.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Centrino
    Guest

Как да кача някои друг килограм

Здравейте всички аз съм момче на 15 години. Някой от вас може ли да ми помогне т.е да ми каже как да напълнея да напрая маса щото съм слаб и много се нервя. Kогато си купувам дрехи повечето които си харесам са ми големи ( не на височина а на ширина ) и деших да се допитам до вас КАК ДА НАДЕБЕЛЕЯ

Мега фен
    Фитнес, например?

В кофти възраст си за качване. Срещу генът и хормоналното ниво е трудно да се бориш, но не е невъзможно. Яж по много, но качествена храна(месо, ориз, картофи, боб, леща, зеленчуци, плодове, черен хляб, мляко, сирене, кашкавал, ядки, овесени ядки, мюсли и тн). Избягвай сладкото в известна степен и не пий много газирани напитки. Купи си витамини. Пий много вода.
    И не на последно място ходи на фитнес или ако не можеш поне прави лицеви опори, коремни преси и набирания и кофи. Успех и не очаквай бързо да качиш. Иска се постоянство.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    qj ka6kaval i hodi na fitnes no s instruktor,za da znae6 ko to4no da pravi6

В това саитче мернах инструкции за напълняване zdravoslovno.com Влизаш в диети и последната е за напълняване
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Centrino
    Guest
    Мерси много за помоща. Преди това бях решил да почна фитнес от началото на Октомври, но не бях сигурен дали ако почна няма да отслабна още повече Но сега вече реших ще пона .... а до колкото до инструктора във фитнеса в който мисля да ходя има и като си напраиш карта той ти прави програма в зависимост как искаш да си уформиш тялото. От няколко дена ям яко кашкавал щото го обичам

Предполагам трябва да ям много тестени изделия ? нали ?

още веднъж благодаря за помоща

Centrino
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mafiotkata_7200
    В това саитче мернах инструкции за напълняване zdravoslovno.com Влизаш в диети и последната е за напълняване

Благодаря много

Супер фен
    ходи на фитнес,хем ще стегнеш тялото,хем и ще изглеждаш по-добре...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    я кажи колко си висок и колко кг си ?

Centrinoo
    Guest
    168 съм висок и тежа 57 КГ (ако е верен кантара)

p.s btw нещо ми се е бугнало ацц-то и не мога да вляза в форума с ацц-то, напраих си нови и с него не мога F***

Centrinoo
    Guest

p.s btw нещо ми се е бугнало ацц-то и не мога да вляза в форума с ацц-то, напраих си новo и с него не мога F***

P.s Pe4atna gre6ka

Супер фен

Re: Как да кача някои друг килограм

Цитирай Първоначално написано от Centrino
    Здравейте всички аз съм момче на 15 години. Някой от вас може ли да ми помогне т.е да ми каже как да напълнея да напрая маса щото съм слаб и много се нервя. Kогато си купувам дрехи повечето които си харесам са ми големи ( не на височина а на ширина ) и деших да се допитам до вас КАК ДА НАДЕБЕЛЕЯ
    абе недей надебелява ми прави фитнес или по добре лицеви опори това онова...такива работи които правят момчетата

Така предлагам ... не пии химия ... яж месце в повече ... спортувай нещо .. каквото и да е ... иии дам ... яж повече

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    това за химията е вярно но има едни хапчета бирена мая, които освен че ще помогнат да ти се лепнат килограми ами и има и ефект върху зъбите, косата, ноктите , като зяло са полезни водят се за натурални и не вярвам да има много химия в тях

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Centrinoo
    168 съм висок и тежа 57 КГ (ако е верен кантара)

p.s btw нещо ми се е бугнало ацц-то и не мога да вляза в форума с ацц-то, напраих си нови и с него не мога F***
    168 57 даже си дебел

Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    това за химията е вярно но има едни хапчета бирена мая, които освен че ще помогнат да ти се лепнат килограми ами и има и ефект върху зъбите, косата, ноктите , като зяло са полезни водят се за натурални и не вярвам да има много химия в тях
    ох боже колко си проста. Каква химия те гони ма кукло... Що си пънеш малкото мозъче. То в дневно време всичко е "химия". Виж етикет на една шунка колко "Е"-та има и прочие. А и да за бирената мая какво ли не изброи ти ама не уцели правилното. Бирената мая е комплекс от витамини и минерали и аминокиселини. Повлиява добре кожата ако човек има проблеми с нея. Има и добро влияние в/у бъбреците.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си