Hora pomognete mi nz kakvo da pravq ve4e. S gadjeto mi se razbirahme mn dobre do predi edna sedmica, kogato se skarahme.Razhojdahme se i zapo4nahme da si govorim. Toi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmica. kaza mi o6te 4e mu bilo sku4no s men i togava go popitah za6to e s men togava toi ne mi otgovori.I pri vsi4ko tova na mene mi stana mn typo i zapo4nah syotvetno ida se dyrja typo. Pribrah se.
Sled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite. Dobre de oba4e kogato obi4a6 nqkoi ne zabelqzva6 lo6i 4erti v nego kato naprimer 4e e sku4en nali?
A i kogato naistina obi4a6 nqkoi malko ili mnogo po nqkakyv na4in uspqva6 da mu go kaje6 v o4ite ne e li taka a ne 4rez typoto IRC.
Ot togava ne sme se vijdali 4 5 dena kato izklu4im v4era , kogato se vidqhme za 30 min. I tova za6toot toi vse ima6e nqkakva rabota trqbva6e da kyrti mivka, da izliza s nai dobriq si priqtel, da izliza s nqkakvi dr priqteli, da hodi neznam si o6te kyde i taka. Mislq si 4e me otbqgva i 4e ne iska da izliza s men. V4era pak nqma6e da se vidim za6otot dnes 6tql da boqdisva lodka i trqbvalo da otide pri maika si . Tova oba4e na men mi stana mn symnitelno tyi kato kogato hodi pri maika si toi se pribira pri neq kam 11 12 poneje mu e sku4no, a i mi kaza 4e nqkakyv fr 6tql da go zakara do tqh, koqto me navejda na misylta 4e nqma vednaga da se pribira a 6te izleze s priqtelite si (a za6to ne s men) , dnes trqbva6e da go nqma i da boqdisva lodka no go vidqh v 4ata . I neznam sega kakvo da pravq priqtelkata mi me syvetva da skysame , no az ne moga mislq 4e go obi4am .Daite syvet kak bihte postypili na moe mqsto?
P.S. Syjelqvam za dylgoto i neqsno drynkane, no sam malko obyrkana