- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vie KaK bihte postypili na moe mqsto?
Според мен тоя само те баламосва, ше ти вика, че си скучна и т.н. а после ше ти пише и ще ти се мазни чеСамо ще бяга от тебе и ще те лъже с право приятелките ти ти казват да скъсаш с него, защото те виждат, както и всички, че само те лъже и ако аз съм на твоето място и ми каже, чеSled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite.такава майна ше му тегля, че няма на къде или поне ще стоя като грамнатаToi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmicaкак така ше ходиш ти с тея като имаш мене бе .. той напраови си ти изневерява така пред очите и как смело ти го заявява...
Може да не ходи с тех ама така пред тебе да ти го казва... е т'ва е върха
![]()
И как само се оправдава и беха от тебе и те прай за 5стинки а ти му верваш... не просто явно го обичаш не знам как може да си с такова момче...Щти кажа само няколко неща :
Не те обича, ако те нямаше да бяга от тебе и да те прави за 5стинки
Много си доверчива...за да му вярваш и сама с очте си виждаш какво прави
![]()
Приятелките ти са прави, тоя не те обича
Ти и само ти знаеш какво ще праеиш с живота си и с него, аз ти желая успех
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват