.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    sexYYYYy_mmmmm_11
    Guest

Organiziram anti sduhani - organizaciq

Hora dneska s gadjeto si izlizame i veche obikolihme parka i taman otivame v tqh da se ebeme(tq mi e kaka) i nekva grupa neini sauchenici celite pupchasali i kosmati idvat do neq i nekvi veche i predlagat da i budat robove zavingi i che sa shteli da napraqt sichko za neq. E tva sq ako ne e naglost. Zaradi tez pishlemeta neshtastni na pileto mi mu se razvali nastroenieto i ne mojah da go topna, a po princip nie nqmame vuzmojnost seki den da praim seks Pak i mi se razsurdi zadeto gi nasinih tez kavali s umreli huiove

Prav li sym sq ili ne ????

прав си мноо ясно ... нема да си крив!
    Айде са някой да я изтрие тая тема.

Град
    Царев Брод
    Според мен положтелно е възможно консистенцията на нервната ти течност да е ферментирала, но е по вероятно да си прав/а
    Семеен психиатър лоботомист, на вашите услуги драги болни хора и побъркани индивиди.

sexyto_m_11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от проф.Спиридон
    Според мен положтелно е възможно консистенцията на нервната ти течност да е ферментирала, но е по вероятно да си прав/а
    по лошо = хормоналния баланс ми се разруши и ся изпадам в отччаяние.

Re: Organiziram anti sduhani - organizaciq

Цитирай Първоначално написано от sexYYYYy_mmmmm_11
    Hora dneska s gadjeto si izlizame i veche obikolihme parka i taman otivame v tqh da se ebeme(tq mi e kaka) i nekva grupa neini sauchenici celite pupchasali i kosmati idvat do neq i nekvi veche i predlagat da i budat robove zavingi i che sa shteli da napraqt sichko za neq. E tva sq ako ne e naglost. Zaradi tez pishlemeta neshtastni na pileto mi mu se razvali nastroenieto i ne mojah da go topna, a po princip nie nqmame vuzmojnost seki den da praim seks Pak i mi se razsurdi zadeto gi nasinih tez kavali s umreli huiove

Ако реалната ви възраст наистина е 11 години,първо:
    1.
    2.Вие не сте способен на полов акт,все още.Оставете годините,нямате достатъчно развити полови жлези,а ако имате,значи отивате в категорията "нежни мъже".

И немужа да топнеш чушката

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Re: Organiziram anti sduhani - organizaciq

Цитирай Първоначално написано от д-р Посмъртов
    Цитирай Първоначално написано от sexYYYYy_mmmmm_11

Ако реалната ви възраст наистина е 11 години,първо:
    1.
    2.Вие не сте способен на полов акт,все още.Оставете годините,нямате достатъчно развити полови жлези,а ако имате,значи отивате в категорията "нежни мъже".
    respect

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Abe mn qsno 4e si prav taka trq !

nqma se ebavat s tebe..

Цитирай Първоначално написано от Sid
    Abe mn qsno 4e si prav taka trq !

nqma se ebavat s tebe..
    тоя е на 11 години бе аз по това време не илизах от спортната зала

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Compton
    тука мноо гангстери има бе

Цитирай Първоначално написано от XePouH
    тука мноо гангстери има бе

що така мислиш ??

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Death`Whore
    Guest
    Da...na 11 si i hodish s kaka...tq e nad 15, nali? I e super gotina..i hodi s teb, zashtoto...

Цитирай Първоначално написано от Death`Whore
    Da...na 11 si i hodish s kaka...tq e nad 15, nali? I e super gotina..i hodi s teb, zashtoto...

си балък

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye

си балък
    ааа тва ми хареса

Ся по темата-на 11 си така ли?И мислиш за секс..с по-голямо от теб момиче..хм..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ти си на 11, а си тръгнал да правиш секс. И ходиш с по-голяма. На къде отива светът. Пирнципно си прав да защитиш както себе си, така и нея. Ама на 11 години...?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    познай де - кое е тва дет жените наи обичат да им се бърка - джобааа ма и до джоба също

Мега фен Аватара на koalka
    Еми може и да има и такива хора,но ти само за секс ли мислиш?

Как говориш с такова презрение към "пъпчасалите" .Ти за много хубава ли се мислиш?

11 god i pravi6 sex ... Tova mie neponqtno no nqma zna4enie kakto kazaha nqkoi vaot6te za6to hori "KAKATA" s teb i otg " 6toto e glupava pak i kakav sex moje da polu4i ot nedorazvit kele6?

Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    11 god i pravi6 sex ... Tova mie neponqtno no nqma zna4enie kakto kazaha nqkoi vaot6te za6to hori "KAKATA" s teb i otg " 6toto e glupava pak i kakav sex moje da polu4i ot nedorazvit kele6?
    xaxaxa ludnica ama si dosta prava

Голям фен
    Град
    Разград
    napravo e smeshno..na kyde trygna toq svqt...
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DoPye

си балък
    BOXER як си ама издишаш от кам газа

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си