.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Славейче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това би било страшно тъпа постъпка.И както казаха вече, не момичето е курва, а момчето. Има случаи, в които може и момичето да плати сметката, но това нищо не означава.
    Ако момичето плати сметката, след секс малко преди това. Означава, че е хубаво изчукана и много доволна.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Славейче
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това би било страшно тъпа постъпка.И както казаха вече, не момичето е курва, а момчето. Има случаи, в които може и момичето да плати сметката, но това нищо не означава.
    Ако момичето плати сметката, след секс малко преди това. Означава, че е хубаво изчукана и много доволна.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от voaiora
    Lorraine a ako nqma pari mom4eto a ti ima6???Kakto slu4aq s Death`Whore?
    и не само това... ами ако се редуваме примерно с плащането? и изобщо според мен няма нужда от някакво "оправдание", за да платиш нещо на мъж, без значение дали ти е гадже или приятел. ако имаш връзка с някого, значи се предполага, че взаимно се уважавате, съответно каквото прави единия за другия, важи и в обратната посока.
    I’ve achieved my own survival
    I’ve refined my own sweet hell

и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nevermind
    и да се допълня, ако се уважавате, съответно не си заплащате сексуалните услуги... :P
    Е, това вече ако не е курвещина...
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    моля???????????
    когато имам връзка с някого, не мисля, че някой от двама ни е длъжен да плаща на другия сметките или да си плащаме за секс. платеният секс взлиза в една съвсем друга категория и той категорично не може да съществува между хора, които имат някакви по-задълбочени отношения...

ДиЕс
    Guest
    Всяко нещо на този свят се заплаща

Голям фен
    моля???????????
    когато имам връзка с някого, не мисля, че някой от двама ни е длъжен да плаща на другия сметките или да си плащаме за секс. платеният секс взлиза в една съвсем друга категория и той категорично не може да съществува между хора, които имат някакви по-задълбочени отношения...
    Баааааси, к'ва си тъпааааа...
    Животът е БРЯГ!

ок - тъпа съм. нещо друго? така и така си почнал да ми даваш оценки - go on, пък да видим докъде ще стигнем...

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    леле подобна глупост не бях чувала
    И аз така. Това иначе за мен си е чиста курвенска постъпка.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Не!

Mi aku se predstavi naistina mn00 ama mn00 dobre pri polojenie 4e ne sveki p1t jenata polu4ava ogaraz1m .. moje bi bih se zamislila .. n0 edva li bih go po4erpila :P .. se pak ne se i s1mnqvam 4e i na nego mu e bilo mn00 qku

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Не!
    A бе, моме, гледам ти постовете и ми се набива на очи едно нещо...
    Категоричност.
    "Да!", "Не!", "Да!", "Не!"...
    Нали знаеш какво казват за прекалената категоричност?
    А?
    Не знаеш, значи...
    Казват, че категоричността е признак на истерия.
    А основна причнина за истерията у една жена е...
    Да, точно така.
    Познахте!
    Животът е БРЯГ!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Аз изобщо нема да се разсърдя ако ме почерпи...това ще рече че съм си свършил добре работата
    Обратното също става ако ме побърка момичето от секс направо ще я заведа до луната!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

АТАКАБГ
    Guest
    а защо не?

Супер фен
    Не!
    Категоричност.
    А?
    Не знаеш, значи...
    Да, точно така.
    Познахте!
    Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!

Мега фен Аватара на koalka
    Никога не бих правила секс с някой към който нямам чувства,а още по-малко да плащам.

Голям фен
    Не!
    Категоричност.
    А?
    Не знаеш, значи...
    Да, точно така.
    Познахте!
    Значи не си твърде наблюдателен,ако наистина ми беше разгледал всички мнения по темите,щеше да забележиш,че тези с категоричен отговор са малко,а и щом съм дала категоричен отговор значи съм в сигурна и няма какво друго да напиша по темата!И не мисля,че съм истерична!Нито пък ти можеш да знаеш каква съм!Аре дишай..!
    O, да.
    Току-що доказа гореизвършената от мен психоанализа по твоите мнения на личността ти.
    Четири изречения с четири удивителни!
    То си личи, бе моме, от постовете ти. Много добре прозира за достатъчно интелигентно същество колко струваш.
    Аре, лапай и се потапяй!
    Животът е БРЯГ!

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Никога не бих почерпила за хубав секс! Бих го направила отново..

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

kakvo ob6to ima mejdu hubaviq sex i pla6taneto na smetkata...nqma ama absoliutno nikva vryzka..za sexa ne e nujno da se pla6ta 6tom e s gadjeto ti...vse edno s gadjeto si da svyr6ite sys sexa i da mu ostavi6 edna kasova belejka...napravo si e unizitelno da o4akva6 nqkvo zapla6tane bilo to v podaryci ili pla6tane na smetki samo 6toto si spal s priqtelq si
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не разбира се.Сексът е взаимно удоволствие и е супре тъпо да се правят такива сметчици.Аз не си плащам за секс,както и гаджето ми.Правим го,защото ни харесва,а не защото трябва да някой да плати сметката-хайде,който прави по-лош секс да си плаща.Това са простотии.

Супер фен
    Не!
    Категоричност.
    А?
    Не знаеш, значи...
    Да, точно така.
    Познахте!
    O, да.
    Току-що доказа гореизвършената от мен психоанализа по твоите мнения на личността ти.
    Четири изречения с четири удивителни!
    То си личи, бе моме, от постовете ти. Много добре прозира за достатъчно интелигентно същество колко струваш.
    Аре, лапай и се потапяй!
    Мисля да не пиша повече мнения по тезата ти,тъй като ми е под нивото да седа и да се псувам с индивид като теб!Лек ден!

...

Estestveno 4e nqma.Tva edin vid 6te e nqkvo unijenie za nego.Ako trqbva da si pla6ta6 za sex togava si naemi jigolo.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    хахахах,каква тъпа идея
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

...

Mi taka de kato 6e iska da go 4erpi i tai natatyk .... kav e smisyla da unijava myja.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си