.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

Да му кажа ли...?

Значи,моят проблем е следният.Харесвам си едно момче,то беше дошло лятната ваканция в моя град,но си тръгна преди два дена.Аз си харесвах първоначално един негов приятел и в чакане и опитване нещо да стане с него си пропилях шансовете с това момче-Ники се казва.Та,аз разбрах,че ме харесва от една негова много добра приятелка,но и казах,че не го харесвам.Обаче сега,като си тръгна осъзнак,че го харесвам и то не малко.Мъчно ми е за него и страшно много искам да го видя,но сигурно ще бъде за нова година,или някоя по-дълга ваканция.Преди да си тръгне,един приятел на Ники му е дал мойте кординати в Skype-a и той ми се включи.Днес си писахме и ще продължим още доста време предполагам.Въпроса ми е дали ще е глупаво по Skype-a да му кажа,че го харесвам,или по-добре да не му казвам.Просто искам да му кажа всичко,което ми е на сърцето,но не знам дали интернета е решение,не знам как ще реагира.Да му кажа ли?Толкова е сладичък и е много добра душа,а усмивката му...ще го изям .Но сега не знам дали ме харесва още.Той е един сладур!!!Какво да правя?Помагаите,моля ви.И на който темата не му е харесала,моля по-добре да не пише,от колкото да плюе в нея....Мерси,предварително!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Кажи му ! Все пак нищо не губиш като го направиш нали така ? Какво като е по интернет .. доста връзки са се зараждали по този начин А й ти си влюбена , нищо не ти пречи да го направиш .. ! Айде и успех
    Every second chance begins with first step ..

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен скайп не е най-добрия начин да изразиш чувствата си ако наистина го харесваш толкова колкото казваш, подобни чувства не се изразяват с думи. той ще те разбере и ще ти повярва истински само ако види пламъчето на любов в очите ти

Аве кажи му. Иначе на живо на дали, ще се навиеш да му кажеш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    според мен скайп не е най-добрия начин да изразиш чувствата си ако наистина го харесваш толкова колкото казваш, подобни чувства не се изразяват с думи. той ще те разбере и ще ти повярва истински само ако види пламъчето на любов в очите ти
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз бих признала чувствата си,но не по скайпа,а на живо,но ако нямате възможност по скайпа.Виж как ще реагира,но така и така нищо не губиш като му кажеш.

Трява да му кажеш!не чакай повече защото ако сега не му кажеш след време можи да е прекалено късно

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ем кажи му, обаче не сега, а малко преди да стане време да си идва - няма смисъл толкова от рано, и без това от разстояние нищо не може да стане до тогава действай с намеци, сприятелете се и т.н.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Бе може и по скайп да му кажеш, че го харесваш, така или иначе скоро няма да имаш възможността да му го кажеш очи в очи. Не трябва да се срамуваш от това, дано скоро се видите и той все още да те харесва, както ти него. Късмет ти желая
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Мерси за съветите!Май ще е най-добре да му кажа малко преди да си дойде,седмица .Ще се радвам да получа още съвети.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Когато искаш му кажи. Мисълта ми е, да не си хване друга, преди да разбере, че ти го харесваш
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest

Ники

Умри ма курво грозна си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Когато искаш му кажи. Мисълта ми е, да не си хване друга, преди да разбере, че ти го харесваш

spored men e dobre da mu kaje6-koi znae kakvo moje da se slu4i.no za jalost mi se struva,4e dori i 4uvstvata vi da sa spodeleni sled kato jiveete v razli4ni gradove pulnocenna vrazka ot razstoqnie naistina ne stava.6te vodite samo 4at sre6ti i telefonni razgovori.6te se vijdate samo prez vakancii ili na praznici.zatova govori s nego,no ne o4akvai ni6to.((

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ем кажи му, обаче не сега, а малко преди да стане време да си идва - няма смисъл толкова от рано, и без това от разстояние нищо не може да стане до тогава действай с намеци, сприятелете се и т.н.
    съгласна съм
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    po dobre da si uredite sre6ta i kato se vidite 6te razbere6 dali o6te te haresva i ako da 6te my kaje6 i ti i rabotata 6te stane

Супер фен
    По-добре не се захващай с него щом не сте от един град и ще се виждате само ваканцийте примерно.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    ааааа не в скайп-а секи може!!!!НА ЖИВО!!!! или тфа или
    РИСКУВАЙ!!!
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Голям фен

.

Предлагам ти един компромисен вариант.Сега в скайпа му кажи, че ти е приятно да си разговаряте, че държиш на мнението му, че мислиш за него.Няма да признаеш, че го харесваш , а ако още е така като се видите му го кажи.Но му дай да разбере, че е важен за теб.В противен случай може да създаде връзка с друго момиче и ще те е яд после.

Цитирай Първоначално написано от guns`n`roses{f}
    Трява да му кажеш!не чакай повече защото ако сега не му кажеш след време можи да е прекалено късно
    taka e! ako 4aka6 toi moje da ohladnee kam teb i da si nameri druga

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами аз бих признала чувствата си,но не по скайпа,а на живо,но ако нямате възможност по скайпа.Виж как ще реагира,но така и така нищо не губиш като му кажеш.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az puk mislq che ne trqbva da pravish nishto...samo shte si zadulbochish chuvstvata i shte ti stane mnogo mnogo po gadno .....zashtoto ne ste ot edin grad,a toi kato idva samo vakanciiite....kakvo...samo togava li shte mojesh da budesh istinski s nego...ne znam spored men nqma smisul...kazvat che za Liubovta granici nqma,no kakto sama vijdash ima...i to mnogo golemi....taka che po-dobre se otkaji dokato mojesh i shte ti e po-lesno,zashtoto posle vsichko shte sedi po korenno po zadulbochen nachin...

Голям фен
    Сега само искам да споделя още нещо с вас.Вчера на дискотека като ходих имаше едно момче,което ми хареса.Аз отидох с него да се разходим някъде и се целувахме...Обаче и той не е от тук и си тръгва утре,а днес си е на едно село.Та сега нз,ама въобще не знам какво да правя.. .Толкова съм объркана.. .Винаги така става.Поне това момче да беше от тука.......е нема братко... .Ще откача..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си