- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- тънма луна тази вечер
Баш пък се виждаше знайш лиПървоначално написано от Анонимко
Де го видя ясно не можах да разбера. Както казах в предния си пост, леко ожулена беше, даже не беше и ръфната
![]()
аз съм много близо до Търново на географска ширина и тука се виждаше едеално. така че и там така е било мисля
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
аз съм много близо до Търново на географска ширина и тука се виждаше едеално. така че и там така е било мисля
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Аз пък го видях.И съм близо до В.Т..И наистина беше като отхапана.Аз даже си помислих,че е облак![]()
защото беше прекалено частично т'ва лунно затъмнение... и аз го видях (в смисъл излязох на терасата и гледахПървоначално написано от aLL|aLoNe
),ама не ми направи никво впечатление и продължих да си се занимавам с комп-а...
![]()
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
pri mene ne deistva shtoto ne beshe v4era a v srqdaa
i kude 6te go gledameПървоначално написано от мечтател
a sno6ti ima6e pulnolunie.
![]()
мдааа, вчера в монтана се виждаше много якоПървоначално написано от ShaDoW^ZonE
Незнаех за лунното затъмнение, а и дори да не беше така, едва ли бих го гледал с оглед на нещата, които се случиха вчера.![]()
Тия дни при мен луната беше хипер кръгла.И ми светеше право ф носа и не можах да спя![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тия дни при мен луната беше хипер кръгла.И ми светеше право ф носа и не можах да спя![]()