- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли почерпили мъж за добре свършена работа в кревата?
Ако момичето плати сметката, след секс малко преди това. Означава, че е хубаво изчукана и много доволна.Първоначално написано от Aleandra
Първоначално написано от Славейче
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и не само това... ами ако се редуваме примерно с плащането? и изобщо според мен няма нужда от някакво "оправдание", за да платиш нещо на мъж, без значение дали ти е гадже или приятел. ако имаш връзка с някого, значи се предполага, че взаимно се уважавате, съответно каквото прави единия за другия, важи и в обратната посока.Първоначално написано от voaiora
I’ve achieved my own survival
I’ve refined my own sweet hell
и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :P
Е, това вече ако не е курвещина...Първоначално написано от nevermind
![]()
Животът е БРЯГ!
моля???????????Първоначално написано от BorderManager
когато имам връзка с някого, не мисля, че някой от двама ни е длъжен да плаща на другия сметките или да си плащаме за секс. платеният секс взлиза в една съвсем друга категория и той категорично не може да съществува между хора, които имат някакви по-задълбочени отношения...
Всяко нещо на този свят се заплаща![]()
Баааааси, к'ва си тъпааааа...Първоначално написано от nevermind
![]()
Животът е БРЯГ!
ок - тъпа съм. нещо друго? така и така си почнал да ми даваш оценки - go on, пък да видим докъде ще стигнем...
И аз така. Това иначе за мен си е чиста курвенска постъпка.Първоначално написано от Lorraine
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не!
Mi aku se predstavi naistina mn00 ama mn00 dobre pri polojenie 4e ne sveki p1t jenata polu4ava ogaraz1m .. moje bi bih se zamislila .. n0 edva li bih go po4erpila :P .. se pak ne se i s1mnqvam 4e i na nego mu e bilo mn00 qku![]()
A бе, моме, гледам ти постовете и ми се набива на очи едно нещо...Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Категоричност.
"Да!", "Не!", "Да!", "Не!"...
Нали знаеш какво казват за прекалената категоричност?
А?
Не знаеш, значи...
Казват, че категоричността е признак на истерия.
А основна причнина за истерията у една жена е...
Да, точно така.
Познахте!![]()
Животът е БРЯГ!
Аз изобщо нема да се разсърдя ако ме почерпи...това ще рече че съм си свършил добре работата![]()
Обратното също става ако ме побърка момичето от секс направо ще я заведа до луната!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
а защо не?![]()
Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!Първоначално написано от BorderManager
Никога не бих правила секс с някой към който нямам чувства,а още по-малко да плащам.
O, да.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Току-що доказа гореизвършената от мен психоанализа по твоите мнения на личността ти.
Четири изречения с четири удивителни!
То си личи, бе моме, от постовете ти. Много добре прозира за достатъчно интелигентно същество колко струваш.
Аре, лапай и се потапяй!![]()
Животът е БРЯГ!
Никога не бих почерпила за хубав секс! Бих го направила отново..![]()
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
kakvo ob6to ima mejdu hubaviq sex i pla6taneto na smetkata...nqma ama absoliutno nikva vryzka..za sexa ne e nujno da se pla6ta 6tom e s gadjeto ti...vse edno s gadjeto si da svyr6ite sys sexa i da mu ostavi6 edna kasova belejka...napravo si e unizitelno da o4akva6 nqkvo zapla6tane bilo to v podaryci ili pla6tane na smetki samo 6toto si spal s priqtelq si
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Мисля да не пиша повече мнения по тезата ти,тъй като ми е под нивото да седа и да се псувам с индивид като теб!Лек ден!Първоначално написано от BorderManager
![]()
Estestveno 4e nqma.Tva edin vid 6te e nqkvo unijenie za nego.Ako trqbva da si pla6ta6 za sex togava si naemi jigolo.![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
хахахах,каква тъпа идея![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mi taka de kato 6e iska da go 4erpi i tai natatyk .... kav e smisyla da unijava myja.![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!