- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете си мнението за песничките ми
Хора трябва ми мнението ви относно песничките които пея.те са късички по 60 мн.Предварително мн мерси!![]()
П.С-на 13 съм и затова гласа ми е малко детски.
Сара-Нека бъде лято
[/urlhttp://www7.spread-it.com/dl.php?id=41fde1d273588889a3ec950b3013787cba28e302]Сара-Unfaithful
Уфф сгреших мн линковете не станаха тей какво трябваше
ето ви:
Хора трябва ми мнението ви относно песничките които пея.те са късички по 60 мн.Предварително мн мерси!
П.С-на 13 съм и затова гласа ми е малко детски.
http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...be81961c255a46-Сара-Нека бъде лято
http://www7.spread-it.com/dl.php?id=...13787cba28e302-Сара-Unfaithul
Незнам дали при другите е така, но неще да се тегли.
11 tochka deaktiven profil.
а как да ти чуя песните?Нещо не се оправям с линковете
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Успях да се оправя и да ги изтегля. Гласът ти е торе-долу хубав, но не мога да преценя много добре тъй като на записа реално те чувам като беквокал.
11 tochka deaktiven profil.
и на мен ми сваля някакъв html файл. качи ги някъде другаде.
ммм Нека бъде лято ми харесва.. амаа Unfeithful не ме кефи...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
На същото мнение съм.Просто Рияна има специфичен,неповторим глас...Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
Прекалено много си отваряш устата и удряш сричките точно там, където не трябва и се получава грозна картинка. Също така не разбрах почти нищо от това, което пееш(пак заради "удрянето") Мм..искаш да копираш точно изпълнителките и не ти се получава (пробвай на инструментал да пееш) а и гласа ти е слаб и се опитваш да ги надвикаш..Извивките - и те не ти се получават много много... Естествено ако всичко това ти бъде показано как да се направи правилно сигурно ще изпееш песните...
P.S. Извинявай, че те критикувам, но съм с впечатлението, че това искаш.
Freedom will only be available through death!
успях да изтегля второто и не мога да кажа нищо, защото пееш заедно с рияна и гласовете ви се смесват и не мога да се ориентирам. пробвай да я запишеш отново но този път върху инструментал. пробвай с този:
http://store1.data.bg/fibaman/Rihann...trumental).mp3не е много добро качество, но минава.
а за първата - някой ако може да ме светне как да я сваля...
Здлавей,
"Искам да е лято" не ми хареса много ако трябва да бъда честен. Малко ти е височко, фалцетно не можеш да пееш все още, нямаш техника на гласа. Учила ли си пеене? Ако не си - за това, ако си -> обърни внимание на това.
Виж, вторият линк по-ми хареса. Височинният диапазон на избрания момент пасва на гласа ти.
Двата съвета, които мога да ти дам са следните:
1. На второ парче пробвай да вкараш малко чувство, не просто да повториш оригинала. Идеята не е да се повтаря оригинал при кавърите, а да се направи по-добреНе си мисли, че не би могла един ден да го изпееш по-добре
Най-малкото не е нищо специално /по това, което чух, защото не познавам парчето/. Знаеш, чувството се отразява на гласа, направи го по-чувствено.
2. И на двете парчета се опитай да пееш на интервал терца нагоре от оригинала /надолу е много по-трудно/ -> т.е. малко по-високо, да звучи 'същата мелодия', но просто пей по-нагоре. Успееш ли да го направиш - пробвай и импровизации в/у мелодията - т.е. пееш заедно с оригинала, качваш се на терца нагоре или се отклоняваш по друг начин от оригинала /било нагоре или надолу/ - така ще потренираш музикалния си слух.
Имаш потенциал, който личи от второто парче - но не опитвай да наподобяваш който и да било - изгради си свой стил и ни убеди, че твоето изпълнение е по-добро.
Успех и.... пускай тука нови опити![]()
имаш хубав глас.. като порастнеш още малко ще ти е още по-добър![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Наистина имаш глас (въпреки, че звучи малко детски). "Нека да е лято" ми хареса повече от песента на Рияна, но все пак и на двете пееш добре. Продължавай в същия дух[/u]
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Нека бъде лято ми хареса повече. И наистина на втората песничка не ти се чува мн мн гласчето. Мнението ми е, че пееш добре. Трябва малко уроци .. това онова![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mersi na vsi4koprosto iskah da znaq mnenieto na nqkoi dr 4ovek da zn dali da se zapisvam na edni uroci po peene
![]()
Определено имаш глас, който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да развиеш. Имаш талант, използвай го!
Песните, които ти си изпяла, много ми харесват, много са добри. Само искам да кажа, че ако втората я пееш с малко повече чувство ще бъде още по-добра.
Успех!![]()
Нещо ми става?!? Вече за незнам кой път слушам 2та ти песен.![]()
polaskana symПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Питай мачока. Той разбира![]()
На мен втората повече ми харесва
Имаш талант,продължавай и се запиши на тези уроци
Успех!
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
pff kak da gi svalq??!!
???????????????????????????????