- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Магазините за втора ръка дрехи
Аз същоПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Това да си купиш дрешка от там и да си я направиш както на теб ти харесва, е много яка идейка![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
hipidripi@mail.bg
Питай ги дали имат магазини в София. Иначе има един на евлогий георгиев преди кръсовището с Чернивръх
Ми аз лично избягвам такива магазини, щото тва е сеено да земеш нещо по.ново от кофата.Нито знам кой го е носил, а и предишния човек е имал свои моменти с тази дреха, а и различна енергия...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
хъххъхъхъхъ!Винаги съм се смяла тъпо на готини мнения!Първоначално написано от exploitedteen
по темата: ми значи такива магазини има много!Аз ходя тука в района. в Дружба1 има един много готин и хубав магазин...страхотни обувки има там, и са забазени, аз си купих токчета от там и вече трети месец с тях си ходя!А по принцип повече от месец обувка не задържам щото нещо й правя...А иначе и аз знам там по Раковска, ан Евлоги Георгиев има много!Срещат се навсякъде!Айде успех с търсенето!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
priemateli oshte edin 4lenПървоначално написано от Angel_Girl~
![]()
Кажи им го Инке кажи имПървоначално написано от fake
Няма нищо по-хубаво от втората употреба всичките ми дрехи са от там, че и няколко чифта обувки си купих даже. Аз в други магазини не ходя само във втората употреба и си намираш страшно готини неща и най-якото е, че не виждам още 100 мацки с блузка като моята
![]()
![]()
![]()
Мда много хора се оплакват от този вид проблемПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Пък аз още като вляза и съм като радар и виждам на коя закачалка ще си харесам нещо![]()
Аз всеки понеделник ходя в Шик Шик, защото тогава получават стока и често си харесвам адски много неща и не ми стигат чак парите![]()
ти? София?
Така е...Първоначално написано от XePouH
Аз също съм на мнение че дрехите втора ръка са много по качествени и маркови от тези който си купувате от другите магазини.Азимамсамо няколко неща но бих казала че са доста готини и оригинални и в другите магазини подобни неща не се намират.Така че не смятам че за да пазарауваш от подобен магазин трябва да си 'изпаднал"...
v maniqta ima mn gotini drehi na purviab etaj i sa zapazeni a sushto i tiq magazini haresvam deto sa ot izminali sexoni i sus fabri4en defekt!Drehite sa eftini i nqkoi sa markovia defektite sum i primerno nqma go etiketa ili cipa se e s4upil
Аз не съм си купувала такива дрехи до сега. Но. Не всеки човек може да си позволи маркови дрехи. Тези магазини трябва да съществуват - в удобство са на много хора. Дрехите ли са най-важното? Хъх... На къде с,е тръгнали.
exploitedteen, и аурата може да се наруши![]()
То и в моето село има Шик ШикПървоначално написано от fake
![]()
Ааа там наистина има яки неща ама има такива дето са праят на голямата работа като az_slunceto или квато е там "Били изпаднали хората които пазарували от там" ,"Само боклуци имало" дрън дрън!Иначе в моя град няма яки магазини за дрехи second hand.И освен това може да си избараш някоя маркова парцалка .И винаги има нещо интересно ,а и много от тези дрехи са с по добро качество от китайски или турски ментета.Майка ми веднъж си набара една рокля за 3 лева а на нея още си висеше етикета с цената 100 $.
Ей тоя потник ми струваше само 80 ст:
![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
..спри да гледаш канал 2001,какви са тези енергии,които те гонят..?!!!!Първоначално написано от Eleonora
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Има много хубави дрехи,само да знаеш кога зареждат!
А бтв къде в Пловдив има такива магазини за дрехи с фабричен дефект?
Амии първо има разлика между дрехи втора ръка и такива с фабричен дефект..Първоначално написано от thirteen
Магазини за втора ръка има..до сточна гара един огромен на 4-5 етажа "LA Fiesta" има и на центъра до Rockshopa..
С фабрични дефекти има на Иван Вазов..в началото,откъм гарата вдясно има един магазин за "преоценени стоки" , има един и до пожарната пак в района на центъра..
Ако искаш мога да те поразведа тези дни из магазините в Пловдив![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз за 2ра ръка съм ходила само в Ла Фиеста до Сточна гара... питам за инфо за преоценените стоки, щото преди една позната ми показваше бая яки нещица от там.. а вече нямаме никаква връзка като се заинтересовах!![]()
Готино е да ти миришат дрехите на чужда пот. И е модерно да ти миришат обувките на чужди крака - Нека докторите обяяснят защо![]()
2т. системно
nqma da se zaqjdam s teb,za6toto ne sam na tvoeto nivo,neiskam da se prinizqvam kato teb.Първоначално написано от XePouH
![]()
kakvi sa tiq zlatnite magazini 2-ra r1ka ot koito pazaruvate???5 lv bluzka? vie ne ste dobre! az s1m ot varna i tuka tiq magazini sa mn mn po-evtini! kiloto e 4-5lv, a 1 bluzka ti e 70-90st!
!!!e, ima i 6ik 6ik i da takiva deto sa po 20 lv...ama nikoi ne hodi tam!
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Еми на много места има.Ти в кой квартал си?Цените зависят от дрехата, но горе-долу м/у 5-10-15 лв.Първоначално написано от Анонимко
![]()
И светлината вече я няма, настъпва вечен мрак,
животът е една измама в този мрачен свят...
Загадъчна е тази нощ,приказка,вълшебство!
Всичко тъне в разкош,в мрачното,красиво съвършенство...
auu ti da ne se mislish za neshto pove4eПървоначално написано от az_slunceto
![]()