sus samotata se svikva i az sum tipi4niqt primer za tova,no vse pak ponqkoga vseki 4ovek ima nujda ot blizost s nqkoga,na kogoto durji.za6to sum sama?dnes cql den si zadavah tozi vupros,no otgovor nqma6e. ne sum nito grozna,nito glupava,smqtam,4e sum i dobur 4ovek d nejno surce i sum gotova da pravq mnogo kompromisi,no vse pove4e mi pravi vpe4atlenie,4e v dne6no vreme tezi ka4estva sa dosta zanemareni i ne tolkova vajni,kolkoto sa spored men. za smetka na tova puk na piedestal slojena krasotara,koqto su6to e ot zna4enie,no ne biva da ima 4ak takova vliqnie.to4no na tazi krasota i se obru6ta pove4e vnimanie otkolkoto na vsi4ki drugi polujitelni 4ove6ki 4erti.
ottam doidoha i dne6nite mi razmisli. imam nai-dobur priqtel i nai-dobra priqtelka. trimata sme nerazdelni,no naposleduk i trimata mnogo rabotehme i se vijdahme samo prez uikenda,za da si polafim p teenagarski i da otidem na kino.dnes oba4e priqtelqt mi ne doide sam. toi doide zaedn s novoto si gaje,za da ni q predstavi i za oq golqma iznenada momi4eto prili4a6e na kukla Barbie.be6erusa,sus sini o4i,mnogo hubava,no...kogatose razprikazvahme i tq zapo4na da govori za sebe si proli4a i niniq intelekt,ili po-soro lipsata na takuv.
za sujalenie sum pulna s podobni primeri.
uspqh da si otgoorqi sama na vuprosa-do men nqma mom4e,za6toto sum prekaleno vziskatelna. ne 4e nqmam kandidati,po edno vreme daje bqha mnogo,no az gi durjah na distanciq ot sebe si,za6toto te haresvaha men samo vun6nostta,a az nqmam nujda ot 4ovek,koito gleda na men samo kato na predmet.