- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пак..среща,неделя(10.09),Билет ия,16:30 часа
az sym tam...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ходете си при наркоманите ама тоя път без мене. Безмозъчни същества.
2т. системно
Aide da ne flodq temata na momi4eto dr pyt shte se razbereme dvamata .........Първоначално написано от TheNightRider
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
![]()
( ' ""()
("( 'o', )
(")(")(,,)
Добре де и кво праите като се срещнете?
Първоначално написано от Amayo
Не, че нещо, ама да сме ти направили нещо, че да ни обиждаш?
Да сме те държали насила или нещо от този сорт?
Ние ли сме виновни, че си бил с кола и ти е неудобно там..?
Бати и хората честно...
По тематабилатният е адски неудобно място за форум среща,но ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от TheNightRider
az li
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от priti_kiti
това, че ти не си го избрала, не значи, че не можеше да кажеш друго място ... на билетният си е суматоха, та който ще идва да ми пише ЛС да си разменим GSM-ите, защото като нищо там да не се видим и познаем..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da..tukmo vleznah,za da napisha,che i az shte doida....aide posledno na biletniq ili da promenim na pilonite?
хмм... ще си облека камовлажа да не ме видите
a kak shte si napravish kosata? ...ne be za da znaem da ne gledame momche s kamoplajka i takava kosa...Първоначално написано от WILD__BOY
аххахахПървоначално написано от BeBencEto
ти снимка виждала ли си ми /под секрет - нямам какво да направя с косата си - та тя е около 7-8мм![]()
a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa se setih...vijdala sum ti pic..Първоначално написано от WILD__BOY
samo se merni da vidish,kak shte se skriesh!!!!![]()
Идвам без закъснение.![]()
Никога не се крия - просто бягам бързо (доста бързо като се замисля - до сега никой не ме е изпреварвал)Първоначално написано от BeBencEto
heheheh ne ni se podigravai na peikite ei!!!Първоначално написано от TheNightRider
aide horica do sled munichko {}
Ааааааааа?!?!
Защо? Защо? Защооооооооо?!?!
Аз тъкмо се приобирам от селУ.Иначе щях да дойда... =)
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
iskam pics ot dneska