.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Колко сте неблагодарни!

Guest
    6a mu kupq edna pasti4ka

voaiora
    Guest
    6a mu kupq edna pasti4ka
    Suha pasta "Balkan" li? Pone i boza mu vzemi

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Бихте ли почерпили мъж за добре свършена работа в креват

Цитирай Първоначално написано от Палавата Лени
    Ако мъжът с когото преспите, се представи на изключително добро ниво. Бихте ли го завели в готино заведение и да го почерпите? И като цяло редно ли е едно момиче да си "заплаща" за хубав секс, така както в обратния случай обикновено правят момчетата.
    daa be sigurno. q hodi se zastrelqi

sexy_tigar4e_MM mnogo kraino izkazvane...4oveka syvsem u4tivo si e zadal vyprosa...qvno si nqkakva myjemrazka ili...nemoga da si obqsnq takova agresivno povedenie

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    определено не ако иска да си го води там без цел ама така не...

Фен
    Град
    Sofia
    ami za dastava veseloto za6to ne! az sam s priqtelq si ve4e godina i polvina i e imalo slu4ai kogato i imeto si nemoga da kajaa polvin 4as otkakto sme svar6ili sas seks...i prosot smanqmala dumi da mu iskaja kolko sam 6tastliva i sam mu blagodarna, i tova s da go zaveda na restorant ili da go po4erpq po bira e super ideq!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    sexy_tigar4e_MM mnogo kraino izkazvane...4oveka syvsem u4tivo si e zadal vyprosa...qvno si nqkakva myjemrazka ili...nemoga da si obqsnq takova agresivno povedenie
    ne ne sum mujemrazka.qvno me razbira6 pogre6no.6te se optam da obqsnq kakvo iskam da kaja: ne sum stignala do tam 4e da pla6tam na nqkoi za sex, kolkoto i naduto da zvu4i adski mnogo mom4eta sa mi naviti i daje sa mi se molili i nqma nujda da pla6tam na nikoi(ne 4e sum im puskala na tiq deto me molqt,imam si priqtel), ako mi se pravi sex . sega razbira6 li? \/

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от voaiora
    ne ne sum mujemrazka.qvno me razbira6 pogre6no.6te se optam da obqsnq kakvo iskam da kaja: ne sum stignala do tam 4e da pla6tam na nqkoi za sex, kolkoto i naduto da zvu4i adski mnogo mom4eta sa mi naviti i daje sa mi se molili i nqma nujda da pla6tam na nikoi(ne 4e sum im puskala na tiq deto me molqt,imam si priqtel), ako mi se pravi sex . sega razbira6 li? \/
    zabravih da se logna

Razbiram te,no i temata ne e da si plati6 za da 4uka6,a da si 4ukal i sled tova da po4erpi6 nqkoi za6toto ti go iska6 a ne za6toto taka trqbva!Edno e da otide 6 na k*rva/jigolo i da plati6,drugo e sam da si kaje6,4e prosto ima6 nujda po nqkakyv nov na4in da izkaje6 blagodarnosta i zadovolstvoto si ot tova,koeto pravi za teb dadeniq 4ovek!Nikoi ne te kara nasila...nali?Nito pyk ako ne si plati6 nqma da 4uka6...v konkretniq slu4ai!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    E па що да не почерпи. Нема лошо. Аз като черпя некоя мацка, не винаги е щото мноо я обичам или я уважавам...има и други цели Ама мъжкото мислене е едно, па женските логиката им е друга. Те за тва нема как да стане - жена да почерпи мъж в леглото, за това че я е изпраскал добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си