- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМЧЕТА, КЪДЕ СВЪРШВАТЕ СЛЕД СЕКС
Нали и аз съм съгласен че по яко немаПървоначално написано от Анонимко
Пичове кефите ме с вашите анали....направо клуб да си направиме а?
По темата ще се въздържа че пак ме избива на смех с тиганите и салфетките.![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Svyr6vam v na priqtelkata si zadniq dvor(na ky6tata i imam predvid)!Tq jivee v edna selska ky6ti4ka i legloto i e to4no do prozoreca!Kato mi idva si go vadq i se cykam prez djama!
I kak to4no 6te se izmie...v dvijenie li...ili 6te hvyrlq sperma po pytq do banqta???I vse pak- ne na salfetkite Shame on you Shte idesh da se izmiesh ako trqbva. Pri men salfetka = strastoubiec.
Moq gre6ka...ne sym pro4el pravilno...iska6 da kaje6 tq da se izmie!Taka po moje!
rulzzzzzzzzzzzzПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
В презерватива
Върху коремчето и
Върху дупето
В дупето
На гърба
На гърдите и
На лицето
В устните
Върху езичето
Различно е всеки път . Зависи от мига и в какво настроение сме.
po princip moi priqtel svurshva nai 4esto v ustata mi no i po gurdite i v
D****O))))))))))
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Това да не би да е Другото Ухо?Първоначално написано от BAD_GIRL_
A в носа Ви свършва ли Вашият приятел, г-це?
Внимавайте много, вече описах какви са вероятните опасности.
Най-опасно е сперма да попадне в лигавицата на носа или вътрешната ушна мида.
Тогава сперматозоидите се придвижват директно по специфични и специализирани лимфни канали до фалопиевите тръби, оттам до яйцеклетката и накрая ще се подуеш като октомврийски каунь, прегазен от магарешка каручка. И също толкова изпълнена с живот.![]()
Животът е БРЯГ!