- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да кача някои друг килограм
Здравейте всички аз съм момче на 15 години. Някой от вас може ли да ми помогне т.е да ми каже как да напълнея да напрая маса щото съм слаб и много се нервя. Kогато си купувам дрехи повечето които си харесам са ми големи ( не на височина а на ширина ) и деших да се допитам до вас КАК ДА НАДЕБЕЛЕЯ![]()
Фитнес, например?
В кофти възраст си за качване. Срещу генът и хормоналното ниво е трудно да се бориш, но не е невъзможно. Яж по много, но качествена храна(месо, ориз, картофи, боб, леща, зеленчуци, плодове, черен хляб, мляко, сирене, кашкавал, ядки, овесени ядки, мюсли и тн). Избягвай сладкото в известна степен и не пий много газирани напитки. Купи си витамини. Пий много вода.
И не на последно място ходи на фитнес или ако не можеш поне прави лицеви опори, коремни преси и набирания и кофи. Успех и не очаквай бързо да качиш. Иска се постоянство.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
qj ka6kaval i hodi na fitnesno s instruktor,za da znae6 ko to4no da pravi6
В това саитче мернах инструкции за напълняванеzdravoslovno.com Влизаш в диети и последната е за напълняване
![]()
Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!
Мерси много за помоща. Преди това бях решил да почна фитнес от началото на Октомври, но не бях сигурен дали ако почна няма да отслабна още повечеНо сега вече реших ще пона
.... а до колкото до инструктора във фитнеса в който мисля да ходя има и като си напраиш карта той ти прави програма в зависимост как искаш да си уформиш тялото. От няколко дена ям яко кашкавал щото го обичам
![]()
Предполагам трябва да ям много тестени изделия ? нали ?
още веднъж благодаря за помоща
Първоначално написано от Mafiotkata_7200
Благодаря много
ходи на фитнес,хем ще стегнеш тялото,хем и ще изглеждаш по-добре...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
я кажи колко си висок и колко кг си ?
168 съм висок и тежа 57 КГ (ако е верен кантара)
p.s btw нещо ми се е бугнало ацц-то и не мога да вляза в форума с ацц-то, напраих си нови и с него не мога F***
p.s btw нещо ми се е бугнало ацц-то и не мога да вляза в форума с ацц-то, напраих си новo и с него не мога F***
P.s Pe4atna gre6ka
![]()
абе недей надебелява ми прави фитнес или по добре лицеви опори това онова...такива работи които правят момчетатаПървоначално написано от Centrino
![]()
Така предлагам ... не пии химия ... яж месце в повече ... спортувай нещо .. каквото и да е ... иии дам ... яж повече![]()
това за химията е вярно но има едни хапчета бирена мая, които освен че ще помогнат да ти се лепнат килограми ами и има и ефект върху зъбите, косата, ноктите , като зяло са полезниводят се за натурални и не вярвам да има много химия в тях
168 57 даже си дебелПървоначално написано от Centrinoo
ох боже колко си проста. Каква химия те гони ма кукло... Що си пънеш малкото мозъче. То в дневно време всичко е "химия". Виж етикет на една шунка колко "Е"-та има и прочие. А и да за бирената мая какво ли не изброи ти ама не уцели правилното. Бирената мая е комплекс от витамини и минерали и аминокиселини. Повлиява добре кожата ако човек има проблеми с нея. Има и добро влияние в/у бъбреците.Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“