- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Модерирано: На 16 съм а съм нямал допир с момиче?
Все пак си на 16... Не си на 89, че да се вайкашИзлизай с приятели, забавлявайте се навън, все някое девойче ще те хареса
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
za seki vlak si ima putnici
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от az_slunceto
И аз те обичам
![]()
Ем само ти можеш да си помогнеш-излизай повечко,ще ти излезе късмета.И имай едно предвид-ако се пробваш с някоя тя може и да те отреже и да ти е гадно,но вече от втория-третия път ще успееш докато ако въобще не се пробваш НИКОЯ няма да бъде с теб(забелязал съм,че момичетата харесват когато момчето действа без да се колебае).
Уауу браво.. момчето ви пита как да си има приятелка, а вие му отговаряте да чака..Даа разбира се, че е така изчакай да станеш на 30... и цункай някоя.. после изчакай до 40 за да я щипнеш по дупето..! Пълни глупости... ако ти сам не си оправиш живота няма кой да ти го оправи! А сега може би ще попиташ как да стане това?
Първото, което е в никакъв случай не буди "путио", защото тях момичетата просто ги ползват за да си излеят емоционалния товар! STOP!!! Не ме разбирай погрешно.. това не значи да си груб с момичетата!!
Също така не се притеснявай за външността си, защото те не се привличат от външния вид на момчето... а от начина, по който то ги кара да се чувстват...
Тъй като сам зает и не мога да пиша повече... ще ти кажа набързо няколко неща, които ще ти помогнат с момичетата: Имай достойнство и не позволявай да те унижават... общувай с момичетата така че да разберат, че не си зависим от тях... не търси одобрение или разрешение за своите действия!!
![]()
Мерси много това последно мнение е доста добро и май си прав!!!!!
Най-големите прейбой в тийн годинките си не са били нещо като тебе.
Искам да ти кажа, че има време за всичкоСлед годинка-две нещата ще се променят... Естествено, ако и ти направиш усилие за това
Късмет!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Абе миче стига се излага с всяко свое поредно мнение.Първоначално написано от az_slunceto
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Всичко казано до сега е вярно. Трябва повече да излизаш и общуваш. Трябва да станеш по разкрепостен. На всеки първия път му е било неудобно, и се е чувствал като глупак или по точно като идиот, ама след втория път всичко си тръгва по вода. Щом пускаш тази тема предполагам че харесваш някоя? Или си се чалнал? Трябва да вземеш нещата в твои ръце. Може първо да е заговориш, ако те е срам очи в очи, тогава първо в чата. Прекарвай повече време с нея. Прегърни е. Разсмей е. И вече тогава намери подходящо място и си кажи всичко. И не забравяй- не загубвай достойнството и не и давай тяда контролира нещата. Забрави разума и всички мисли и се отдай на чувствата си.
И най важното от всичко - не чакай а действай.
Успех.
Поемай и ти инициативата , говори с момичетата както като приятел така и като нещо повече....харесай си някоя и действай!УСПЕХ!
Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
![]()
![]()
Какво мога да ти кажа? Нищо ново, нищо интересно. Нещата до голяма степен зависят от теб. Общувай повече, излизай, запознавай се с нови хора. Вдигни си самочувствието (и покритието му!), не изпадай в истерии (знак за несигурност и страх - това адски много отблъсква). Вглеждай се в околните - вземи пример от другите момчета и опознай женските идеали.