.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен
    Град
    в страната на любовта

НАИСТИНА ВАЖНО!!!

Искам да ви попитам има ли тук хора,чиито родител е интруктор(дава шофьорски курсове)...Моля ако има да пише,че имам много важен въпрос...

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Re: НАИСТИНА ВАЖНО!!!

Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    Искам да ви попитам има ли тук хора,чиито родител е интруктор(дава шофьорски курсове)...Моля ако има да пише,че имам много важен въпрос...
    Мойто тати, преди 4-5 годинки беше, ама сега не е вкъщи, ако търсиш незабавна помощ

Мега фен Аватара на machoka
    Двама мои братовчеди са инструктори, пък аз също съм минавал през трети. Ако мога лично да ти помогна, защото те 'не са ми под ръка', питай тука.

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    надявам се,че ще можеш
    вече от много хора чувам,че при навършени 17 години можеш след курсове да караш кола до 550кг (т.е. трабант,лада,тико и смарт (мн ясно,че смарта ) ) .Даже 1-2 приятели на мои приятели така карат...
    искам да знам дали е вярно наистина и ако е така да почвам да карам курсове...
    мерси

Голям фен
    При всички случаи трябва да навършиш 18 за да ти дадат книжка и да караш каквато и да е кола
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Тия 17 годишните, които зимат книжка е за категория B1(както каза коли до 550кг). Но за В трябва да имаш 18 и пак да се явиш на изпит

Мега фен Аватара на machoka
    Имаше такова предложение, но към момента не можеш

Към момента си е по 'старо му' - трябва имаш 17 години и 9 месеца за да започнеш курсове, ако ги изкараш по-бързо и минеш изпитите, трябва да изчакаш до 18 за да си получиш книжката )

Мацка ... при всички случай ти трябват 18 годинки ... само при някой мотори може и над 16 да ги карашш ... ебаси зора за 1 година и ще си караш нормална кола ... зачакай ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    надявам се,че ще можеш
    вече от много хора чувам,че при навършени 17 години можеш след курсове да караш кола до 550кг (т.е. трабант,лада,тико и смарт (мн ясно,че смарта ) ) .Даже 1-2 приятели на мои приятели така карат...
    искам да знам дали е вярно наистина и ако е така да почвам да карам курсове...
    мерси
    много ще ми е интересно каква ще е тая лада дето е под 600 кила? просто няма такава...

ся по темата... според мен няма никакъв смисъл от това... първо да си намериш кола до 550 кг. после да даваш пари за курсовете и т.н. като можеш да изчакаш още една година и всичко да стане наведнъж...

мачок това дето е за 17 и 9 месеца тогава можеш да почнеш само го говорят.. на практика не е така.. можеш да почнеш и преди тоя срок... изкарваш всичко и като станеш на 18 отиваш и си подаваш документите и си чакаш книжката...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Тия 17 годишните, които зимат книжка е за категория B1(както каза коли до 550кг). Но за В трябва да имаш 18 и пак да се явиш на изпит

ето за тва говорех!!!ама вярно ли е наистина тва за В1 за 17г. , Novkov?

Супер фен
    Град
    VCHC
    Вярно е да. След 01.01.2006 влязоха в сила подкатегории А1 и Б1, като за мен и двете са пълни глупости. А1 - в книжката пише А, в случая ако не гледат лична карта можеш да минеш и с много по голям от 125 сс мотор. После що ми се утрепа детето. Б1 - Можеш да караш само с придружител навършил 18 и имащ книжка с категория Б. Килограмите не са 550, а са 800. Колата трябва да е малолитражна и по бегли спомени мисля, че беше нещо 1 или 1,2. Специално за Б1 си трай 18-те годинки, защото заради ей такива стават най-големите мелета по пътищата и заприличват на гробници!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    стават мелета при тези,които се имат за голяма работа и току-що взели книжка вече се имат за голяма работа...
    а преди малко говорих с един инструктор...каза,4е това го има и е законно,но трябва да те учат на такава кола (до 550 кг),а във Варна нямало такава услуга(курсове с такава кола) следователно-не става

някой си...
    Guest
    напротив, САМО във варна има такива курсове ... Но няма кола под 550 кг ... смарта се приближава до 700, фиат чинкуеченто е 600, трабанта е 615, полското фиатче също е повече ... курсовете във Варна са на фиат чинкуеченто 0.7, който може и да е по-малко, 600 кг е 0.9 литровия ...
    а мелетата по пътищата стават заради някои които се мислят за гъзарчета като си карат беемвенцата и мерцедесчетата или по-скоро голфчетата и кадетчетата (в частност астричките) и си мислят, че са безсмъртни ... или заради някоя жена, която без да погледне в огледалото ти сече пътя и ти се набиваш в нея ... това последното много пъти съм го виждал...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Хей хей по-полека...значи чуй ме какво аз ще ти кажа..
    Това за което говориш е подкатегория В1 и нямам никаква идея как и къде точно в България се получава документ за правоспособност от тая категория..знам само че ти дава право да управляваш автомобил до 550кг с максимална конструктивна скорост до 45км/ч
    Такива коли съм виждал в Холандия и ги ползваха предимно инвалиди. Имаха право да се движат само по алеята за велосипеди а не на пътя...абсурд за автомагистрала или извънградско...
    Така че стой си кротко изчкай там да си навършиш годините и си изкарай нормална книжка..
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си