Според мен тоя само те баламосва, ше ти вика, че си скучна и т.н. а после ше ти пише и ще ти се мазни че
Sled okolo 15 min toi mi be6e napisal 4e sam pyrvoto momi4e koeto obi4al istinski 4e iskal da byde s men za6toto me obi4al i ne mojel bez men , no mu bilo mn trudno da mi go kaje v o4ite.
Само ще бяга от тебе и ще те лъже с право приятелките ти ти казват да скъсаш с него, защото те виждат, както и всички, че само те лъже и ако аз съм на твоето място и ми каже, че
Toi mi spodeli 4e si e 4atil s nqkakvi momi4eta, koito iskali da izlqzat s nego na kafe, no mi kaza 4e toi nqmalo da izleze s tqh, za6toto ako stanelo ne6to 6teli da hodqt ne pove4e ot sedmica
такава майна ше му тегля, че няма на къде или поне ще стоя като грамната как така ше ходиш ти с тея като имаш мене бе .. той напраови си ти изневерява така пред очите и как смело ти го заявява... Може да не ходи с тех ама така пред тебе да ти го казва... е т'ва е върха
И как само се оправдава и беха от тебе и те прай за 5стинки а ти му верваш... не просто явно го обичаш не знам как може да си с такова момче... Щти кажа само няколко неща :
Не те обича, ако те нямаше да бяга от тебе и да те прави за 5стинки
Много си доверчива...за да му вярваш и сама с очте си виждаш какво прави
Приятелките ти са прави, тоя не те обича
Ти и само ти знаеш какво ще праеиш с живота си и с него, аз ти желая успех