- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- серенада
 Отговор в тема
 Отговор в тема

хрумна ми да пиптам правили ли сте или на вас правили ли са ви серенада?ако да разкажете нещо повече?и как реагираха съседите ест?
не са ми правили и слава богу! не бих преживяла подобна селяния!
Не са ми правили
Не съм правила,защото не искам да изпочупя джамовете

Съседите няма да са много доволни ако това се случи

Не,не са ми правили,но съм присъствала на серенада на една учителка,при завършването на випуска й
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Не са ми правили, не съм правила и ако ми направят ще се почувтвам...нз как ама ше умра от смях.

Първоначално написано от anito.sl
taka si e .....
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Много сте напреднали, девойки! И после говорите за романтика. Това е романтика, ако не знаете.

Първоначално написано от anito.sl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Що да е селянияПриемете го като жест, като обяснение в любов, като нещо хубаво. Баси, много ме очудвате като говорите така...
Не са ми правили и не съм правила.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
и аз така хахаПървоначално написано от YouR_PoisoN

moje li da te popitam za6to smqta6 4e takuv romanti4en jest e izraz na selqniq???Първоначално написано от anito.sl
И на мен ми е интересно защо да е израз на селяния,според мен е романтично.Първоначално написано от sladka_zaika

Хаха,аз и 7-8 приятелчета правихме една вечер серенада на едно яко момиче и съседките се показаха
хах.и аз така.хем ще ми е смешно,хем ще ми е приятно.но едва ли ще ми направят някога-живея в центъра на града ми и сички ще зяпат и ще знаят на другия ден.Първоначално написано от ELiTyYy

♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

И какво го интересува момчето, което хипотетично иска да ти направи серенада, че всички ще знаят? Серенадата е достатъчно шумна по презумпция.

Споделям мнението и...Първоначално написано от anito.sl
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

bravo.dobre 4e sa ostanali i takiva hora,koito da yvajavat romantikata i ne6tata,koito sa trogva6ti i mili.Първоначално написано от `Death`Whore`
\/
за мое голямо щастие не съми правили и силно се надявам да не ми правят,ако ми направят ще си умра от срама този които ми го е направил ще го убия
Боже опази от това [-o< да ми направят серенада
а и мисля че никое свестно и живещо в 21 век няма да го направи това
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Аз пък мисля, че е много мило и ако някога ми направят, ще го помня винаги. Не разбирам защо да е селяния, по същата логика е тъпо някое момче да каже пред всички, че те харесва (защото за мен лично серенадата е точно това-да кажеш пред хората, че харесваш някого, само че под формата на песен, което даже е още по-трогващо).

Винаги съм искала да ми правят изненади - мъжът да дойде изненадващо до нас, да ми направи серенада /може и само да крещи посред нощ пред прозореца ми да изляза/...ще помисля, че е идиот, но ще ми стане готинко.

Не са,но много искам!

Ми така де, всеки жест на обич е трогващ и запомнящ се
Не са ми правили. Но мисля, че е доста сладичко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами чак дране под прозорците не е имало,но на ушенце са ми пяли,както и аз...това го смятам за доста добър жест и е готино