- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли почерпили мъж за добре свършена работа в кревата?
Колко сте неблагодарни!
6a mu kupq edna pasti4ka
Suha pasta "Balkan" li? Pone i boza mu vzemi6a mu kupq edna pasti4ka![]()
![]()
sexy_tigar4e_MM mnogo kraino izkazvane...4oveka syvsem u4tivo si e zadal vyprosa...qvno si nqkakva myjemrazka ili...nemoga da si obqsnq takova agresivno povedenie![]()
определено неако иска да си го води там без цел ама така не...
ami za dastava veseloto za6to ne! az sam s priqtelq si ve4e godina i polvina i e imalo slu4ai kogato i imeto si nemoga da kajaa polvin 4as otkakto sme svar6ili sas seks...i prosot smanqmala dumi da mu iskaja kolko sam 6tastliva i sam mu blagodarna, i tova s da go zaveda na restorant ili da go po4erpq po bira e super ideq!![]()
ne ne sum mujemrazka.qvno me razbira6 pogre6no.6te se optam da obqsnq kakvo iskam da kaja: ne sum stignala do tam 4e da pla6tam na nqkoi za sex, kolkoto i naduto da zvu4i adski mnogo mom4eta sa mi naviti i daje sa mi se molili i nqma nujda da pla6tam na nikoi(ne 4e sum im puskala na tiq deto me molqt,imam si priqtel), ako mi se pravi sex . sega razbira6 li?Първоначално написано от voaiora
\
/
![]()
![]()
Razbiram te,no i temata ne e da si plati6 za da 4uka6,a da si 4ukal i sled tova da po4erpi6 nqkoi za6toto ti go iska6 a ne za6toto taka trqbva!Edno e da otide 6 na k*rva/jigolo i da plati6,drugo e sam da si kaje6,4e prosto ima6 nujda po nqkakyv nov na4in da izkaje6 blagodarnosta i zadovolstvoto si ot tova,koeto pravi za teb dadeniq 4ovek!Nikoi ne te kara nasila...nali?Nito pyk ako ne si plati6 nqma da 4uka6...v konkretniq slu4ai!