- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си приятелка

e njkoi kazal li ti e -''ti si grozen''4e da misli6 4e drugite go mislqt seki e hubav be!
Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
mi da taka si e mili4ka hahahahaha stiga s teq amfeti weee
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да. Много пъти...Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
Прякорът ми е "Грозникът".
11 tochka deaktiven profil.

Значи променяме от "Няма грозни хора на тоя свят" на "Няма хубави хора на тоя свят"(нз за света ама поне в темата, щот сички са пишат грозни, ем такива сме си, не сме виновни ние)

Бахти кой е тоз малоумник, ше го пребияПървоначално написано от Mo6no
Ох мноу ги мразя такива

mi seki trqbva da si se opravq i ti 6te si nameri6 gadje spokoino a tva za prqkora kvo ti dreme si4ki imame prqkori koito ne ni haresvata ama...svikva se
mi sigurno ne sme grozni prosto nqmame samo4uvstvie!
Ами да де. Аз и затова пускам темата. Няма да чакам ей така и да се случи нещо от нищото.Първоначално написано от carevi4noto_momi4e

Ей тва е =D>Първоначално написано от kudravoto

abe to i da ne sme grozni vinagi ima njkoi koito da ni go kaje ne se sumnqvai kato v4era oniq kreteni vuv 6esto a za toq deto e napisal temata da si opravi samo4uvstvieto
to4no taka mili4ka prava si kolko si mi umna =D> =D> =D>

tva da bi da e vij podigravka ?

mi ne ne e podigravka
Толкова многомнения и нито едно момиче не ме хареса. Само ме обеждавате какъкв съм и какъв не съм. Аз си знам най-обре какъв съм.

хах.. Mo6no не се излагай.. И аз съм грозен, ама не ми дреме и не пускам теми по форума.. не вярвам някоя да се навие да се запознае с теб по този начин...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
q tiho tiho ne si grozen tova ne go precenqvate vie a nie mi to i az sum super grozna spored men ama ...............Първоначално написано от skate_warrior

emi moje i da te haresame ama ne sme ot varna taka 4e sry ....
Е да ама ти си министър на финансите.Първоначално написано от skate_warrior

abe kudravo stiga sus tva 4e si grozna mn dobre znae6 4e ne e vqrno
off
da be da grozna sum i to mnogo hahaahahahhhahahahaahahahahahaahahahahaahahahahaha haahahahahahaahahahahahaahahahahahahhahahahahahaha hah

Аз съм министър на клошарите. Айде в тая тема всеки да се самосъжалява.. даже пускайте снимки и ще обявим мистър и мис Грозота!Аз ше спечеля сред момчетата да видим коя ще е от момичетата..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

ми тя не е.. ама аз съм !Първоначално написано от carevi4noto_momi4e

azzz 6te sum pobeditelkata sred momi4etata

Абе дИца сички сте хубави бе
А Mo6no ти ко искаш някоя да та хареса само заради външността ли? Не мерси, тез са супер тъпи!