благодаря предварително
    Уважаема пациенте!

Оралната любов от страна на жената предизвиква унсофелтен кипреж (т.н. спиране на кръвните проходи до пениса). Ако продължавате в същия дух ще се наложи отсраняване на пажигул-а (главичката на пениса). Сигурни ли сте, че го желаете?
    Това може да довете до изпразване на червните съединения през пениса. Има и вероятност партниора ви да мутира и кожата му да се втвърди и да придобие зелен цвят (заради недостиг на лъбреихон). Виждали сте го по филмите като Hulk. В това състояние партниорът изгаря мозъчните клетки и се превръща в пълноценна горила. Тази мутация продължава до пръсване на костите. Противотровата се намира в далечна Аризона зад бамбуковото дърво от лявата му страна.
    Напълно съгласен съм колега

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,многе лекари се навъдиха във форума!

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля,че може.Не го правете докато не се излекува.

Супер фен
    Може!Така че не му прави свирка!

Не е хубаво да се дават имена на лекарства така открито,все още няма универсално лекарство за гъбички,та с лека ръка да предписваме на различни хора.

Точно за това има лекари професионалисти,то ако беше така,ами айде да се оперираме сами,а?

Мъжете са преносители на гъбички,в много редки случаи могат да проявят симптоми и при тях лечението е много по-леко отколкото при жените.

Така,че го накаряй да иде на лекар-а и откъде знаеш,че са гъбички може да са мастни жлези.

Супер фен
    Не го правете,докато не се излекува
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Death`Whore
    Guest
    Mojesh da gi prihwanesh, no te ne sa SPIN - shte ostanat w ustnata kuhina. No ako ste imali polow kontakt nqkoga, trqbwa zadyljitelno da otidesh na ginekolog, dori da nqmash nikakwi simptomi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си