- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- анкетка за президент.
Понеже в предишните такива теми мненията общо взето бяха за и против Волен Сидеров ми е интересно за кого бихте гласували вие и защо.
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
volen siderov
volen siderov
при сегашното положение ще (бъда принуден да) гласувам за беронов, защото е най-малкото зло. все пак нека погледнем алтернативите му:
-първанов: архитект на сегашното правителство, коалиция между обикновени крадци (НДСВ), нагли комунисти (БСП) и противоконституционна турска партия. това правителство вече ясно се вижда как ни дърпа назад.
-сидеров: човек който призовава за етническо неразбирателство не може да му се вярва. историята е показала какво е ставало с такива като него и с народите които са им се доверили.
-бойко борисов и петър стоянов няма да се кандидатират и не съм мислил за тях.
следователно, всички са маскари, но беронов най-малко. но все пак ще гласувам, защото се чувствам длъжен да го направя.
сее 1
Ауу мене сте ме забрайли в анкетката тцтц![]()
хха иначе аз няма да глсувампонеже нали нямам право изатуй
![]()
Ще гласувам за ония дето духа![]()
Ако можех да гласувам щях да гласувам за Първанов,а Сидеров да ходи да се гръмне.![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Ако можех да гласувам може би щях да гласувам за Петър Стоянов (стига да се кандидатира).
11 tochka deaktiven profil.
Ами аз няма да гласувам-щот не мога-на 15 съм![]()
Но иначе бих гласувал за Първанов.Тоя Беронов е колкот прадядо миПък Сидеров е за психиатър
![]()
Най-приемливото - възрастния Беронов, нека се върнем в геронтокрацията![]()
П.С. Съжалявам ги тези които няма да гласуват![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Моя кандидат го няма в анкетата - Генерал Любен Петров, истинския ляв![]()
Добър изборПървоначално написано от Болшевик
но все пак...
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Е па я като всеки уважаващ себе си пенсионер ще гласувам за БСП(демек Първанов)
Бат Бойко няма да зареже София , за да стане президент!
Няма да гласувам. (на 14 съм)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Георги Първанов
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Чакайте да се кандидатират пък после умувайте. Беронов и Борисов най-вероятно няма да се кандидатират!
Иначе съм за Първанов - Истински пример за държавен глава! Нищо не мога повече да искам от него!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Аз ставам за президент!
2т.
Дори и да имах възможност да гласувам едва ли бих го направил с оглед на издигнатите кандидатури.
Въпреки че е редно да гласувам...![]()
Заставам плътно зад това мнение.Първоначално написано от Lake_bodom
И мога само да се надявам повече хора да мислят така.
Give me your best shot motherfucker!
Няма да гласувам, защото немога а и на мен к'во ми разбира главата от презитенти и глупостиАма мисла Първанов
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
за мен гласуването е дълг на всеки гражданин. това все пак е основата на демокрацията - волята на народа. изборите са възможност нашия глас да се чуе и да направим нещо за страната която живеем. всякакви оправдания против гласуването са безсмислени.Първоначално написано от Communist
експлойтедтийн, може да си анархист, пънкар, скинар, всякакъв, но все пак живееш в тази страна и всичко което става в нея те засяга. особено в политиката. замисли се.
призовавам всички които имат право, да гласуват. само така можете да покажете че мислите за държавата си, а не с празни лозунги като "България на 3 морета" или "циганите на сапун" или "турците вън".
да се кандидатират, пък да видим после кой ще го уважа![]()
Всичките са едни лекета, ама ще гласувам за най-малкото леке, за да не се домогне някой по-голям интересчия